Starševski čvek

Kakšna vam je rdeča barva las?

Default avatar
Rdeče lase sem imela ves čas od svojega 20-ega do 40-ega leta. Sedaj imam lepo rjavo barvo las. Sedaj ko gledam stare slike, se mi zdi, da sem bila z rdečimi grozna, tudi pri drugih ženskah mi rdeča barva las nikakor ne sede. Kakšna je vam rdeča barva las?
Default avatar
Tudi meni nikakor rdeča ne sede, redki so obrazi, ki jim rdeča res pristaja. Se spomnim kolegice, ki je imela rdeče lase in se nam je še zdelo, da ji paše. ko pa se je pobarvala na rjavo, je bila pa toop, lepotica, v primerjavi z rdečimi lasmi.
Default avatar
Naravno rdeči lasje - v naravnih odtenkih - so mi všeč. A to gre skupaj s posebnim tonom kože, barvo oči in mogoče tudi kakšnimi pegicami - in je prav simpatično.

Umetne - sploh intenzivno rdeče barve - so pa ena žalost. Odvračajo.
Default avatar
Rok-1 je napisal/a:
Enako. Se hujse so pa tiste z vijolicnimi odtenki
Default avatar
Všeč mi je opečnato rdeča, podobna naravni. Ostali odtenki od vijolične, do ne vem....pa ne. Res je, da vsem ne paše ta barva.
Default avatar
Všeč mi je temno rdeča, na bledo polt in zelene oči recimo :)
Skratka, naravna rdeča je ok.
Default avatar
močna rdeča nikakor, tudi redke so ženske ki jim rdeče pašejo. Oranžna barva pa takoj obledi in postane taka rumena. Skratka, sem za naravne barve.
Default avatar
Večino, kar sem jih jaz videl, so bile rdečelaske zelo všečne. Imaš seveda izjeme.
Sej tudi blondinke, ki naj bi veljale za lepotice, to pač vse niso.
Default avatar
zabhh je napisal/a:
Sem tudi že jaz imela pred leti temno rdeče lase, pa mi sedaj ni všeč. Preveč kličejo po pozornosti. Sem bolj za naravne odtenke.
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Ja, res! Ali pa modrimi.
Default avatar
Rok-1 je napisal/a:
Pa zeleni, zeleno modri ;)))
Default avatar
Rok-1 je napisal/a:
S prvim odstavkom se povsem strinjam, meni so tudi na splošno naravne rdečelaske zelo simpatične, tako kot tudi ostale barve. Umetne barve pa znajo tudi nekatere lepo izbrat in nanest na lasišče, je pa tu velik problem kasneje, ker barve lase uničijo tako zelo, da je na otip bolj podobno slami, kot lasem...to pa je žalostno. A ni bolje imet lepe lase v naravni barvi, kakršnakoli že je, kot pa totalno uničene v željenih odtenkih?
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar
Rdeča barva las mi ni všeč, odkrito povedano, mi je zelo grda. Seveda govorim o pobarvanih laseh. Če ima kdo rdečo naravno barvo las, je to nekaj drugega, ker pašejo točno na polt in na oči.
Ko osiviš, je najboljše, da se pobarvaš v svojo naravno barvo, ali pa da se sploh ne barvaš, najgrše je videti na pol pobarvane lase in siv narastek. To je pa res grdo.
Default avatar
Rdečelaske, zgledujte se po Tanji Žagar in Nini Pušlar
Default avatar
zabhh je napisal/a:
rdeča, vijola, melancana, modra, umetno belosiva, kot prameni ali cela glava pobarvana: nenaravne barve, kričeče po pozornosti, ker je nekje nek primanjkljaj pri lastnici te barve las.....
Default avatar
Rdeca je res grda barva las , ceprav je med Stajerkami izredno popularna. Najlepse so blondinke. Taprave , al pa umetne
Default avatar
Meni ni vsec. Ne umetna ne naravna.
Default avatar
Naravno je ok ne glede na barvo, važno da je las zdrav in posledično je tudi lep.
Je pa rdeča barva očitno trend starejših žensk, tudi frizure so v podobnem stilu.. tako so v bistvu protiutež oni plastično dodelani lepoti, kjer je večinoma barvanja v črno ali blond in ima raznorazne umetne dodatke na in v telesu.
Default avatar
zabhh je napisal/a:
Vse, kar ni umetno blond, je v redu.
Default avatar
Meni rdeca ni vsec, krici po pozornosti, pa se pase ne. Sem imela rdece, sedaj imam kostanjevo rjave in sedja dosti bolje zgledam.