Starševski čvek

Že 15 let nesrečno zaljubljen

Default avatar
Tisti pregovor, da čas celi vse rane, je navadna laž. To je samo mehanizem za preprečevanje samomorov. Zase vem, da bi se takrat ubil, če me ne bi okolica prepričevala, da bo sčasoma bolje. Po petnajstih letih ni nič bolje, niti za en sam procent, pa sem prepričan, da tudi nikoli ne bo. Razlogov, zakaj sploh vztrajati, mi je pa tudi že zdavnaj zmanjkalo.

Se opravičujem za tarnanje, ampak antidepresivi ne pomagajo več in enostavno ne vem, kam naj se še obrnem. Bil sem že pri številnih strokovnjakih, psihiatrih, psihoterapevtih, na podpornih skupinah ... nič ne pomaga. NIČ. Pomagala bi mi lahko ena sama oseba, ta mi pa noče.
Default avatar
spšet ena tvoja bolna zgodbica iskanja pozornosti.
Ljubezen je v dejanjih ne v jokanju po monu in iskanju pozornosti tukaj. Ti ni kapnilo, ti moram še tukaj enkrat napisati. te tvoje zlagane zgodbice in igranje žrtve s tem ne dosežeš nič, nihče ne pada v nezavest zaradi tega, še manj da bi verjel v tvojo kvazi ljubezen. Ljubezen je v iskrenih odnosih v reali, ne pa na netu v zlaganih zgodbicah.
Default avatar
Prosim? Saj skoraj nič ne pišem po forumu. Zgodba je pa žal popolnoma resnična.
Default avatar
Ja kaj si ti desc ali šleva, da bi desc jamral 15 in več let zaradi ene babe, še Srpentinšek je vedel da so babe zoprne, torej srečen bodi , tista je najbrž najbolj zoperna, mladih, dišečih in še ne zoprnih pa kolikor hočeš, no ja morda so te zadnje izdaje malo neumne in tupe , ampak kdo bi bil malenkosten..
Default avatar
Še ena trpeča duša je napisal/a:
Odvisen si od svojega trpljenja. S trpljenjem se fiksaš. Prav všeč ti je vloga trpeče duše. Bljak.
Default avatar
Bil sem že pri številnih strokovnjakih, psihiatrih, psihoterapevtih, na podpornih skupinah ... nič ne pomaga. NIČ. Pomagala bi mi lahko ena sama oseba, ta mi pa noče.

ti se greš izsiljevanje. ti je že življenje v takem zaradi tvojih lastnih razlogov ljubše, kot da bi se v rit brcnil in živel dalje.

konec koncev, enim največ pomeni, da so lahko nesrečni in jamrajo.

sem dala skozi 5 let psihoterapije, individualne in skupinske in sem lahko videla, da ljudje nimajo interesa po spremembi, če jim je poglavitna stvar v življenju, da uživajo v tem, da drugim razlagajo, kako trpijo.
Default avatar
Boga ženska, ki si jo določil, da je odgovorna za tvojo srečo v življenju.
Default avatar
Še ena trpeča duša je napisal/a:
sure da. Še spet ena tvojih laži.
Cele dneve se izživljasš tu gor z nekimi bolnimi zgodbicami, get a life človek.
Default avatar
jaka 31 je napisal/a:
Ona je drugačna, ona je ... angel. Zato sem tudi zaljubljen vanjo. Njena edina 'pomanjkljivost' je ta, da me noče. Že ve, zakaj. Ampak mi niti tega noče povedati in zato niti ne vem, kaj bi moral spremeniti.

Žrtev lastne glave je napisal/a:
Trpljenje mi ni prav nič bolj všeč kot komurkoli drugemu, sem pa res že tako navajen nanj, da ga jemljem kot nekaj običajnega in samoumevnega.
Default avatar
Žrtev lastne glave je napisal/a:
zadeto popolnoma: žebljica na glavico! Točno tak je, en sam jamr iz dneva v dan kak je ubogi, pa kak je nesrečno zaljubljen že 15 let v eno, pa kak ga je bivša izkoristila in je ne more več videt. Ampak vseh teh 15 let z bivšo živi, prijateljuje, ji znosi vse k riti in njenim novim otrokom, zraven pa jokca kak je nesrečbno zaljubljen ves ta čas v eno drugo, amapk od bivše se pa ne bo ločil. O jokc jokc, bogi boki, kako zelo trpi...
poznamo to zgodbo.
je pa res,da je že skisan v možganih in da gredo stvari samo še na slabše - ampak vsakemu svoje tako je izbral, pa naj ima. Samo naaaaj NEEE jamra,da mu je hudo, ker je sam izbral. In prav nič zato ni ubooogi.
Ima točno tako kot si je izbral. Pravzaprav vse teče po njegovih željah.
Default avatar
Vi ste pa precej nearzumevajoča druščina. Morda bi moral malo počakati, da na forum pridejo malo bolj normalni in neprivoščljivi ljudje.
Default avatar
daj nehaaaj je napisal/a:
TO NISEM JAZ, ZA BOŽJO VOLJO!

Prosim, da poiščeš pravo osebo in z njo naprej meniš. Ali pa uredite registracijo uporabniških imen za vse, da ne bo prišlo do takih nepotrebnih izpadov.
Default avatar
jaka 31 je napisal/a:
Ti ne veš, kaj je to ljubezen. Drugače pa je tale post zrel za prijavo, ker gre za nagovarjanje k samomoru, kar je kaznivo dejanje.

Ko bi se vsaj spravili na koga, ki ni v stiski, tako mi pa res ni jasno ... ste ljudje res že tako pokvarjeni?
Default avatar
jaka 31 je napisal/a:
Kakršnakoli zgodba, tole kar pišeš ni ok, res ni.
Default avatar
Žrtev špilaš zato ker imaš od tega neko korist... 15 let nekoga malikovat in biti zaljubljen v njo (a veš da zaljubljenost z ljubeznijo nima nič skupnega?) ni zdrav odnos do samega sebe.. Že to da 15 let trpiš za osebo, ki te noče.. Namreč to lahko izrabljaš tudi v namen, da se zares ne bi predal nekomu, kjer bi bil namen tega obojestranski seveda...pač strah na delu... marsikoga je namreč strah ljubezni in popolne predaje...
Default avatar
daj nehaaaj je napisal/a:
a ti si pa ta, v katero je nesrečno zaljubljen?
Default avatar
Zartrose je napisal/a:
Kakšno korist imam od tega, uničeno življenje? Mi lahko prosim razložiš, kako bi mi to lahko koristilo?

Ni kriv strah, ona je pač zame edina ženska, ki obstaja. Rad jo imam z vsem srcem. Pomembno mi je samo to, da je ona srečna, pa četudi jaz ob tem trpim.
Default avatar
Še ena trpeča duša je napisal/a:

