Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Ali je kdo tukaj obiskal Severno Korejo?

Default avatar
Razmišljam da bi šel. Resno. Dejansko me briga če se mi kej zgodi tam.....itak pa če se mi nevem če me zaprejo mamo Karla faking Erjavca kot zunanjega ministra tko da mi ne bi blo hudega. On bi me že rešil verjetno......ampak ja a je bil kdo v Severni koreji? Vem da letiš iz Kitajske in maš potem voden faking ogled in je vse staged tko da potem Severna Koreja izpade kot super ful fun država....fascinira me malo to sranje. A ima kdo kakšne napotke al pa kej? Na kaj morem paziti?
Default avatar
V Severni Koreji nisem bil in tudi ne bi šel...se pa bom z družino zagotovo vrnil v Armenijo!!
Default avatar
S prstom po zemljevidu sem že bil tam.
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
Če se boš lepo obnašal te nima kaj skrbet. Ena najbolj varnih držav.
Default avatar
carlos-m je napisal/a:
Zakaj?
Default avatar
Tam boš videl kar ti bodo oni dovolili. Imajo prov določeno pot za turiste in vse kar boš videl je prirejeno.

Default avatar
Tudi v državah, za katere marsikdo sploh ne ve, da obstajajo. Bolj je bilo odbito, bolj me je vleklo tja. Za S Korejo pa res ne vidim enega samega razloga, da bi šla tja.
Default avatar
Zanimiva ideja. Kolikor gledam slike, imajo izjemno lepo državo. Lepe gore, jezera, obalo.
Default avatar
Daj ti pejt v kakšno faking Belorusijo namesto tega. Pol si boš ogledal karkoli boš faking hotu.
Default avatar
Kim odpira Severno Korejo turizmu. Začeli so z ameriškimi surferji. Po poročilih so se vsi vrnili živi. Tako da lahko mirno poskusiš tudi ti. Tukaj boš vse zvedel.

http://www.dprktourism.com.my/
Default avatar
prokrastinator je napisal/a:
Enostavno prečudovita dežela z iskrenimi ljudmi ki ti poskušajo pomagati kadarkoli in kjerkoli...In sploh ne poznajo "novodobnega" trenda v turizmu. Zanimivo, kjerkoli sem se ustavil nisem imel možnosti "častiti" rundo pijače. Pa une Armenke...hjaaaa :))
Default avatar
A Grenlandija te je že minila:) sedaj pa Severna Koreja, zanimivo:)) a iz Polja so te že spustili, ali kar od tam pišeš?
Default avatar
bila vsepovsod je napisal/a:
Res je, TV Pjonjang imaš tudi pri nas, pa obvezno samoprispevek tudi. Še kakšna manifestacija nošenja rdeče zvezde, pa imaš S Korejo. :D Pa mali debeli vodja, ni da ni.
R. trzęsie swą dupą, idiotka nie kuma nic,
Że jest tu największą kurwą, w loży dla MON.
Default avatar
Faking norc, kar pojdi tja, pluvaj po tleh in govori kot tu pišeš..
Default avatar
Pikulet je napisal/a:

Spet se ti blede ... te je med vikendom napumpal ljubljeni vodja, potem ste šli v gore z nekaj tisoč novimi člani partije ...
Default avatar
Alo je napisal/a:
Ne, to prakticirate slovenski 'Severni Korejci'. Že sintagma ljubljeni vodja, s svojim severnokorejskim pridihom kaže vašo mentaliteto in domet.
R. trzęsie swą dupą, idiotka nie kuma nic,
Że jest tu największą kurwą, w loży dla MON.
Default avatar
Shappa ima turo za tja, nisem zihr, ampak mislim, da so enkrat že šli. Kolikor vem se leti iz Pekinga, en američan, ki je objavil potopis na you tubu je šel tja z vlakom iz Kitajske.

Kolikor vem sam ne moreš iti, ampak samo s skupino, poleg tega dobiš lokalnega vodiča (nadzornika). Sam ne moreš okoli hodit, nenazadnje je problem tudi jezik, ker večina ne govori angleško. Kljub nadzoru in prirejenosti lahko vidiš kako zgleda levičarski raj, če malo odpreš oči. Jaz bom šel ob prvi priliki, če le ne bo predrago.
Default avatar
nep, bila pa pred 20 leti v Južni Koreji, motilo me je zamaskirani obrazi bele (maske na ustih) in pa orožje v rokah carinikov, policajev, me ne mika več.
Default avatar
Če te mika taka adrenalin scena lahko greš v Mjanmar gor severno :-), južno in v centralni del imaš lepe stvari za videt, obala in morje pa sta prekrasna in raj za uživanje. Pa še kaka taka destinacija bi se našla. Tam pa kjer te kot cucka na povodcu vodijo ne vem kaj lahko vidiš zanimivega, predvsem da je to realno.
Default avatar
Laibachi so bili tam, edini slovenci, za katere vem...
Prekajen meso dl cajt gvera;)

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net