Starševski čvek

Poročen z nuno

Default avatar
Tri zaporedne dni prosim ženo »A bi?
Četrti dan jo vprašam drugače:»Kdaj pa ti bi?«
Takšnega vprašanja ni pričakovala, zato je bila v zadregi. Ti jaz povem, kdaj ti bi: »Ob Svetem Nikoli!«
Sem pač vprašal, kajti, kdor jezika špara kruha strada, tudi seksa.
Kakšen nadaljnji komentar je odveč. Nekaj bom pa vendar le še dodal.
Ne gre zgolj za tiste tri dni. Že 25 let ista pesem. Na prste ene roke se da prešteti vse njene pobude. O tisoč in enim izgovoru tudi ne bom pisal.
Mesec oktober bo minil brez seksa. Ni bil, ne prvi, ne zadnji. Ni ga še čisto konec, ker je dobila obisk Tete iz Amerike, ta mesec ne bo nič. Veliko takšnih mesecev je že bilo. Tudi prejšnji niso bili dosti boljši. Na 1. aprila je rekla, da bova jutri in na ta jutri sem čakal in čakal. Šele čez tri tedne se mi je posvetilo, da je bilo to prvoaprilska šala. Pri meni pa traja, da pride. Pri seksu na svete čase je to hitreje.
Njen urnik je natrpan z aktivnostmi, brez katerih ne more živeti. Mesečno minimalno nameni za svoje aktivnosti:
2400 minut za psa,
1800 minut za turške nadaljevanke
1000 minut za telovadbo,
900 minut molitev,
480 minut nakupi
480 minut pevske vaje
360 minut terapevti (psihologi, svetovalci….)
240 min lokali
240 min kozmetičarka (depilacija, nega obraza),
240 min lakiranje nohtov
150 min masaža
90 min fizioterapija
In še kaj življenjsko nujnega bi se našlo. Končni izračun (suma sumarum) oziroma kakorkoli tole seštevam in premlevam je končni rezultat:
0 minut za posteljno telovadbo.
Ni kaj natrpan urnik, na katerem ni prostora za seks. Ve se, da je vsak torek in četrtek ob 19:00 telovadba, seksa pa ni na urniku, nima točno določene ure in ga zato ni.
Seveda te aktivnosti stanejo in bilo bi jih še več, če bi bilo več denarja. Sicer pa po njenem denar ni neka vrednost, temveč je sredstvo, ki ga je trebna čim prej spraviti v promet. Pri denarju in ostalih stvareh (hrani, …) ne zna šparati. Sami lahko uganete, kjer se pa zna vrhunsko šparati, vsaj nekje.
Službo ima naporno, zato je tudi vsa živčna in nervozna. Posledično tudi ne seka. Ker je živčna in nervozna, ne seksa, in ker ne seksa, je živčna in nervozna. To je podobna dilema, ali je bilo prej jajce ali kokoš. Tega še znanstveniki niso dognali. Tudi sam sem v tem začaranem krogu nemočen.
Zgleda bo treba vsako uslugo zaračunati s seksom:
Menjava metlic (brisalcev) na avtu, en seks.
Menjava pnevmatik na zimske, dva seksa.
Ogled pokvarjenega domofona, dva seksa.
In tako naprej. Se ni za bat. Do pomladi zimskih gum ne bo na avtu. Če lahko čakam, bo še ona.
Druga možnost pa je, da papežu Frančišku napišem prošnjo oziroma ga prosim za dovoljenje, da moja sodobna nuna malce, za pet minut, razširi svoji lepi dolgi gladko depilirani nogici.
Res, nima vsak takšne sreče, da bi bil poročen z nuno. Zvečer zaspi z rožnim vencem v roki, namesto da bi zaspala v objemu, s tičem v roki ali med nogami. To pa ne.
Sem bil dolg? Sem rekel, da bom le nekaj dodal, pa se je kar nabralo in lahko bi se še bistveno več. Ob tem sem se spomnil na asociacijo, ko pride vlak iz predora, pa nekdo vpraša: »Če je bil dolg?« Pa ena izmed potnic vpraša: »Ali je bil vaš?«
Ne, moj ni dolg, je čisto normalen le zelo, zelo redko je v uporabi.
Malce sem podelil in si olajšal dušo. Ne mi zameriti.
En Duh
Priponke

depositphotos_138420010-stock-video-wife-in-bed-leaving-man.jpg
(16.88 KiB)

