Med.Over.Net

Starši in otroci

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Absolventski izled

Default avatar

Fotr17letnika

Je varno poslat sina na absolventski izlet na Zakintos? S sošolci so zdaj čisto nori na to in baje da je to nov trend. Kakšna so kej vaša mnenja, kaj se dol dogaja v bistvu?
Default avatar

Marjeta1234

Ne, jaz nikoli ne bi dovolila sinu da gre na kaj takega, mi je rekla soseda da so od njene sestricne sinovi sli in da je bil to popolen razvrat, vsak z vsakemu in take zadeve..
Default avatar

sonce12321

Seveda!
Saj je to največje veselje. Povejte mu vse kar vam leži na duši in naj se čuva. To bi bila največja zamera z njegove strani. Pa ne se bat. Glede na to da se skrbite zanj, ste sigurno dober starš. Pomenita se.
Default avatar

Študentka22

Na absolventski izlet hodijo študentje po končanem študiju. Na maturantski izlet pa hodijo srednješolci. Velika razlika!! V programu, dejavnostih in samem nadzoru...
Glede na to da ste napisalu da bi svojega sina "poslali" na izlet predvidevam da je srednješolec. Saj absolventi so odrasle osebe ki se same odločijo ali gredo ali ne!

Bila sem na maturantskem izletu in smo se imeli odliiično. Veliko super neponovljivih spominov. Ni za zamudit. Naslednje leto pa grem tudi z absolventi na žur.
Ni pa dijaka za pošiljati na absolventa!!!

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic