Starševski čvek

na stezi življenja ji je spodrsnilo

Default avatar

me ne čudi

Kaj reči ali narediti, ko ti mlajša sestra pride ven s tako? To, da je največ za ta zdrs kriva sama, je bob ob steno, ker ne zaleže, samo upam, da se čimprej pobere in se pobere iz mojega-našega življenja, ker mene mori, otrokoma v puberteti daje slab vzgled, moža pa nervira, zato jo popolnoma ignorira.
Nima več službe, nima denarja, prijatelji ne vem kje so, za žurke in potovanja jih je vedno imela dovolj, delala bi le določena dela, plača mora biti 1500€+.....
Mama se živcira, ne spi več nič, skratka kaos v hiši in ni mu videti konca, no verjetno bom morala zrohneti in jo nagnati, kar pa spet ne bo dobro za mamo!
Ehhh, sranje, eni ljudje so rojeni za zajebavanje drugih.
Default avatar

Kokokokoko

Zrihtajte ju službo za dvatisoc evrov. Ker ste tako popolni, dobri, izklesani.
Default avatar

ejbo vas čuk

Greste živet v sosednjo vas pa je.
Default avatar

sam da tebi ni

me ne čudi je napisal/a:
Stara, tudi tebi lahko spodrsne!

Veš kako ti bom rekla, mi je spodrsnilo že vsaj 100x, večji in manjši padci, pa večino njih sem si sama pridelala.
A svojega življenja ne zamenjam za to tvoje preračunano in premišljeno, raje še 1000x padem in se poberem, kakor da bi živela tvoj programiran lajf!!!!!


Kaj ima tvoj mož s tvojo sestro????
Mislim, wtf, ima on njo za ignorirat ali se pogovarjat z njo?! Kater faktor v njegovem življenju je tvoja sestra?

Od kod jo boš nagnala? Halo! Iz mamine hiše boš ti nagnala sestro?!
Glej, to pove vse o tebi! Ti sestro lahko zaničuješ in se delaš fino, a si sama en šit od človeka.
Default avatar

me ne čudi

sam da tebi ni je napisal/a:
Torej živimo v hiši, ki sva jo zgradila z možem, mama se je k nam preselila po očetovi smrti, prodala je stanovanje, denar je na banki in je za "hude čase".
Glede moje sestre pa, a ona mene ne zaničuje, ko se spomni name samo ko rabi? Ja sem šit od človeka, ki hoče mir in moj mož prav tako.
Kar se tiče tega, zakaj je pri nas, prišla je na obisk in prespat, potem se je izkazalo, da nima kam, evo takole, pa je ostala pri nas maja, pa junija, pa julija.......in glede na njeno intenzivnost iskanja službe in rešitve, bo pri nas do smrti.
Kaj že sem jaz njej dolžan?
Zate pa, experimentiraj s svojim življenjem na svoj račun, druge pa pusti pri miru, da odživijo svoja dolgočasna življenja, prav?
Default avatar

sebe poglej

Ti pa super uspešna, ampak očitno z možem in otrokoma v puberteti, še vedno vsi živite pod mamino streho. Najbolj smešno je, ko se imate za nekaj več taki, ki si niti lastnega doma niste uspeli ustvariti.
Default avatar

me ne čudi

sebe poglej je napisal/a:
Že 12 let živimo v svoji hiši, a ne razumeš prebranega?
Default avatar

Naj se postavi nazaj na svoje noge

sebe poglej je napisal/a:

Malo zgrešen point, kaj pa kmetje, ki kmetije podedujejo.In najbolj so socializiranni-srečni in vzgojeni ljudje, kjer več genaracij skupaj živi in raste in tako bi bilo priporočljivo.
Default avatar

Marko

sebe poglej je napisal/a:
Od kod vsem info, da ona zivi pri mami?
Prav cudim se idzivom do sedaj.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

mama mansadarka

me ne čudi je napisal/a:


Haha, evo, obratna situacija kot pri vecini mansadarjev, tu je mansadarka mama...

