Starševski čvek

poslušajte kako se neka slovenka pogovarja s policijo

Default avatar
Default avatar
V Ameriki bi ji poloml kosti. In v tem primeru bi se strinjala. Kazen najmanj 2500 eur za žaljenje uradne osebe in naj nikol ne klice 113, ce rabi pomoc, ko jo bo en takle majmun na tleh pretepu... Pol naj snema svoj ksiht.
Default avatar
policistom reče " a si fuknjen".......A JE MOGOČE TO, in ni nič kaznovana?!?!!?Se strinjam je napisal/a:
Default avatar
Se strinjam je napisal/a:
Kakšno žaljenje tu vidiš? Če si ti ovca, ki pade dol ob uniformi, še ne pomeni, da je to prav. Je treba tudi malo svoje pravice poznat. Policijski postopek je v Sloveniji dovoljeno snemat, tudi v ZDA so tako odkrili par ogromnih svinjarij, kako so ene par folka policisti ustrelili in ubili praktično za brezveze.

Ja, lahko bi se malo manj drla, ampak ni naredila popolnoma nič protizakonitega, da bi ji ti lomilo kosti in po 2 jurja globe izrekalo. Pri policajih in tem "policaju" v civilu, pa vprašanje, če je bilo vse po regelcih.
Default avatar
kako je to mogoče je napisal/a:
Ni se identificiral ta, kateremu je govorila.
Default avatar
res je.
Se strinjam je napisal/a:
Default avatar
Drugje bi ji dali kazen ali pa se njo aretirali.
Snemanje ni problem. Problem je njen odnos do policije. Ampak je res prismuknjena. Njim njej ni treba odgovatjat, ce so njenega moza aretirali.
Ce bo kdaj njej kdo kaj storil, naj pa storilcu le prej pokazejo svojo znacko, da bo imel cas pobegnit. Nora zenska. Mogoce je pa z Mona.
Default avatar
To moram napisat!
Tako se prerivajo, pretepajo, sesuvajo policisti na intevecijah. V lokalih, na cestah, doma...
Ko kakšen pijan ali zadetek teži.
In potem se najde krula od babe, ki zmerja!!!?

VSA ČAST POLICISTU V CIVILU (KI JE UKREPAL V PROSTEM ČASU, BREZ DODATKOV NA PRIPRAVLJENOST KOT AKADEMIKI V FOTELJU ali NA JAHTAH)

- no ta policist ki je pomagal, da ni užgal to babo na gobec!! Ker jaz bi jo! In v tistem adrenalinskem času, da izziva, otreša.--- hej babše zanikrno, dost si upaš! In kako odurno, nagraužno si izpadla, candra !!
Jaz bi te sesula!! Policisti pa imajo neverjeten prag prizanesljivosti. Šolanje....

In verjetno je ta babji gnoj prišel zjutraj po to propalico in sta šla ....... pod most?? Je mal bolj toplo kot na Prešercu. Delat pa ne, aneda?
Default avatar
Nezaslišano!
Policija mora ob tem posnetku obvezno primerno urigirati, drugače jih bo že vsaka baba komandirala.
Kdo pa je ona, da ji je potrebno kazati značko? A ne zna brati, kaj piše na uniformi?
Verjetno se niso spravili na njenega partnerja kar tako zaradi lepšega, kajne?

Kje ima ta ženska obraz, ko je tako pogumna?
Bo odgovarjala za tole poniževanje?
Default avatar
kako je to mogoče je napisal/a:

Jaz sem šokirana! Tudi na njej bi morali izvesti prislini prijem in jo odpeljati na hladno, da se ženska strezni in premisli o svojem obnašanju. Potem pa pred sodnika, kazen 5000 € + 14 dni zapora! Za opomin drugim!
Default avatar
Po moje je cajkarji ne jemljejo resno. Deluje, kot da nima vse pošlihtano zgoraj.
Default avatar
Ravno sem bil v samopostrežni Mercator na avtobusni v MB. Ko sem vstopil, tisti trenutek, je varnostnik obravnaval zaradi suma kraje dva na videz sumljivca, moškega in žensko. Žensko je potem poslal ven iz trgovine, moškega pa zadaj v prostore za zaposlene, kjer sta nadaljevala postopek, verjetno do prihoda policije. Moški je kričal na varnostnika, kaj se gre, ženski pa varnostnik izkušeno niti ni dal možnosti delatio probleme zraven, ker jo je ločil od moškega in poslal ven.
Default avatar
kako je to mogoče je napisal/a:
Default avatar
Seveda se lahko zanesete, da v Celju, v Kočevju in tam, kjer kraljujejo cigani, niti varnostniki niti policaji ne naredijo nič, če pride do kraje, ampak lopovom odvijejo po tleh rdečo preprogo.
Default avatar
saj ni res pa je je napisal/a:
Default avatar
"Si ti fuknjen malo? Te bom tožla!" To je pa tista prisrčna štajerska narava, kjer vsi skupaj držijo in prepotentnih žabarof ne trpijo. To je stokrat bolje kot žabarska mentaliteta. To jaz podpiram, da se male lopove brani, ne pa Jankoviče. Iz malega lopova bo še kdaj morda z nakradenim denarjem postal privatnik, ki bo plačeval minimalce in klofute delavcem. Policijsko preganjanje takih ljudi pomeni uničevanje prihodnosti štajerskega gospodarstva.
Default avatar
.........................kamer je takšno baberino policaj usekal po lapah...............
Default avatar
Štajerci so ok. Edini, ob katerih imaš sploh še občutek, da so ljudje in ne brezjajčni zombiji, brigajoči se sami zase, čeprav domnevam, da tudi na Štajerskem telefoni delajo zombije iz mlajše generacije ljudi.
Lule Cuzlar je napisal/a:
Default avatar
STOPI STRAN je napisal/a:

Ne bodo Štajerce mobiji zjebal. Ne skrbi. Oni bodo njih. Na koncu bo mobilna telefonija plačevala Štajercem, če se lahko pogovarja preko njih.
Default avatar
vsa čast policistom je napisal/a:

Ti si tista, ki bi skoz rada koga mlatila in moc nad drugimi rada imela, ki si hotela v policijo in so te na zdravniskem pregledu zavrnili in zdaj skoz pises nebulozne teme z naslovom Policija radi vas imajo !!

?