Starševski čvek

Zala in Gašper odpovedala nastop, ker nista dobila višjega plačila?

Default avatar
Organizatorji festivala TrNOVfest so prek Facebooka sporočili, da sta Zala Kralj in Gašper Šantl brez opozorila odpovedala nastop, pri čemer so dodali, da se ne bodo "pustili izsiljevati z višanjem že dogovorjenega honorarja".Center slovanskih kultur France Prešeren, ki organizira enega najbolj obiskanih festivalov v Ljubljani, TrNOVfest, je na Facebooku sporočil, da nastop Zale Kralj in Gašperja Šantla v torek, 27. avgusta, odpade.

Da ju ne bo, sta se odločila glasbenika sama, ki sta na Facebookovi strani dogodka zapisala: "Žal morava sporočiti, da naju to leto ne bo na odru Trnovfesta. Prideva k vam čim prej. Vsi, ki ste že kupili vstopnice, se prosim obrnite na organizatorja. Rada vas imava in hvala, da razumete."

Vir Siol
Default avatar
Thg1257 je napisal/a:
Spet sta se pojavila znana lenuha,ki bi živela na račun drugih! Kdo ju sploh posluša! Razen premožnega očija?
Default avatar
Ja in kaj zdaj? In kaj bi sicer odpela? Tisto mrmrajočo pesem? Tudi, če ju ni.
Default avatar
Lol, sem brala to njihovo dopisovanje - tipični milenijci na eni in na drugi strani 😁😁😁
Default avatar
nič ne razumemo je napisal/a:
eno občestvo mona, ki se je maja ves čas drlo kako sta top, delovna in oh in sploh - že takrat sem rekla,da jima je vse skupaj že na evrosongu stopilo v glavo, zdaj pa je to več kot očitno jasno potrjeno.
Default avatar
Premal prodanih kart?
Default avatar
Bravo organizatorjem, ki se ne pustijo zafrkavat.

Thg1257 je napisal/a:
Default avatar
Čudaka od nekdaj je napisal/a:
se strinjam tudi jaz. vse pohvale organizatorjem. Se je pa še enkrat več izkazalo,da znam kar dobro oceniti ljudi. Več kot očitno se pri tema dvema nisem niti malo zmotila, čeprav so me pjuvali tu za čas evrosonga, ko sem kritizirala njun neresen in vzvišen in odnos, ki je izražal odvečnost in nespoštljiv odnos, čeprav sta bila plačana iz našega denarja. Sram naj ju bo. Zdaj se je pokazala resnica, kakšni osebni zares sta.
Default avatar
Kdo sploh posluša tisto nerazumljivo momljanje? Še ust ne znata odpirat.
Default avatar
Men sta ta2 sicer antipatična na kubik, ampak od Trnfesta je pa tudi izjemno neprofesionalno, da grejo delat screenshote nekih poslovnih dopisovanj in jih objavljat na svojo FB stran. Tako se obnašajo užaljeni 15-letniki, ne neki resni organizatorji javnih dogodkov.
Default avatar
Zala in gasper sta na instagramu lepo zapisala. Organizator je brez da bi bila pogodba podpisana oglaševal njun nastop. Kljub njumima pozivoma da podpišejo pogodbo.
Default avatar
hayastan je napisal/a:
naj se ve koliko jima je vredno občinstvo. če bi odpovedali brez razloga, bi lahko oni izpadli neresni in nevredni zaupanja. tako pa se ve, da je odgovornost na njuni strani.
Default avatar
monovci ju je napisal/a:
lublančani bi že od nekdaj radi vse zastonj!
Hvala Bogu, da se najdejo tudi taki, ki se brez sramu znajo cenit, podobno kot oni od dole.
Default avatar
Ste nepismeni ali zabiti? Odpovedala sta, ker pogodba ni bila podpisana v več kot enem mesecu zaradi "pokvarjenega računalnika" kljub njunim pozvimo. Organizator je nategoval s podpisom pogodbe do konca... Vmes sta onadva postavil nove pogoje. Na koncu sta se odločila pravilno. Saj nekateri izvajalci niso dobili plačila še za lanske nastope.
Ni pogodbe zato ni nobene obveznosti, nobene kršitve obveznosti. Nista se pustila nategovati in nategniti. Simple.
Bravo Zala in Gašper, da se ne pustita!
Default avatar
Alo je napisal/a:
Podpiz!
Default avatar
monovci ju je napisal/a:
Ti prihaja sedaj v valovih, ker si bila tako vidovita Gela?
Default avatar
monovci ju je napisal/a:
S tem kar si napisala se je samo potrdilo to, da si nepismeno, prtegnjeno in blesavo pizdovje.
Default avatar
Zarukani milenijci pač.
Default avatar
tasdads je napisal/a:
v kolikor je tako, pa se tudi jaz opravičujem, jima dam prav.
Default avatar
Totalno neprofesionalni organizatorji. Bolj spominjajo na tise študentske organizatorje kjer je lansko leto neznano kam izginilo 20 k eur (ali celo še več).