Starševski čvek

Moj je v garaži obesil koledar z nagimi babami!

Default avatar
Mogoče me zadeva še ne bi toliko motila, če ne bi bil to koledar za leto 2017 (sicer pa predvidevam da so dnevi in datumi na tovrstnih koledarjih postranskega pomena).

Vem da je garaža moško kraljestvo, kamor naj ženske ne bi posegale, toda tam se pogosto igrajo tudi otroci, in ni mi všeč misel, da nad njimi bdijo tiste silikonske donde.

Ali naj mu rečem da sname tisto packarijo ali naj koledar preprosto obesim malce višje, da ga otroci ne bodo dosegli in ne bodo mogli listat po njemu? Sicer vem da so taki koledarji stalnica po raznih mehanskih delavnicah, toda moj dom pač ni mehanska delavnica in verjetno tudi mojemu možu ne bi bilo všeč, če bi si jaz v kabinetu obesila koledar z nagimi deci!

abs-2746478_1280.jpg
(106.65 KiB)

Default avatar
primitivne fore, primitivnih dedcev. Očitno mu ratuje že malo mehak, pa misli, da mora tudi po stenah svojo moškost dokazovati.
Default avatar
karin_sunshine je napisal/a:
Ne moreš kabinet primerjat z mehanično delavnico! V kuhinjo ga obesi :)
Default avatar
Koledar z nagimi babami spada v garažo toliko kot ključ 17 :-)
Default avatar
Dobiš že zelo lepe in ... hm... estetske koledarje raznih PGD, tudi kaj drugega se že najde.
Predlagam eno steno v kuhinji? Saj gasilski koledarji so čisto sprejemljivi :))
Default avatar
Sodelavka je v pisarni obesila koledar z nagimi desci. Je šef čisto ven padu.
Default avatar
karin_sunshine je napisal/a:
Obstal je v času, kaj naj drugega rečem 😂😂😂
Default avatar
O pismo. Že po načinu tvojega pisanja se vidi da si ena tečna baba. Sklicuješ se na otroke, vendar je to samo krinka, v resnici si ljubosumna na kos papirja. Daj se malo vprašaj čemu je tako. Popolnoma normalno je, da moški radi pogledajo ženske obline. Zdaj ali si brez oblin ali jih imaš pa preveč in bi seks bombam najraje spraskala oči. Sem ženska da ne bo pomote.
Default avatar
Stara sem 36 let, doma nikoli nismo imeli česa podobnega. Vedno, ko sem kam prišla kot otrok, kjer so bile take stvari, sem začudeno buljila. Ko je bil moj sin star 6 let in smo šli do eneg kmeta po domače klobase, je ta lepo imel obešene ene tri koledarje, take fajn! Sine jih sploh porajtal ni. To poletje je bil s tatijem pri sosedu v garaži, ko se neki avto štimali in je prvo stvar, ko je prišel domov rekel, da je videl punce z joški. Mal sva se pogovorila o tem, ampak vse OK. Sem mnenja, da v vsaki delavnici mora bit!
Ena je zapisala, da imajo v pisarni. Bravo punce!
Default avatar
Delavnica oz. garaža brez takega koledarja pa res ni to to, no. :)
Default avatar
haložanka je napisal/a:


😃😃😃👍

Avtorica ne sekirej se, dobr da ni letosnje obesil gor😉.
Sicer pa, to mora bit v garazi kot je nekdo zapisal, kot kljuc 17. Jaz sem mojmu sama kupila za v tovrnjak.
Default avatar
Hooray for the boobies!

Predlagam da se pravica do slik nagih bab v garažah ali delavnicah zapiše v ustavo RS!
Default avatar
O, madona, cela drama, panika, katastrofa, vredno najmanj ločitve...

