Starševski čvek

Trend poletja 2019

Default avatar
Kot vsako leto, je tudi letos opaziti na plažah riti vseh sort, oblik in velikosti (od pšeničnega zrna, žemlje, mega hlebov, hruškaste, povešene, štrleče, stoječe...) in seveda vseh barvnih odtenkov od modro-blede, rdeče, porjavele, do ožgane rjave barve. No, to je itak enako kot vsako leto. Kar se mi zdi značilno za poletje 2019 pa je sledeče:

1. Sončenje zgoraj brez ni več 'in'. Mislim, da ne gre za sramežljivost ampak za trend, ker, ko sem tekal za ta malim, si je ena slekla majčko ravno v trenutku, ko sem šel mimo in me je skoraj pičila z joško v oko.
2. Praktično že vsi Bosanci so potetovirani.
3. So zopet moderne tangice - kopalke z vrvico v riti. Prevladujejo Italijanke. Definitivno je zmagala tista z mozoljem na riti in par dolgimi dlakami, ki so mimo vrvice bežale iz ritne luknje.
4. Ko prihajajo ženske iz morja, si ožemajo joške in jih stiskajo tako, da se človek boji, da bodo počile.

Je še kdo imel podobna opažanja?
Default avatar
haha :) izredno pogosto ožemanje (stiskanje) še oblečenih modrcev sem pa opazila tudi jaz (prav hecen gib) :) čeprav mi običajno za druge gladko dol visi... naj uživa vsak po svoje. Vizualno me stvari ne zmotijo, imam sama s sabo dovolj dela.

Je pa res zabavno videti, ko si nekdo "stisne" zgornji del kopalk nad drugim, ki se sonči in ga na tak način preseneti :) neprecenljivo :)
Default avatar
sem vesela je napisal/a:
Je ožemanje sedaj bolj pogosto, ker so modrci podloženi s spužvo do 3/4 njegove prostornine in vpijejo od pol litra do litra in pol vode?
Default avatar
sam fprašam je napisal/a:
ja... zanimiv je način, ko punce pritisnejo na spužvast modrc, v bistvu na dojke, in na ta način iztisnejo vodo nad drugo osebo. V mojih časih smo ožemale slečene modrce :)

fajn, da se stvari spreminjajo, svet gre naprej, najbrž opazila zato.
Default avatar
sam fprašam je napisal/a:
Hahaha, no to pa tud sama delam to poletje :D jbg, sm si nabavla bele push up kopalke, je treba vodo vn spravt :)
Default avatar
sem opazla ja. Povsod se ozemajo. Kot psi,ki se po namakanju otresejo. Izredno prostasko tj nedamsko. Eno sem celo videla,ki si je hotela rit ozeti potem pa se je zavedla, pogledala okoli in odkorakala naprej. Ciganke, seljandure, potetoviranke, pirsarke, narisane obrvi, dolgi umetni nohti..pac ta populacija. Dame tega ne pocnejo.
Default avatar
ozemanje je napisal/a:
Dame sploh na plažo ne hodijo, ampak opazujejo od daleč iz svojih vil ali vip lož, s to prostaško proletarsko populacijo na plažah se že ne bodo mešale.
Default avatar
dame sploh je napisal/a:
Vcasih gredo pa tud v morje ves :). Proletariat ja bravo. To je prava oznaka za ozemalke :))).
Default avatar
Ja, pa še to mi je padlo v oko. Npr. v restavracijah ženske brišejo mastne prstne odtise iz skrina telefona tako, da mobi drgnejo ob joško. Kaj se dogaja?
Default avatar
My moon je napisal/a:
Men se pa zdi, da je toplesa letos malo več kot prejšnja leta. Že dolgo ni več in. Tanigic ni prav veliko, veliko je debelih z neustreznimi modeli kopalk. Tetovirano je že skoraj vse živo:((...
Default avatar
Treba je ločiti med tangicami in brazilkami. Jaz sem dokaj uspešen pri tem.
Default avatar
Nevenič je napisal/a:
A izpod brazilk tudi štrlijo ven dlake ali samo izpod tangic?
Default avatar
My moon je napisal/a:
Z vsem napisanim se popolnoma strinjam.
Default avatar
viš men se pa zdi je napisal/a:
"Tetovirano je že skoraj vse živo:((…"
...govedo je pač oštevilčeno in poštemplano!
Default avatar
viš men se pa zdi je napisal/a:
Kaj pa, če so tiste toples iz bolj južnih krajev kamor 'moda' prispe kako desetletje kasneje? Opažam, da so toples tiste iz Srbije, Bosne kjer je vpliv cerkve manjši.
Default avatar
sam fprašam je napisal/a:
Nisem opazil, da bi kateri izpod tangic ali brazilk štrlele dlake. Lahko pa ti sporočim iz prve roke (FKK camp), da so ženski osebki skoraj generalno brezdlačni.
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
nimaš tak fajn joškov kot govoriš da si super p.i.čk a in da se kar lepijo nate. če moraš z umetnim naravno popravljat ker ni več gledljivo spadaš v spodnji sloj potetoviranih pocestnic
Default avatar
Nevenič je napisal/a:
na fkk so, ker vedo da se vse vidi, une pras.i.c.e tekstilarske so pa take kot je avtor pravilno napisal, pa še umazane in smrdeče, ki si hodijo rit prat v morje
Default avatar
Nevenič je napisal/a:
V FKK sta oba spola brezdlačna...večina kak tatoo ali pirs ;)
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
Noseca si in rabis push up modrc? Kok mas pol mejhne brez nosecnosti?