Forum.Over.Net

Starševski čvek

Luka Dončić

Default avatar

kdoooo

Kdo pa je to?
Default avatar

košarkaš

Igra v Ameriki. Ne vem za katero moštvo.
Default avatar

megaboy

Sem mislil da je košarka ekipni šport ??????

Ja, lahko je dat veliko košev, če igraš na poziciji, kjer ti vsi delajo prostor in podajajo, da ti lahko mečeš.

Saj ne rečem, da je Luka slab, ampak za njegovih xx košev je zaslužna cela ekipa. Tudi Schumacher ni bi prvi samo zaradi sebe, ampak tudi zaradi mehanikov, konstruktorjev, kolega v ekipi.... Enako velja za Rogljiča.
Default avatar

kzfjhhfkhk

Kaj to to košarka? A tisti masonski šport, katerega lastniki so v ZDA in v Evropi isti kot si lastijo Hollywood in Federal Reserve?
Default avatar

marksistična masonska Nsi

kzfjhhfkhk je napisal/a:
Glej masonsko marksistično Nsi, kako košarko špila:

Default avatar

Popay

jp. za ta leta dobesedno nadnaravno, močne noge, mehka roka, odlično predvidevanje situacije na igrišču.., skratka neverjetno pri 20 tih letih.
Tega tisti ne morejo razumeti, ki se niso bavili s športom, ker že v startu pozablajo, da je poba še otrok glede na njegova leta in nateguje starejše igralce na igrišču s krepko daljšo kilometrino.., 20 let.
Default avatar

Rommel

Moničan je napisal/a:
....in??? A mu moramo biti zaradi tega nevoščljivi, ali kaj? Jaz sem ponosen na dosežke naših športnikov in jim uspeh privoščim, čeprav nimam od tega nič in njim res visi dol zame, ampak tako je.
Default avatar

Ajmoht

Kakšen je to blesav svet, da so neki brezvezni športniki, ki se samo kot otroci podijo za žogo po igriščih, superbogataši, izumitelji, ki res nekaj koristnega naredijo za civilizacijo, pa največkrat umrejo v revščini in pozabi. Samo neke bedarije se časti in nagrajuje, tisto, kar prinaša resnični napredek družbi, pa največkrat pozablja.
Default avatar

Rommel

Ajmoht je napisal/a:
Imaš prav, ampak že Rimljani so rekli: "Kruha in iger", dokler so športniki bolj tržno sponzorsko zanimivi in kot npr. izumitelji, zdravniki, itd bo tako. Žal, ampak privoščim pa jim vseeno ker meni niso nič vzeli :-)
Default avatar

Dallas

megaboy je napisal/a:
Zelen od foušije?
Default avatar

Ajmoht

Ja, danes je neko moderno stališče, da je treba bogatim vse privoščit, ker si vse zaslužijo, po drugi strani se pa sirotinji vsak grižljaj in drobtino kritično prešteva in očita. Samo da izgubiš šiht, piškave redne dohodke, ti že očitajo vsako najmanjšo socialno ali drugo pomoč, ko pa nek milijonar postane milijarder, se mu pa mora privoščit, čeprav tista milijarda ni bila nič bolj zaslužena od prvega milijona. Neka nova sprevržena "morala".
Default avatar

ste smešni

Waauuu, pri teh letih..... Ja kdaj pa bo športal, če ne pri teh letih? Pri 50-tih?
Saj je bil Prevc tudi odličen, dokler ga ni pamet srečala. :-))
Default avatar

Jajaja

Saj je vse v redu. Nihče ni rekel, da ni dober. Igra za svoj žep. In prav je tako!
Da se pa vsa športna poročila začnejo z besedico Luka Dončić, je pa nadležno do kraja. Za kozlat!!! Če koga on tako strašno zanima, naj sam poišče za večino ljudi nepomembne podatke o dvojčkih in trojckih.
Default avatar

Dallas

ste smešni je napisal/a:
No daj mi naštej slovenske košarkaše, ki so bili pri 19,20 tak fenomen kot Luka? O tem je bil point, če pač ne dojameš. 😉
Default avatar

Rommel

Dallas je napisal/a:
Ne bodo dojeli, nevoščljivost prevelika. Res ne razumem tega, fant ni nič ukradel, toliko mu plačajo, ker mislijo, da je toliko vreden. Dejansko je svoj status prigaral, čeprav se mi bo mogoče kdo smejal. Dal je vse na kocko in se posvetil košarki. Uspelo mu je, kot je že mnogim talentiranim in vztrajnim športnikom, seveda je tudi sreča potrebna. Lahko jim pa ne bi uspelo, kar je bolj verjetno.......
Default avatar

imaš čisto prav

Jajaja je napisal/a:
Namesto da bi začenjali poročila s krajami sendvičev, pijančevanjem funkcionarjev, odpisi davkov bogatašem, prašičjo kugo in ptičjo gripo.
Default avatar

MonaCoin

Ajmoht je napisal/a:
Luka je en in edini ... njegovo veličino bo možno izmerit šele čez leta. je pač igralec nove generacije in zasluži si prav vse kar mu pripada oz. mu je dosegljivo.

ampak v osnovi se pa strinjam s tabo ... zneski, ki jih služijo določeni športniki in nekateri drugi top influenserji so milorečeno neokusni. zakaj je tako? nekaj zato, ker zelo dobro komunicirajo s svojimi sledilci in navijači in tako postajajo hudo dobro tržno blago ... nekaj zato, ker so se mainstream mediji odločili, da bodo iz velikih zvezd naredili še večje in so tako še bolj tržno zanimivi.
ti mediji bi se lahko odločili, da bodo take zvezde naredili tudi iz mladih znanstvenikov in drugih oseb, ki dejasnko pomagajo k boljšemu življenju vseh nas ... pa se ne :-) zakaj ne? to je pa že druga tema ...
__________________________________________________
°°° Stay Hungry, Stay Foolish °°°
https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