Starševski čvek

Jezus ni bil Žid.

Default avatar
Zakaj tako na slovenski kot na angleški Wikipedii piše, da je bil rabin?

https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Jezus_Kristus

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jesus

Kaj če kak ubog študent naleti na te krivotvorne strani?

Jezus je za tiste, ki se pretvarjajo, da so Judi, rekel, da so združenje Satana.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Synagogue_of_Satan

Očitno je Bog na Zemljo dal razne antične Turke, marksiste, pa tudi Sioniste oziroma teistične marksiste kot SDS in Janša, le kot nekak test za svoje sinove. Ste že ugotovili to?

Bog vas je opozoril, da se pazite Satanovih prevar. Boljše da niste volili nikogar na tistih Šarec-Janša volitvah, saj Bog vse vidi, Bog vse ve.
Default avatar
Dajte no povedat Filofaksarji zakaj iz svojih kabinetov pišete bedarije na Wikipedijo.
Default avatar
Kaj pa je bil je napisal/a:
Jezus je bil po slikah sodeč edini Šved v Izraelu

Slika
Default avatar
KajJePaTo je napisal/a:
Le zakaj ne zmorete napisati komentarja, da ne vtaknete Janše. Saj je na stotine levakov, še hujših, z obilnimi grehi, pa nič. Ne maram takega sprenavedanja, raje ne pišite in ne filozofirajte...
Default avatar
Kaj pa je bil je napisal/a:
Ziher je bil Slovenc DDD
Default avatar
zakkajj je napisal/a:
Zato ker je Janša Sionist, to pomeni, da verjame, da je Jezus bil Žid in rabin. To se ideološko imenuje Sionizem. SDS so Sionisti - teistični marksisti in stojijo z Edomom PRAV ZATO ker verjamejo, da je Jezus bil Žid. To je Sionizem, kapiš.

Zato Janša. Ker je mogoče lahko tudi kak Janšist oziroma evangeličan pisal te bedarije na Wikipedijo.


Gre za potovanja narodov. Evropejci so potovali prek tistega območja, ganjali in sužnjili so jih pa Turki in musliči, da so zato prečkali morje. To so metaforične zgodbe Evropskih narodov.

To so Izraeliti,
To ljudstvo je potovalo čez morje in jim je mataforično 'Bog razcepil morje in utopil sovražnike'. To enostavno pomeni, da so potovali s čolni in splavi in plavanjem in jim je Bog bil naklonjen ker so preživeli. To s cepljenjem morja so metaforične zgodbe. Kot bi po mogočnih poplavah, ko se je po ledeni dobi stopil led, nekdo vzel dve od vsake živali, ker mu je to naročil Bog. To so metaforične zgodbe, ki bazirajo na resničnih dogodkih iz zgodovine Zemlje.

Drugi se pa nasilno ciganijo zraven in ubijajo in sužnjijo te ljudi že tisoče let. Tudi ti, Jožefina. Ker si Sionistka in Janšistka in zato po Jezusovih besedah spadaš pod Združenje Satana. V življenju moraš takšne stvari ugotovil in videt Satana za Satanovim glupim nasmeškom, drugače si kandidat za pekel, to je zapoved, doktrina in Božja beseda, da na Satanove prevare ne smeš predolgo nasedat. Ti pa dobesedno v Satanu vidiš odrešitev. Jaz te bom referiral za Pekel če še kako tako glupo zineš, resno.