Default avatar
Saj si res. En duh. Glede na tvoje pisanje, dooolgo in široooko, bi rekla, da se te je tvoja ženska preprosto naveličala. Postal si ji pač dolgočasen, zato ima ona 1001 obveznost. Vprašaj se, zakaj ji nisi več zanimiv.
Default avatar
Čisto preprosto. Bodi malo dedca, pa si bo še kako želela posteljnih aktivnosti. Če pa jokcaš ko ena baba, pač nisi zanimiv.
Default avatar
Njene molitve so uresničene, obstajajo električarji in vulkanizerji - naredijo tip top in jih ni treba tri mesece prositi.
Default avatar
EnDuh je napisal/a:
Preveč Turških nadaljevank in molitev. Naveličala se te je, nisi ji več privlačen. Pri ženska se to zna hitro zgodit, če je v zvezi s čustveno hladnim moškim. Kupi ji rože, pogovori se brez, da ji očitaš, vprašaj jo, kaj je narobe in kaj lahko ti spremeniš, verjetno se ji ne posvečaš dovolj...
Default avatar
Spominjaš me na mojega kolega. On je copata, ženi vse finančno omogoči in uredi, ampak je pa totalno brez moške energije in posledično njej ni do nič.
Default avatar
če je tvoj prispevek k nekemu čustvenemu, erotičnem, mentalnem partnerskem odnosu z ženo občasno frivolno namigovanje na seks, potem se ne čudim, da je rezultat tak kot pišeš.
Default avatar
EnDuh je napisal/a:
Kje premoreš toliko smisla za humor ob taki mrtvi ženi???
Dober si :))
Default avatar
Šnelca_ je napisal/a:
kakšna mrtva žena? Glede na našteto ima zelo razgibano in polno življenje.
Mrtev je revček, ki ne zmore več kot a bi?
Default avatar
On duh, mrtev ko povožen maček na cesti. Ona živa kot rožica. Lahko da ji ni do sexa z njim, lahko da ji je do sexa z drugim....
Default avatar
a bi ne bi je napisal/a:
Mrtva v " " - narekovajih.
Saj nič nima od nje. Če se je poročila, ne more špilat "celibat", ampak zakonsko oz družinsko življenje. Spolnost je del vsakdanjika, na pa na 4 kvatre :))
Default avatar
japjapp je napisal/a:
Možno, ker ima preveč obveznost okrog :(
Default avatar
Šnelca_ je napisal/a:
a če bi pa imel enkrat na teden 5 minut drgnjenja s tičem v njeno češpljo, bi bilo pa življenje popolno?
Res mi ni jasno, zakaj se gredo taki mentalni revčki poročit. Nabavili bi si tisto plastično Ančko (sedaj imajo res že dobro reprodukcijo), pa bi ga tiščali noter kolikor bi hoteli.
Default avatar
a bi ne bi je napisal/a:
Ne, ni poročen z Ančko. ;)
Ima pa pravico do normalne in redne spolnosti, ter povezanosti tudi iz tega vidika.
Saj ni bolna ali operirana ali invalidna, da ne more imeti (redne) spolne odnose.
To ne pomeni, da je podrejena njemu, ampak da si sama to želi oz oba. Normalen in spoštljiv odnos z vidika spolnega življenja.
Če mu je žena mu ni soseda, sostanovalka, sestra, nuna.
Očitno ga ne mara on pa ima svoje potrebe, en mimo drugega. :(
Spolnost ni namenjena samo za reprodukcijo, ampak je del življenja.
Default avatar
Šnelca_ je napisal/a:
Se strinjam z vsem napisanim, ampak imam občutek da je takih žensk veliko.....
Default avatar
Šnelca_ je napisal/a:
kakor on piše njemu ni do drugega odnosa z ženo kot do praznjenja jajc dobesedno.
ga začne tiščat, pa pride do žene in reče a bi, ona ga grdo pogleda, pa je tri tedne mir.
čez tri tedne je mogoče žena ful dobre volje, ker so jo otroci, v službi, sosedje razveselili pa gre celo seksat z njim iz dobrodelnosti. Če pa ni dobre volje, se tri tedenski rok podaljša.
Če ga ona ne mara, zakaj potem on še vedno želi seksat z njo, če mu v resnici ni totalno vseeno.
jaz si v življenju ne bi želela seksat z nekom, za katerega vem, da me ne mara. Če pa iščeš samo tesno luknjo, potem pa je najbrž vseeno.
Default avatar
a bi ne bi je napisal/a:
spolnost je isto potreba kot vsaka druga
zakaj ne zasmehuješ tiste, ki jejo?
če ima človek zdrav seksualni nagon, da bi enkrat tedensko recimo seksal (kar je relativno malo, btw za človeka v 30,40) je po tvoje mentalni revček?

prej je s tabo nekaj hudo narobe, kot z njim.
Default avatar
a bi ne bi je napisal/a:
Če je imel nespoštljiv odnos do nje in jo je zmerjal z vulgarnimi izrazi, ter ni čutil, da mu je žena in enakovredna partnerica, morda je to razlog, da ga "kaznuje" oz se ji je zameril. Tukaj si je sam kriv. Nespoštljivega se vsak izogiba, tisti ki se kaj ceni. To ni odnos.
Default avatar
je isto potreba je napisal/a:
zato, ker znajo mogoče uporabljat rodilnik? A tukaj noben nima dokončane osnovne šole?
Človek nima seksualnega nagona. Če bi imel nagon, potem bi kot pes ali maček poseksal prvo osebo, ki bi prišla tisti dan mimo. Želje pa ima, nič ni narobe z željami.
Osnovni problem pa je, ker se tale revček očitno ženi ne zdi več seksualno privlačen.
Seksualno privlačnost pa je očitno izgubil zaradi splošne mentalne revščine. Ni sposoben zgraditi odnosa, zato po zamrtju zaljubljenosti, nima nobene podlage za erotično privlačnost. Sedaj pa samo še fehta in jamra. Če bi imel erotični naboj, pa bi žena letala za njim.
Default avatar
EnDuh je napisal/a:
Omisli si ljubico, mlajšo, lepšo in če bo kaj komplicirala zaradi tega ji pač predoči omenjeni tekst. Saj je naprej vedela kaj sledi !