Koliko si star?
Default avatar
Še ena trpeča duša je napisal/a:
sploh nisi ne, lažeš kot pes teče - četud neb prilimal slikce založnik, se te pšo načinu pisanja odkrije.
Zlagano življenje živiš veš - ena sama laž in pretvarjanje te je - tako tukaj v teh nekih bolnih zgodbicah, kot v realnem življenju. to je pa res - ti ne trpiš zaradi nesrečne ljubezni, ti trpiš,. ker si sam seb največji sovražnik - ker znaš biti odgovoren do sebe in lastnega življenja. In ja že leta in leta živiš zlagano, ker ti dnar predstavlja motivacijo - ampak dnar te očitno ne bo osrečil... veš ker te poznam in vek kaj je ti povem - in ti resno povem zbolel boš od vse te zlaganosti, nespanja, od vsega dreka od življenja, ki ga živiš in se ti zdi ok, kar ti pač ni treba prevzeti nobene odgovornosti in narediti spremembe -
in ni normalno to kar živiš - to,da ne spiš ponoč ion da si cele noči tukaj na monu in odpiraš bolne poste z izmišljenimi zgodbicami, sorry to ni normalno... in če ti noben drug ne pove, ti jaz, to je nevarno za infarkt in še druge resne bolezni.
pač če tebi ni mar zase in ne premores sprememb, samo želim ti da ne bo kaj prišlo in te bo streznilo in takrat ti noben dnar in tudi nobena firma ne bota pomagala, pa tudi koristila ne.
Ti že vseskozi govorim to kar ti živiš je bolno - bolno v odnosih z vsemi tam okoli in ni norlamlno - pač sam izbereš in če boš vztrajal sam v tem boš sam videl kam te bo pripeljalo. Ti ne želim, ampak bog ne daj da se odločiš za tako šolo, če pa jo boš sam nosil. vsekakor pa ni normalno in predolgo že to počneš.
Prej se zbrihtaš in urediš življenje bolje bo.
pa nehaj obsedenost z denarjem furat - ker ti povem poznam tudi nekoga zelo od blizu imel otroka prvega z napačno žensko, končal z njo in razrešil na čisti, ima stike z otrokom lepo normalno in si ustvaril življenje na novo tudi družino in ima službo s tremi frendi firmo in polno dnarja. Firmi vedn bolje gre, in noben ga ne krade in njegovga dnarja. še več imajo in imajo vsi urejeno življenje in odnose in ne jokajo in ne jamrajo 20 let in s tem mečejo življenje stran in lastno zdravje.
To so sam tvoje fikcije in obsedenost - tvoja izbira je - dokler boš jokal in vztrajal na starem, bo tako oz. še slabše, ker ti resno preti bolezen, ker kar počneš ni zdravo. Ti pa po svoji volji. samo ne jamraj več iz dneva v dan, ker te nemogoče poslušati tvoj jamr, ob tem da prav vztrajaš pri starem načinu in prav se upiraš vsaki spremembi.
mi je pa nekdo rekel zate, ko boš naredil red in jasno razčistil odnose v svojem življenju boš lahko mirno in srečno zaživel. Prej ne. ti pa po svoji vlji lahko sam seb lažeš še naprej,da to nisi ti in se po monu pretvarjaš z raznoraznimi zgodbicami, in se skrivaš, tvoj problem. kam te pelje ta pot na kateri si sedaj boš pa itak sam videl.samo,da ne bo prepozno.

Poslušaj primer dr. zadela tam razlaga v predavanju kako pacient, ki mu zdravnik reče bo treba shujšati in nehati kaditi - naredi - ah ja saj bom, samo ne še danes,saj še ni treba danes... ker je bolečina v coni udobja manjša kot bolečina ob spremembi... torej premakniti rit in športati je v tem trenutku hujše zanj...in vseskozi odlaša saj bom jutri saj še ni treba, itd.
kaj hitro se vse spremeni, če človeka zadane infarkt - je pa bolečina ob športanju, prenehanju kajenja itd. zanemarljiva v primerjavi z bolečino, ki jo je povzročila bolezen. zato takrat pa takoj naredi spremembo tak človek.

ne čakaj da te bo kaj prisililo ali da ne bo prepozno. ne laži sam sebi,da ne boš plačal prevelike cene, ker poti nazaj potem ni. sam pa izbereš. In tudi to je potem tvoja odgovornost.
Default avatar
ker NE znaš BITI ODGOVOREN ZASE IN ZA SVOJA DEJANJA
...
tak isti primer si ti - dokler vztrajaš v tem načinu življenja, ti že ni hodi, lahko ti ni lepo kot bi ti lahko bilo, če bi naredil spremembo, ampak te očitno že ne boli dovolj,da bi jo, ti je bolečina v tej tvoji coni udoobja manjša... ko te bo pa zadelo, pa te prisililo k spremembi, boš pa že videl, samo, da ne bo prepozno.
Čudno da ti mati, ki naj bi te imela rada ne pove in ji ni mar toliko, da bi pa te postavila pred derjstvo da zaradi svojega zdravja urediš odnose in raje podpira to tvojo igro in zlaganost po liniji najmanjšega odpora. Ti še enkrat povem - ni normalno da cele noči ne spiš. Čudno da lastni materi ni mar toliko za sina, če si že ti toliko zblojen in zmeden da sam ne sprevidiš tega kar je nujno.