Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kako shujsati ?

Default avatar

Summer13

Pozdravljeni. Torej, kako shujsati 5-7kg do januarja? Vem, manj zri... ne zrem prav veliko, ne zrem sploh sladkarij ze leta in mastne hrane, pa se mi je vseeno zacel nabirati speh okrog trebuha, ljubavni rocaji, jaz ga vidim tudi na hrbtu, ter rokah. Predvidevam, da malcek tudi zaradi let..stara sem 42, se eno leto nazaj sem imela 52 kg pri 166 cm in nic kaj zaspehana. Jedla sem enako, kot sedaj.
No, mogoce popijem kak kozarcek prevec (ne prav vsak dan), a vseeno delam to ze desetletja.
Torej...ce grem vsak dan hodit, hitra hoja, seveda, mi bo kaj poznalo na spehu? Kaj priporocate, fitnes, hoja, tek, maderoterapija....?
Za vsak nasvet se vam iskreno zahvaljujem.
Default avatar

dwww wwww

Intermittent fasting, samo polnovredne OH-je (nobene bele moke) in vadbo z utežmi!
Default avatar

nasvet mame bršljanke

Summer13 je napisal/a:
Ja lej, več bo treva sexat, pa boš prišla na idealno težo.
Default avatar

kar pazi

Začni čimprej paziti pri prehrani, ker prihajaš v obdobje, ko bodo kile kar letele na kup, ker se hormoni spreminjajo in kar naenkrat lahko dobiš še enih 20 kil gor, dol pa ne gre, če cel mesec stradaš. Drviš proti meni in to ni hec. Enim ne škodi, so kot trlice, večina se pa razleze. Veliko pomaga, če vsak dan vsaj eno uro hodiš. Če pa ne pa vzhajaš kot kvas.
Default avatar

Summer13

Ja, se mi je zdelo, da je to bolj od "starosti", kot pa od hrane, ker res jem zelo zdravo in ne pretiravam. Razen ob nedeljah za vecerjo si privoscim pizzo, ampak ok, tako je.
Bo treba sportat obvezno od jutri dalje.
Default avatar

osebni terner

Summer13 je napisal/a:
bova midva skupi sportala