Sarcasm off.
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
karin_sunshine je napisal/a:
Še dobro da ga ni v spalnico nad posteljo 😂
Default avatar
primitivno teslo je napisal/a:
...in to izjavi primitivna novodobna takozvana "feministka", ki verjetno nosi dedove jajce na pladnju ali kar v svojih hlačah.
Malo se umiri, pa se rajši šporhetu posveti, če ne veš kaj tak koledar v garaži pomeni.
Tam lahko svojo ženstvenost dokazuješ.
Default avatar
To je prva stvar v garažah/delavnicah, potem pa šele vse ostalo pride na vrsto.
Default avatar
budalototalno je napisal/a:
Se vidi da mu s svojimi razgaljenimi joski po garazi se ni paradirala, lol.
Default avatar
karin_sunshine je napisal/a:
pa je le prišel k pameti tale tvoj, nasledji korak je, da izrabljeno robo zamenja z novo, kak ti bo šele tisto všeč
Default avatar
Ampak jaz res ne razumem, zakaj vas tak koledar moti. Isto smo imeli na šihtu, pride ena punca iz tiskarne k nam pred božičnimi prazniki z darilom za firmo, vidi, da smo sami desci v delavnici, pove zakaj je sploh prišla in kaj nosi s seboj in seveda smo morali momentalo kolektivno pregledat in subjektivno ocenit vseh 12 deklin, 13 s platnico in 14 vključno z zaposleno v tisti tiskarni. Popestritev dneva pač. Koledar smo seveda obesili pod starega do konca novoletnih praznikov, prvi delovni dan po silvestru, ko smo z odstranitvijo lanskega snega prišli do bolj ali manj čudovitih povsem ali delno golih lepotic, pa je trajalo vsega nekaj ur, da nas je prišla šefica pozdravit in pogledat, kako smo in če je kaj novega...

Koledar je bil nov, vse ostalo po starem. In seveda ga je hitela z ihto dol jemat in odnesti v pisarno ter prinesti zamenjavo za nespodobna gola dekleta. Meni pač ni dalo miru in sem jo moral malo podrezat ter vprašat po njenih načrtih za 13-listne bogokletne zadevščine, no, po krajšem pogovoru in razlagi, kaj in kako, mi ga je ponudila. In sem ga vzel...za domov. In ne za v garažo.

No in potem čez nekaj mesecev pride en kolega na obisk in pravi, da ko bom kako punco domov vabil, naj ta koledar nujno odstranim, ker na nežnejši spol deluje odbijajoče in jim da misliti, da je lastnik tovrstnih "packarij" en običen perverznež ki misli s spodnjo glavo itd. Takrat je visel v dnevni na hodničku do kuhinje. Ne kolega, koledar, da ne bo pomote. V smehu sem mu odgovoril, da nikakor ne bom upošteval njegovega nasveta, da se mi s tečnobami niti ne ljubi ubadat ter da se obnaša podobno moji šefici. Meni je tako razmišljanje pač smešno in butasto, ne vem zakaj bi komurkoli odrekal pravico do jbnga koledarja v kakršnikoli obliki? Ja, v prostorih za desce so to več ali manj nage babe. Nagih descev v kakšni pisarni pa res še nisem zasledil, a mene osebno ne bi motili.

Sem pa nage babe prestavil v spalnico z januarjem, ker se bolje počutim, če mi gledajo pod kovter, kot pa pod prste v dnevni in kuhinji hehe. Tukaj imam zdaj 9 mesecev konjičke. Aja, sem pa ravno opazil, da avgustovska nagica še kar vztraja in kaže svoje obline, da je ni sram...

Pa tko ko malo za nazaj razmišljam. Kot mulci smo precej kartali, tudi s tistimi avtomobilskimi, letala, ladje...zakva takrat ni bilo nagih bab, da bi tekmovali po raznih kategorijah? Pač let in kil ne bi bo gor, vse ostalo pa komot...zize, boki, obrite/neobrite (milimetri v dlakah), širina, globina, obseg...aja pa višina, bi kmalu pozabil😁
Prekajen meso dl cajt gvera;)