Starševski čvek

Oglaševanje Roka Snežiča na 24 ur.

Default avatar
Če se pomaknete po spletni strani 24kura navzdol boste zadnjih pol leta ali še več naleteli na oglas Roka Snežiča z naslovom: "Zakaj odpreti podjetje v BIH?"

Direktna povezava do oglasa: https://www.24ur.com/novice/slovenija/z ... v-bih.html

Prva zadeva, ki je tu sporna, je, da na "velepoštenem in etičnem" mediju, močno podvreženemu vladnemu vplivu, oglašujejo sporne poslovne prakse, ki spodbujajo izogibanju plačila davkov v Sloveniji. Sicer je verjetno vse legalno a močno neetično.

Druga stvar. 24ur, Svet, PopTV, to so bili mediji prvi na frontni liniji, ki so sekali proti Janši, ko je s tisto bosanko skušal pridobiti kredit. Posredi je bil seveda Rok Snežič, doktor davčnih utaj. Sedaj, ko ga na svoji spletni strani oglašujejo sami in s tem spodbujajo utajevanje davkov in krajo Slovenskemu narodu v tem ne vidijo nobenega problema.

Pa kdo je tu nor?!

Omenjena spletna stran nebi smela imeti enega klika, ne pa da vpliva da javno mnenje v Slovenskem prostoru. Globoko sprevrženo in neetično dejanje.
Default avatar
Kar še se delajte norca iz Nove24.... Prave dnarje obračajo "pošteni".
Default avatar
Ne govorite grdo čez gospoda! Je že marsikateri naši župniji pomagal zmanjšati davčno obremenjenost s svojimi nasveti. S tem opravlja Kristusovo delo ter pomaga, da se Božja beseda sliši dlje kot bi se sicer!
Default avatar
Brez besed. Korupcija na vsakem koraku.
Default avatar
Majda1948 je napisal/a:
Daleč v davčne oaze se sliši.
Default avatar
Čehi bodo menda kupili portal. Morda pa bo potem kaj bolje.
Default avatar
Majdka kje s bila tako dolgo? Smo te pogrešali za dnevno dozo smeha :D
Default avatar
Ta reklama je tam že ene sto let in je milo rečeno bizarna.
Default avatar
Takim nimaš kaj za verjet.