Starševski čvek

Laže, da se kar kadi

Default avatar
Slovenska vojsko vodijo lopovi in kriminalci. Pa naj govori kar hoče. Kupljena je bila rabljena vojašnica in prodana kot nova. Orožje pokradeno. Dano v varovanje privat varnostnikom. Afera Patria je izbruhnila samo zato, ker niso vsa vozili kupljena in jih prefarbari in prodali kot nova, ker so šli res v nakup novih in ne, kot so lopovi prej načrtovali.

Skratka slovenska vojska ni nič drugega kot sama razprtija, ker so ponovno službe dobili JLA oficirji, ki so pobijali slovenske vojake na služenje, vse, ki niso ustrezali janičarskim merilom.

Najboljše plače so bile v vojski, dokler ni JLA prišla nazaj, sedaj so najslabše.

V slovenski vojska vladajo tudi vohunčki, ki uničujejo domače, isto kot živali, ko tuje živali uničujejo avtohtone.

In to načrtno, premišljeno in zarotniško.

V slovenski vojski JE DRŽAVLJANSKA VOJNA.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/a ... prtij.html
Default avatar
slovensko vojska razpada je napisal/a:
Skratka v slovenski vojski je nadaljevanje državljanske vojne iz leta 1991. In ogromno slovencev so že spet pobili oziroma se jih znebili samo zato, ker so bili preveč slovenski, isto kot leta 1945 in premalo izdajalski.

Afera patria je izbruhnila, ker niso mogli kupiti rabljenih vozil in jih prodati kot nova, ker niso zaslužili.

Sedaj so pa že tuji sovražniki zavladali, pa je spet red, samo da brez slovencev, ki se ne klanjajo sovražnikom države. So jih že odstranili. Soi že šli, so se jih že znebili. Veleizdaja, sej vse vem.
Default avatar
Jp, da grdega pajaca na čelu generalštaba ne omenjamo. Po moje se nam reži cel svet.

Si ne predstavljam, kaj bi bilo če bi prišlo do vojne. Pajac bi najbrž doživel živčni zlom in se šel zdravit v Polje, pametni bi se razbežali, par pogumnih kekcev bi pa naj... Sovražnik bi šel čez Slovenijo hitreje kot vlak slovenskih železnic.
Default avatar
Pa je ta zenska res zenska. Pisuka, saj izgleda kot en dec. Pa saj je tudi postrizena kot en dec. :D Madonca, saj ima se tisti Marjan Sirk daljse lase kot ta ta glavna. :D
Sem vprasala Googla, koliko stara, pa mi je rekel, da je stara 55 let. Ja, mislim, da je nekdo heca.
Default avatar
Načelnica je nekaj najhujšega, kar se je lahko zgodilo SV. Gospa meni ne deluje zdrava, deluje polna sovraštva do vsega, hkrati pa nikakor ne deluje psihično stabilna. Mislim, da je bila nastavljena točno zato ker ima take lastnosti, te lastnosti bodo pripomogle k uničenju SV, ki je očitno edini cilj. Druge logike v tem primeru enostavno ni.
Default avatar
uredu je napisal/a:

Ne poznam te situacije SV, samo ko jo vidim na sliki, me je kar groza. Ja, samo ustrasis se lahko ...
Default avatar
uredu je napisal/a:
Gospe ne poznam, a ti, ki imaš take sposobnosti diagnostike ne daljavo, si pa resnično skrit talent. Se zavedaš kolikšen prikranek bi ti lahko bil v zdravstvu. Bi se sprehodil skozi čakalnico in "na uč" ločil zdrave in sposobne od bolnih in nesposobnih. Nobenega čakanja, nobenih testov, nič.
Ali se celo sprehodiš po ulici in ločuješ sposobne od nesposobnih. Vrhunsko ! Kako enormni prihranki! Daj, uporabi no svoj dragoceni talent !
Default avatar
cockpit je napisal/a:
Kako vezo ima, kako nekdo zgleda, z njeno/njegovo sposobnostjo/nesposobnostjo na funkciji, na katero je imenovan/a?
Od ene 'pilotke' bi človek pričakoval bolj zrelo razmišljanje :D :D
Default avatar
ena na dopustu je napisal/a:
Res nima ta njen videz veze s funkcijo, samo ko jo vidis, se jo lahko samo ustrasis. :D
Default avatar
Ne nabijajte. Vsi, ki imajo opravka z njo vedo povedat, da je psihično motena. Malo nazaj se je celo zdravila na psihiatriji. Že to, da je edina načelnica generalštaba na svetu (in najbrž prva v zgodovini) pove vse. To pač ni delovno mesto za žensko. Kdo zaboga bi se šel borit po ukazu tega strašila??? Na čelu generalštaba rabiš enega deca, ki zna udarit po mizi, ne pa neko shirano in moteno baburo. V ostalih vojskah bi lahko bila kvečjemu snažilka.

Kot je napisal eden pred mano, to strašilo so tja postavili namenoma zato, da se ponižuje vojake in uničuje vojsko.
Default avatar
A vse ostalo v državi pa štima? A ni vse skupaj isto sranje? Mi nismo zreli za imet državo, smo samo za hlapce. So imeli tisti, ki so to rekli, prav. En zahojen, nesposoben narod smo, kjer vsak dela z nami kar hoče.
Default avatar
A Slovenija ima vojsko??? Od kdaj???
Vojsko ima Amerika, Rusija, Kitajska, Izrael itn.
Slovenija ima tabornike.
Default avatar
slovensko vojska razpada je napisal/a:
Default avatar
ZTR je napisal/a:
se pridružujem mennneju, ta ženska je tako strašilo v negativnem pomenu, pa sploh ne ve ali je žensko ali muško, pa deluje kot totalna duševna bolnica, cel svet se nam smeji še tisto malo grinto vpliva, ki ga NISMO imeli, smo izgubili. imajo nas za noro državo, saj to tudi smo, razpadla tvorba pokradena skorumpirana uničena v nulo, skratka ena šiti hole
Default avatar
mentalna_sirota je napisal/a:
Glede na njena ravnanja, bi jo zelo težko ocenil drugače.