Vsi mansadarji si zelijo, da je njihova mansarda pri starsih in tascah njihov dom, prav tako si tega zeli tudi tvoja mama. In ce tvoja mama ne sme sprejeti v SVOJ DOM SVOJEGA OTROKA, jebes tako mansardo!
Default avatar

cosmo

Mama naj z denarjem za hude čase kupi stanovanje, v katerega se naselita skupaj z mlajšo hčerjo.
Default avatar

me ne čudi

mama mansadarka je napisal/a:
Moja mama ni mansaderka, živimo v skupnem gospodinjstvu ima pa svojo sobo s kopalnico. 4 leta smo živeli super, mama je še pri močeh in veliko pomaga, včasih tudi kaj kupi za v hladilnik, konzenvator.......
Tudi mama ne uživa v situaciji, razmišlja da bi kupila garsonjero in da bi sestra šla tja, ampak garsonjera je ne zanima, ker ona bi novejše stanovanje in blablablabla......
Edino da jo vržem ven, kaj pa mama, to bi jo pokončalo, čeprav pravi, da naj naredim, kot se meni zdi prav, vem da bi v sebi trpela in točno na to karto špila sestra.
Default avatar

me ne čudi

cosmo je napisal/a:
Ta opcija ne pride v poštev, ker tega mama ne bo naredila, stanovanje je prodala ravno zaradi tega, ker se je počutila osamljeno in utesnjeno, kar se je poznalo na njeni psihi. Sedaj pri nas je popolnoma drugačna, no razen teh zadnjih par mesecev.
Default avatar

rok ji postavi

posedi jo lepo dol in ji lepo povej, da je ne misliš več dolgo gledat, da ima 2 meseca čas, da si najde najemniško stanovanje, pol pa dobi kufre pred vrata.
in da v teh dveh mesecih pričakuješ, da bo prispevala x EUR za hrano in stroške.
Default avatar

JAKA 31

glej, tu je prav mama očitno močno zajebala z vzgojo !
Strinjam se , pač nekateri se taki rodijo, imam brata kateri bi vse kot jaz,od vedno je bil tak, obenem pa bolje, ko sem začel s svojim podjetjem je on moral isto, ko sem kupil zvezdico, je on takoj kupil boljšo in nato še dve, kot da se človek lahko vozi s tremi avti, ima boljši telefon, boljši paket na optiki, boljšo ceno elektrike, pa kaj vem kaj vse ima še boljše.... vsaj tako naj bi bilo če bi njega poslušal, zadnje čase sem se naveličal razlagati realnost pa mu naložim kar nekaj , on jasno spet kako je boljši, dejansko pa sploh ne ve da sem se mu zlagal, v glaavnem vse preplačuje kot norc, saj nekaj časa sem ga še prepričeval naj ne nori, danes mi je vseeno
Default avatar

me ne čudi

rok ji postavi je napisal/a:
Ta rok se je iztekel konc avgusta. Njeno pojasnilo zakaj ostaja, je bilo, da prijatelj in ona načrtujeta nek projekt, s katerim bi naj rešila probleme.
Ampak, ta prijatelj živi pri mami, ne plačuje alimentov, je v postopku trajnega odvzema vozniškega dovoljenja.....in onadva načrtujeta projekt!
Njena bivša prijateljica, ji ne pomaga več, ker je zasrala službo, ki ji jo je zrihtala, drugi prijatli bluzijo, ali pa imajo starše, ki jim pomagajo........
Default avatar

gre v mercator

Če sestra nima kakšnega kredita, se lahko preseli v stanovanje v kraj službe, 350€ daje za najemnino in stroške, ostalo ji ostane za hrano. V Mercatorju rabijo. Glej, očitno ste premožni, ampak sestra si mora pa to še prislužit.
Default avatar

vedno ena in ista tema

tokrat je ženšče malo sfriziralo zgodbico, da se preveč ne ponavlja. naklada pa, da glava peče.
Jasno, da je šel denar od maminega stanovanja v hišo.
Če pa ni šel, pa je res idealno, da mama kupi stanovanje in se skupaj s hčerko preselita tja.
Mama ne bo osamljena, hči pa bo imela streho nad glavo, vi pa mir.
Default avatar

rok ji postavi

me ne čudi je napisal/a:
pol se pa drži grožnje in jo postavi pred vrata. pa naj gre h prijatelju
Default avatar

me ne čudi

gre v mercator je napisal/a:
Tole je nemogoče, ona z diplomo pa ja ne bo trgovka.
Kje sta ata pa mama zaebala, težko da sta vsega kriva onadva, ker je sestra bila do svojega odgoda na študij v Lj, čisto OK, po kakem letu, se je začelo, začela se je zmrdovati nad nami, vsi smo bili kmetavzi.......... saj potem ji je šlo, dobila je dobro službo, celo po TV je bila parkrat..... tam po 40, se je pa začelo, menjava službe, se je izkazala za zgrešeno, potem so bili neki kregi okrog stanovanja-neplačevanje najemnine, izselitev....... potem so se šli nekega cimerstva, ki se ni izšlo, izguba službe, nova še slabša služba, ki jo je sama pustila.....in tole....