Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Lea Sirk žirantka

Default avatar
Torej, kakšna se vam zdi Lea Sirk, kot žirantka v oddaji Znan obraz ima svoj glas?
Default avatar
Nikakva..
Default avatar
Kot oseba mi je ok, ker je direktna. Samo tistemu, ki jo oblaci in dela make-up za oddajo pa bi dala knjigo
Default avatar
Nič sipatična, nič prijetna. Precej njenih komentarjev je kr neki. Ja, oblekli in zrihtali bi jo lahko bolje. Sicer pa tudi druga dva žiranta nista bog ve kaj. No, boljša od nje že. Sama oddaja je zelo, zelo povprečna.
Default avatar
Antipatična je.
Default avatar
Zelooo antipaticna. Zaradi nje ne gledam oddaje.
Default avatar
Komu je padlo na pamet njo dajat v oddajo. Imamo kup pevk, igralk, ki bi to lahko počele. Zakaj ona? Denis je tudi že prav nadležen s svojimi štosi (nekateri imajo to za štose). Da ne dovorim o Artaču. Tega tudi povsod tlačijo ;(.
Default avatar
Maskarada je napisal/a:
torej je OK, ko je na Emi žalila gledalce?
Default avatar
Odličnih je samo 15 minut, ki jih oddelajo imitatorji. Zaradi njih še pogledam hiter posnetek, Avdića že od prej ne prenesem, žirantje v zasedbi s Sirk so pa focn samemu sebi, ker so za vsako ceno želeli reševati propad samodestruktivne zvezdnice. No, če si porogljiv do občinstva, potem ga verjetno ne potrebuješ. Zelo težko bo avdić spravil čez še eno sezono s takim odnosom do gledalcev.
Imitatorjem pa kapo dol. Ne presežek, ampak gledljivi, očarljivi in luštni. Edino z od znanega niso, ampak mala Slovenija ima pač mali z bazen.
Default avatar
Meni pa je Lea Sirk zelo simpatična, posebno njen nasmeh... Tisti spodrsljaj z Eme ji res ni bil v ponos, ampak...ali bomo se bomo sedaj oprijeli ene napake (sicer res grde napake) in jo zaradi tega linčali na vsakem koraku?
Default avatar
Odlicnih 15 minut je napisal/a:
Vedno gledam naslednji dan oz. ko imam čas. Tudi jaz le posnetke nastopajočih. Sirkove ne morem gledat, še manj poslušat. Za koga boga so jo tukaj angažirali?! Avdič mi je tudi počasi čisto negledljiv, enako Artač.
Default avatar
koka+- je napisal/a:
"Spodrsljaj" ? :). Pa komentarji na Evrosongu? :((.
Default avatar
koka+- je napisal/a:
njene napake ne bomo nikoli pozabili in pop tv kaže s tem da jo vabi v svoje oddaje, da je PODN TV
Default avatar
Moničan je napisal/a:
Katastrofa. No, kakor za koga. Izgleda, da za veliko večino gledalcev.
Default avatar
Spet isto vprašanje, spet isti odgovori.

Zdaj pa povejte : Ali ste Telebajski , ali pa ste tu gor vsi skup sami motenci?

Nimate nobene druge faking teme?
Default avatar
koka+- je napisal/a:
Za take zadeve so v resnih medijskih hišah dobili odpoved tudi mnogo bolj atraktivni in rangirani zvezdniki. Pri nas je pa prav boleča drža voditeljstva v vseh pomenih te besede, da je za blesav narod vse dobro. E, pa ni.
Default avatar
Odpoved je napisal/a:
Imaš faking prav !
Default avatar
koka+- je napisal/a:
ki je denimo naredil nek prekršek v prometu in se od njega zahteva odstop iz položaja, ki nima povezave s prekrškom in tako ljudje izgubljajo službe zaradi nekih nepomembnih zadev storjenih v prostem času, je edino prav, da se to Leo, ki je naredila sramoto sebi in Sloveniji na Emi, odžaga za vse večne čase. Tam se ni šlo za manjši spodrsljaj ampak je bila velika blamaža nje in oddaje. To njeno forsiranje v medije po tem dogodku pa zgolj vzbuja vprašanja, kaj in komu je ponudila v zameno.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen