Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

'K meni je prišla gola in bosa, zdaj pa hoče vilo na morju in še pol hiše v Ljubljani'

Default avatar

DXB

Pa vsi, ki ste se lotili seciranja kako je do premozenja prisel, vedite, da je to popolnoma druga tema na kateri vas velika vecina tako in tako spet pogrne. Tokrat je govora o tipicni razvezi. Zenski, ki si domislja kaj vse ji pripada, pa ceprav si samostojno niti za pasjo utico ni bila sposobna zasluziti kjub temu, da je za moza imela koritnika.
Default avatar

Robin Hood

Pa ravno Moniko je moral izbrati. Stefko z enim zobom bi vzel. Pa ne bi imel teh problemov. K
Default avatar

Ker se cenim

Prekleto govno babje je napisal/a:
Default avatar

Patetika

DXB je napisal/a:
No no, nikar ne podcenjuj Jelinčiča. Je že vedel koliko je vredna pa čeprav samo "gola in bosa" (v spalnici).
Glede domišljanja o vrednosti. Vsak se ovrednoti sam. Če ti ponudba ni všeč, spelji se stran in daj prostor drugemu. Ti je bmw precenjen? Kupi Hyndaija...pa še z Azije :)))
Default avatar

hahahahah

Robin Hood je napisal/a:
:-)))

In bi mu danes kuhala štruklje, pekla pAtičko in prala gate. En umirjen lajf bi fural. Zvečer bi sedla v gugalnik in poslušala, med tem ko bi pletla zokne...... ah jaa!
Default avatar

zakaj pa ti siciraš kako

DXB je napisal/a:
so ženske do premoženja prišle?
Grdo si večkrat napadel, da je ničvredna, ker je njeno premoženje družinskega izvora.
Ko se gre za moškega, ni pomembno kako je do premoženja prišel?
Zakaj ne?
Default avatar

Še življenje ni večno

Skleda se je razbila. Prati perilo v javnosti ni lepo.
Lepše bi bilo, da bi vsak od njiju malo popustil in bi se lepo zmenila glede premoženja, ter ostala prijatelja.
Default avatar

miles

Senza je napisal/a:

Mimogrede, Plemeniti je bil zaradi organiziranja kraje muzejskega orožja iz zbirk Narodnega muzeja obsojen na 5 let in 6 mesecev strogega zapora. Od tega je na Dobu prestal dobra 3 leta, in tam ga je Udba (po svoji ustaljeni praksi novačenja kriminalcev z uslugo skrajšanja zaporne kazni) rekrutirala in postal je njen tajni sodelovavec s kodnim imenom Padalec. No, če hočeš službo čistilca javnega WC-ja moraš prinestI potrdilo nekaznovanosti, kar pa ne velja za predstavnika naroda v Parlamentu. Zgodbic o tem modelu je še veliko, ena bolj neverjetna od druge... tujska legija... prodaja z zvijačo pridobljenih (pravzaprav ukradenih) prvih Tolarjev nazaj Narodnemu muzeju... itd... itd... ma tip je N E V E R J E T E N ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar

Senza

miles je napisal/a:
Točno, zdaj si me še na te fore spomnil... 😁
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar

Zavist

DXB je napisal/a:
ni zdrava!
Default avatar

Takole je

Zavist je napisal/a:
Res je.
V kakšni drugi državi bi Moniko že zdavnaj vzela noč....
Default avatar

Marko

DXB je napisal/a:
Zenska mu je samo nastavila ogledalo bi lahko rekli.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

DXB

Meni je koncept zavisti, ki razumem, da vecino tare, sila tuj.

Jaz cenim, spostujem, kar je nekdo ustvaril, dosegel, naredil. Ne kaj se mu je senkalo. To, da se nekdo s podarjenim ima za boljsega od drugih, se mi pa sploh zdi ze prav pateticno. Ceprav imamo tak primer ze na forumu. To, da si nekdo domislja, da mu pripada nekaj kar ni ne zasluzil ne dobil, pa je ze prav absurdno, delusional. Ampak prav za tak primer na tej temi gre.
Kako naj bi zavidal nekaj kar niti cenim ne?
Se pa lepo vidi v kako pateticnem svetu sirom zahodne civilizacije danes zivimo tudi po komentarjih, ki tako egoisticno pogoltnost zenske, ki se locuje, kot duvanje s senkanim, vidijo kot nekaj najbolj sorejemljivega. Logicno, da se s taksnim svetom ne identificiram. In tudi zato mi je vecina t.i. normalnih ljudi danes prav ogabna.
Default avatar

DXB

Marko je napisal/a:
To vidis pozenscen drekac. Jaz pa vidim v pozenscenem svetu normaliziran nacin materijalnega transferja iz vecinoma moskih zepov v zenske. In to ne glede na to kako je moski svoje premozenje zasluzil.

Drekaci pa predvsem opravicujete svoj kriminal s kriminalom drugih. Vsak kriminal je za obsojat. In ni logike, da si krula zasluzi kar pricakuje. Pa, ce je tip z ne vem kaksnim kriminalom prisel do svojega premozenje. Ce je temu res tako, si seveda zasluzi rest in odvzem dela tako pridobljenega premozenja. Ne pa ona. Zal pa se na temi lepo vidi kako odpiljene vrednote imate s komunajzmom oprane glave.
Default avatar

Zavist je slo šport

DXB je napisal/a:
Meni je smešno, ko nekdo reče, da naj bodo ženske doma, se odpovejo karieri in skrbijo za otroke in gospodinjstvo. Se lepo vidi, kako ženska na koncu ni nič vredna. Golo in boso je revo vzel? Kako primitivna in bedna izjava od moškega. Na koncu bi morala ženska, po moški logiki,brez vsega.
Saj ni čudno, da ženske nočejo bit več odvisne od moškega. Še vedno je imel več besede tisti, ki je imel več denarja. Tisti, ki nima denarja je vedno v podrejenem položaju. Dokler pleše tako kot si zamisli tisti z denarjem, je vse ok. Problem je, če začne s svojo glavo razmišljat in bi rad zaživel drugače.
Default avatar

Jagodinka Simonović

Vojna zakoncev Rose je obvezen ogled za vse, ki se nameravajo poročiti. In potem tudi za vse poročene.
Tako kot User's manual.

Sveže zaljubljenim bo film dogajanje v neki oddaljeni galaksiji, po desetih letih zakona z otroki, ali pa še prej, se bodo začeli spominjati zakoncev Rose. In takrat ponovno obvezen ogled Vojne zakoncev Rose.

V črni komediji je dogajanje sicer potencirano, če pa vzameš potenco stran, je to REALA povprečnega zakona. Marsikdo lahko z vojno med Oliverjem in Barbaro potegne vzporednico s svojo vojno doma. Ko bereš tukaj med.over.net forume, so gor sami zakonci Rose v hujši ali blažji obliki. Saj se kar naprej nekaj ločujejo,

The moral of the story pride na koncu:
There's no civilised divorce. Go home and be generous to your wife.
Default avatar

Karma dela

DXB je napisal/a:
Kaj tebi ni jasno? Nekdo od drugega zahteva da dosledno upošteva moralo in zakone, medtem ko je sam vse drugo samo pošten ne. Eeee, ne gre to takoGlej. Tip naj na kar lepo na široko odpre usta in požre vse kar si je sam zakuhal.
Default avatar

Zlopamtilo

He, he, Zmagoslav, vse se plača, vse se vrača. Spomni se kako si ti prišel do parcele in hiše ob Bleiweisovi, kaj si naredil prejšnjima lastnicama.

Sicer si pa kategorija slikopleskarja Cekute, navadna mula za kanaliziranje denarja za podkupnine. To je kliknilo Cominovi in sedaj je končno kliknilo tudi Zupančevi.
Default avatar

DXB

Karma dela je napisal/a:
Vidim kako vas vecina razmislja. In ravno zaraditega vas imam za ena navadna govna. Razumljivo pa, da se sami sebi zdite krasni. Jaz sem vam pa trn v peti, ker si vam drznem povedati kaksna govna ste.
Default avatar

Šolski primer

DXB je napisal/a:
Ti imaš mejno osebnostno motnjo. S poudarkom narcisoidnosti. Škodljiv za okolico. Posiljevalec z lastnim mnenjem.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen