Starševski čvek

nov nateg?

Default avatar
Znanka me prepricuje, naj investiram v nekaksen inface invest. Da dobim po 2 letih z vlozkom 1995€ potem mesecno 75.000€. Se ze slisi kot nateg. Pa ob najnizjem vlozku moras se 3 pripeljati v to. Zdi se mi scam. Je? Hvala!
Default avatar
Slisi se prelepo, pravljicno. Ce bi bilo tako enostavno, bi vsi bili bogatasi. Potem pa se tri druge osebe not zvlect. Tole bo verjetno kaksna piramida, ceprav ne bodo priznali.
Default avatar
Kako ti je sploh uspelo pomislit, da je legit?

Pošlji znanko v 3pm
Default avatar
Se mi je kar zdelo, samo sem morala se od nekoga slisat. Hvala!!!
Default avatar
Ahahhahaha

Daj pomisli.

3 moraš not privest. Pa še teli trije morjo vsak 3 nove...

ln (7.500.000.000) / ln (3) = 20,7

Oz to bi v idealnem primeru špilalo samo 20 levelov, če bi cel svet not potegnu, s tem da zadnji nivo ostanejo suckerji, ki spušijo vse :))

Ok če bi celo populacijo Slovenije vključil, v teoriji zdrži do nekje 13 nivoja. Realno pa... mogoče 8 nivojev :) in po vsej verjetnosti si ti na dnu PIRAMIDE oz. rešuješ rit tvojemu zvodniku, ki te hoče v to potegnt.

Od vrha navzdol se shema širi in temu se reče PIRAMIDNI sistem, kjer se pokaže, da je neomejena eksponentna rast v realnosti svetu nemogoča :)) ljudi enostavno zmanjka, denarja pa tudi.

Svobodno prijavi na TIRS.
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
kozzzza je napisal/a:
Kako to, da ne pozabiš dihat? Resno me zanima. Možgani bi ti na EEG pokazali ravno črto.
Default avatar
svetujem ti da ti ta vložek ona posodi
Verjetno ti bo garantirala da boš na koncu tudi toliko dobila
Default avatar
Itak. da je nateg. Kjer se obljublja take številke pri takem vložku je vedno nateg.
Default avatar
Če imaš preveč denarja, raje daj teh dva jurja v dobrodelne namene osebi, ki denar močno potrebuje, ali pa zavetiščem za živali, kakemu bolnemu otroku.

Lahko za ta denar tudi sam kupiš npr. hrano za živali in jim jo dostaviš. Kužki in mucki bodo zelo veseli.

Poznam primere, ki so investirali v razne različice bitcoinov in ostalega, pa so izgubili tudi po sto jurjev, aplikacija pa jim je umetno ustvarjeno kazala donose. Ko je prišel čas dviga teh sredstev, bammm. Blokada.

Ti kar verjemi leporečju. V svojem življenju sem se naučila, da bolj, ko kdo tebe osebno hvali, ali pa ti pretiroma hvali kaj drugega, samo beži stran od take osebe. Ima nekaj za bregom in vedno se to pokaže kot resnica.
Default avatar
Sem zadnjič ravno ugotavljala, da že dolgo ni bilo kakšnega nategunskega finančnega projekta, ki bi spet obnorel množice. Smo dali čez Catch the Cash, Fair Play in še par takih. Vsake par let, ko se prah poleže, se pojavi nov. In spet evforija, ki ji sledi razočaranje, tudi obup, saj nekateri čisto izgubijo glavo in celo najemajo kredite, si izposojali. Samo za tri dni, ko pridejo izplačila - potem pa izplačil ni bilo.
Če gre za par sto ojrov, lahko vzameš kot igro. Tole so pa kar resne vsote. Prvi res zaslužijo, a ko pride neka taka igra med širšo javnost, se išče samo še vplačevalce, dobitki so že izplačani.
Default avatar
ti jo kar poslušaj je napisal/a:
Moja prva misel. Če je tol dober dobiček, naj ti posodi pa greš prec zraven. Pa še treh prijateljev se lahko na easy način znebiš.
Default avatar
To je res dobra fora za znebiti se takih nategunov.

Posodi mi, vrnem ti pa, ko zaslužim obljubljeno.
Default avatar
kozzzza je napisal/a:
Meni so zdijo cist realne obresti. Kaj pa je tebi sumljivo?
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
V tej igri jih je nekaj, ki nategnejo (in dejansko zaslužijo) in nekaj, ki jih je nategnjenih - slednjih je precej več in zelo velika verjetnost je, da padeš menje. Sploh glede na to, da ti sploh ni jasno za kaj gre.
Default avatar
Tole je super stvar. Jaz sem član že od začetka in dobivam 75.000 mesečno. V bistvu sem tako visoko, da če greš preko mene v članstvo lahko zrihtam da je vložek samo 1500 in pripelješ samo dva nova člana, katera vplačata tudi samo 1500. Če te zanima da v sekundi prihraniš 500 evrov (prav tako kot tvoja prijatelja) mi javi takoj ker je exkluziva dostopna samo še za enega.
Default avatar
Če verjameš v rast večjo od
2-4% letno, dobesedno prosiš, da te nategnejo.

Od kod misliš, da denar pride?
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
Banda di Lupi je napisal/a:
Natisnejo ga. To je itak samo papir brez kritja.
Default avatar
Nateg, star kot svet. Paking pa nov, z novim imenom.
Default avatar
Jaz sem ovca je napisal/a:
Že že ampak poznamo nekaj, čemur se reče dodana vrednost.
Si vis pacem, para bellum.