Starševski čvek

Samo neumne ženske se poročijo

Default avatar
Imam svoje stanovanje, dobro službo, sem fit in privlačna. Zakaj bi si pri 29 letih nakopala na glavo smrdečega lenuha, od katerega nimam nič?
Ne bom ti prala gat, ne bom ti kuhala in pucala za teboj, nisem tvoja mama! Svoj prosti čas veliko bolje izkoristim. Dopoldan služba, ki me veseli, popoldan kosilo s prijateljico, zvečer dobra knjiga ali seks z občasnežem. Ko konča svojo nalogo, ga z nasmeškom postavim pred vrata do nadaljnjega, ko se ga naveličam si poiščem drugega in prejšnji je zgodovina.
Resna veza to ni zame.
Priponke

istock-583968352.jpg
(83.9 KiB)

Default avatar
Če si ne znaš poiskati moža, s katerim bi ti bilo v dvoje lepše kot ti je v ednini, potem resna zveza res ni zate.
Default avatar
Ok. Pa ne pozabi nas naslednji teden spet obvestit ;)
Default avatar
Potem pa se bodo prijateljice poročile in imele otroke, pa boš sama za kosilo. Čez nekaj let si bodo tudi občasneži iskali mlajši in bolj privlačen model pa boš imela bolj žalostno izbiro.
Pri 29ih take pisat res ni nič takega. Javi čez nekaj let.
Default avatar
Prej bi rekel, da se neumni moški poročijo.
Default avatar
Misery loves company, so does happiness. Gotta decide whose house to visit.

Bye!
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
yummy je napisal/a:
Tako nekako ja. Žal. Avtorica, uživaj, dokler lahko, ker ne bo trajalo v nedogled.
Default avatar
Pa dobro......lahko ga s parfumom poliješ, pa boš imela dišečega lenuha. To ni tako slabo (tak vsaj narobe ne bo nič naredil). ;-)
Default avatar
yummy je napisal/a:
otroke ima lahko tudi,če se ne poroči in ne bo sama sedela ob kosilu in za Božič,konec koncev se mi zdi,da veliko več žensk ločenih čez leta in so zares same,torej.
Default avatar
Ja jaz sem ena neumnica taka.
Kam sem gledala ?
Vlečem voz že več kot 20let. Ne da se mi več, ne morem več.

Ti pa uživaj na polno in pamet v glavo, ker nikoli ne veš kaj življenje prinese.
Default avatar
Se porocijo z neumnim moskim.
Default avatar
yummy je napisal/a:
Cez par let bo pa tolazila te iste prijateljice, ki ji bodo jokale kako jo moz in pamzi ne slivijo pet posto, kako gre raje na pivo s kolegi, kot da je z njo doma, kako so otroc podivjani itd.
Default avatar
Cez par let je napisal/a:
Je prej obratno. Samske in osamljene se vsiljujejo povsod, da bi lahko silvestrovali skupaj, pa šli na morje skupaj, sprašujejo, kje bomo za božič, če gremo skupaj na ta koncert pa na ono prireditev, kdaj gremo v šoping, kdaj na kavo za tri ure....... Vse lepo in prav, tudi za prijatelje si je treba vzeti čas. A te kokice ne razumejo, da z družino ne moremo in niti nočemo več živeti študentskega življenja. In potem so vse užaljene, ter nabijajo slabo vest in sočutje, kako so pa one osamljene.
Default avatar
Asociacija 😄 Drugače pa spet posploševanje. Eni moški so pridni. Preveč. Za takega ni težko met bolj polnega bobna in večje posode. Lenuhov pa jaz tudi ne podpiram 😉
"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."
Default avatar
Banda di Lupi je napisal/a:
I like this!
Default avatar
Uživam življenje je napisal/a:
Marsiktera reče - resna veza ni zame. To rečejo samo samske, ki ne dobijo moškega. Kar tolaži se, ja :)
Default avatar
Avtorica predvidevam, da si si sliko kako ženska samo gara za družino, mož oz oče pa ko pride domov se uleže na kavč videla pri vas doma. To pa ne pomeni, da je povsod tako in da je to prabv. V današnjih časih bolj izjema ko smo ženske v službi in služimo svoj denar in smo neodvisne.
Skratka dvomim, da si srečna v svojem stanovanju in da ti tisto kofetkanje nadomesti partnerja, ki si zaupata, pomagata in imata rada. Je pa res ni vsak za življenje v dvoje in družino. Glede na to, da si misliš o moških vse najslabš je boljše, da si sama.
Jaz sem v vezi 21 let in če bi še enkrat zbirala, bi izbrala istega. Pa tufi kofetkam s prijateljicami, pa si tudi vzamemo babji vikend.
Default avatar
to jez že skoz pravim.da se samo ženske,ki hočejo biti sužnje poročijo.itak jih moški samo zato rabijo...
Default avatar
Čez par let, bodo poročene prijatelce njo iskale za tolažit solze, ker so v fazo ločitve ali , ker jih mož pušča same in gre na pivo s frendi , one pa v fazi zivčne vojne z otroci , noro taščo in vso familijo, ki jih zmerja, da ne znajo zivet v zakonu ! Živela svoboda in to brez pamžev in smrdljivega prašica na divanu, ker raje imam pršut na stojalu !!
Default avatar
Tanya 1969 je napisal/a:
Kaj so ti storili. Ubožica.