Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Me vara ali sam samo paranoičen

Default avatar

Marjan 22

No skup sva dobrega pol leta. Oba sva študenta, ona živi privat sama, jaz v študentu. Dostikrat prespim pri punci, no zadnjič mi je zvečer rekla da gre drug dan delat in da se slišiva ko bo končala- skup kosilo in potem domov k njej. No zjutraj je imela prazno baterijo in ni bilo časa da jo napolni. Sem ji ponudil svoj telefon da jaz pa njenega napolnim. No odločila se je da vzame polnilec in ga če bo možnost napolni v službi.
No tam ob 5 popoldne me pokliče da je na stanovanju in se opraviči da ga ni imela čas napolnit in poklicat.
No sedaj pa moje vprašanje. Že zvečer se je čudno obnašala in zjutraj se je s tole prazno baterijo še bolj prižgalo lučko da nekaj prikriva . No da do tem da ga ni mogla nikjer napolnit ali pa sfehtat da me pokliče in pove kje se dobviva...ali sem paranoičen in ljubosumen ? nekak imam v glavi da je varala aka telefon ugasnjen da ni dosegljiva.
Kaj si mislite oz. vaše izkušnje.
Default avatar

MsOlivija

Malček kompliciraš:) Če se je zgodilo prvič, zna biti skupek slabe organizacije in stresa.
Če se vama ponavlja redno potem pa ja...če se te tudi manj dotika...zna imeti druga oseba njeno pozornost.

Tujega telefona pa tudi jaz ne bi vzela, še manj svojega pustila drugi osebi v uporabo.
Default avatar

masheqq

Mislim da si samo paranoičen, ampak razumem ker se tako čudno obnaša... spremljaj njeno obnašanje še nekaj časa, ampak se ne sekiraj preveč