Starševski čvek

Vaške straže

Default avatar
Zdaj bo neka alternativna akademija pametovala in govorila, da vaške straže niso dovoljene?
Default avatar
Vaške straže ne morejo preprečiti. Ljudje imajo pravico poskrbeti za svojo varnost, spremljati dogajanje v okolici in obveščati pristojne organe.
Default avatar
Alo je napisal/a:
Lahko se po zobeh mečejo, ljudem ne morejo preprečit, da bi v skupinah hodili v gmajno jurčke preganjat. Pa zmeraj več bo ljubiteljev leskovih grmov in opazovalk ptičev. Nenazadnje gre za ohranjanje zdravja, tudi mentalnega.
Default avatar
Sem že zdavnaj tukaj trdil da so nevladniki najhujši škodljivci in bi jih bilo treba ukinit pa razpf.ukat, pa vas je večina tukaj šla v luft.
Default avatar
ehhhhhhhhhhhhh je napisal/a:
ehhh govori oseba, ki gozda še od blizu ni videla. tista tvoja trhla gošča s shiranim jurčkom ne šteje kot gozd.
Default avatar
Skrajni čas, da se ljudje sami organizirajo, ker od te vlade ni nič. Trst je poln migrantov, jih že šibajo drugam. Jasno, da bodo mejo zaprli, potem bo pa pri nas druga Kladuša. To se bo ležalo, sra.lo po parkih, ulicah, pretepi, štihanje z noži, ropi, nasilje, vse, kar se dogaja v BIH.
Default avatar
Kje je potem fora civilne zaščite ?
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
Koliko vidim po sliki, imajo eno konkretno vzdržljivo bataljonsko s sabo, da jim ni dolgčas.😅 Sicer ni glih apetitlih pet dedcev in samo ena baba, ampak ko je vojna , je vojna za vse.😅

Slika
Default avatar
Pa bi znalo bit učinkovito, ko začne taka baba še malo podložena s pirom, glasno stokat sred hoste, prišleki že pred Delnicami začno bežat nazaj.😅😅😅