Starševski čvek

Menim, da ni vsakdo upravičen do kritiziranja politike

Default avatar
Jaz menim, da so do kritiziranja in jamranja (kako nas vlade izkoriščajo in kako je življenje nepošteno), upravičeni samo posamezniki brez družine.
Kdorkoli ima otroke, se je stem dejansko strinjal, da je sprejel pogoje življenja. Se pravi potem, nima več smisla da se sekira, če se bencin podraži za 5 centov, izbruhne vojna, ali pa mu vlada zategne pas z novimi davki. Ker te stvari so se dogajale že preden ste se odločili za potomstvo.

Se strinjate zmenoj?
Default avatar
Veš, da ne.
Je pa res, da v resnici nič ustreznega ne storimo, da jih zmečemo na deponije odpisanih.
Sestavimo svoje stranke in postavimo oblast iz lastnih vrst.
Obnašamo se tako, kot bi ne znali šteti niti do tri.
Default avatar
Jedi govna, durak.
Default avatar
Ladislav333 je napisal/a:
Kakšno kozlarijo si pa ti spesnil...

Mi pa manjka akcije, kritiziramo vsi, da bi se šli pa boriti za boljše življenje, pa nobenemu na pamet ne pade.
Default avatar
Hotel sem povedati, da nima smisla da ljudje z potomci jamrajo, kako slabo se jim godi in so skeptični glede prihodnosti njihovih potomcev, če pa so zavestno ustvarili novega sužnja, ki se mu bo isto dogajalo kot njim.
Default avatar
Ladislav333 je napisal/a:

V grobem imaš prav. In v grobem oni niti nikogar ne kritizirajo. Temveč njihovi potomci sedaj že komaj polnoletni zapuščajo Slovenijo.
V tem je štos.
Tak je načrt te gnilobe, da se nas brez vojne in z boleznimi odstrani z rodne grude.
Še prej pa pokrade.
In ravno samske najprej, ker nimajo zaledja.
Ravno me sezuvajo in slačijo do gat.
Če je kje kdo, ki bi za mal denar prišel do imovine, ki si jo želi, naj se oglasi. 25k.
Default avatar
Ladislav333 je napisal/a:
Mogoče jim ni vseeno za prihodnost, zato so se odločili za potomce in jim dali možnost, da spremenijo prihodnost na bolje. Mislim, da nima smisla ljudi ločevati glede na to ali imajo potomce ali ne. Svoboda govora je nujna za vse!
Default avatar
Treba je gledati drugače je napisal/a:
Kaj se pritožuješ! Saj lahko svobodno hvališ vlado, častiš eu, izrekaš dobrodošlico migrantom, slaviš lgbt, pljuvaš po rkc...Ne vem kaj bi še rad/a.
Default avatar
HAAAAAHAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAA je napisal/a:
Pozabila si celo najvažnejše, namreč, če se zarutaš in obradiš, dobiš mesečne in bonus transferje.
Me zanima, če bi plačevali gorenjske havbe ali micka rute, ter irhaste hlače in židan parazol? Pa gorenjske nagelne, roženkravt in asparagus na oknih?
Zanimivo, kajne!
Default avatar
Res je to, vsaj tričetrt črede vas je prezarukanih avtorše in sploh ne bi smeli imet volilne pravice.
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Niti ne. Oblastniki so zakon priredili tako, da lahko volijo tudi uvoženi, če se jim teden dni prej šenka stalno prebivališče, ki je lahko kar na naslovu csd.
Default avatar
Zakaj ste svobodo govora za tiste, ki imajo potomce in tisti, ki nimajo preobrnili na tematiko migranti? To je že neke vrste bolezen!
Default avatar
Si naivno blevetavše je napisal/a:
še v argentino pošiljajo volilne liste
Default avatar
Ljudje so mrtvi. Zato vladajo, psihopati. Na katerem koli področju. Psihopati potrebujejo, ljudi, ki jih obožujejo, se kregajo zaradi njih, gredo v vojne zaradi njih, sprejmejo revščino zaradi njih, sovražijo druge ljudi....Sprejmejo vse, samo, da jim obljubijo, procent večjo plačo ali potihem podražijo trošarine. Zato je zelo čudno, da se ljudje bojijo smrti, saj so že davno mrtvi. Je to zivljenje, kar imate, ne.
Default avatar
Hjdg je napisal/a:
Če je nek narod tako hudo zatiran že dve tisočletji, kot smo Slovenci in ves Balkan, kjer smo živeli, je pravi čudež, da smo še vedno tu. Čudež je v inteligenci in praspominu, ki ga imamo zapisanega v genih.
Se pa jasni, ker se svojat, ki nas zatira, pogreza sama vase. Kar tudi ve.
Default avatar
Dve tisočletji tiranije je napisal/a:
Nismo tukaj dve tisočletji. Ene 1500 let najbrž.
Default avatar
Si naivno blevetavše je napisal/a:
Nobeni oblastniki niso nič naredili, vse ste ustavrili zarukana ničvredna drhal, ne ljudje, ki se menjajo na oblasti in dejstvo je, da sicer ni bilo nikoli rožnato, ampak tako katasrofalno kot je danes zaradi vas zarukancev, pa tudi ne.
Default avatar
Jaz pa trdim, da politiko in vlado lahko kritizira samo tisti, ki je šel na volišče in prispeval svoj glas. Otroci ali ne otroci tu nima nobene veze.
Default avatar
samo povem je napisal/a:
Slovenci smo tu od nekdaj in celo preživeli ledeno dobo. Pa na precej večjem območju od današnjega. Menda ne misliš, da se taka kultura, kakršna je bila, imeli smo pravo demokracijo, jezik je nekaj posebnega, razvije v tako kratkem času?
Res verjameš lažem uzurpatorja, ki so tako prozorne, da jih danes otrok zna razbrati?
Samo napiši, koliko naj bi bila stara vaška situla, od kdaj pred n.š. je?
So jo v Vače prinesli naši misijonarji, jo tam zakopali, odšli in se zopet vrnili ponjo v času najdbe?
In tako enako z vsem, kar je pod zemljo.
Čemu, meniš, hiti žepan z uničevanjem podzemlja Ljubljane? Res zaradi garažnih hiš?
Tja je nastavljen s točno določenim namenom, da se uniči zgodovina slovenstva, da je mi ne vidimo, ker bi se takoj spisala prava zgodovina in razkrila podgane, ki ji oblastniki pripadajo.
Samo raja ima plašnice na očeh in privzgojeno bojazen v genih, da se ne zgane in stoično čaka, da podgane same pocrkajo, ko bodo naropale toliko, da jih bo naropano samo zadušilo.
Default avatar
Jazi je napisal/a:
Jaz sem zaradi tega nekaj časa hodilo na volitve. Potem sem pa ugotovilo da je čisto vseeno, a volim, grem na referendum, kritiziram ali, vse gre v qu...