Starševski čvek

Koga brigajo begunci v Ilirski Bistrici?

Default avatar
O NE BEGUNCI V ILIRSKI FAKING BISTRICI VSE POBIJAJO KAKO GROZNO JE TO....ugh samo o beguncuh se faking pogovarjamo zadnje čase. A mate vi desničarji res tok sprane možgane? Okej pač 30 beguncev so našli v Ilirski Bistrici ki je itak drek občina nevem zakva bi nekdo faking bival tam i guess če si mazohist potem vidim razlog....ampak nevarnosti beguncev ni no. Faking vojska pa policija je na meji vse je okej folk. Umirite se. Zakva se tok bojite beguncev sploh? Ne bojo vas faking posilili no....če vas je pa tok strah pa se pač preselite v Ljubljano pa je to to....eni res tok faking komplicirate.
Default avatar
Haha vojska in policija. Sploh veš koliko je vojakov in policistov zaposlenih? Koliko km meje je s hrvaško? Mislim da, kako že praviš FAKING NE.
Default avatar
Res je je napisal/a:
Nima veze begunci niso nevarni no. Ne nasedat faking desničarjem pa je to to. Ne bit naiven.
Default avatar
prokrastinator je napisal/a:
že iz te države, ker si res ogaben, s tem tvojim IQ paramecija. Za tebe obstaja samo tvoje močvirje, vse ostalo bi izbrisal iz države. Če ti je tam tako lepo ne razumem, zakaj potem hočeš na Grenlandijo? Najprej idi v šolo, da se naučiš osnove kulture in komunikacije!
Default avatar
odidi je napisal/a:
Samo Ljubljana obstaja ja...se strinjam
Default avatar
prokrastinator je napisal/a:
A pol vam levičarjem, ki ste vsi po vrsti duševni bolniki:)))
Default avatar
prokrastinator je napisal/a:
A da niso nevarni, se pravi, da to kar se dogaja po Evropi, napadi, posilstva, to se pol ni zgodilo in se ne dogaja po tvoje, to si narod izmišlja verjetno. Daj, namesto da tukaj visiš, si malo Goovle preberi, da ne boš tak zabit in kvasil neumnosti.
Default avatar
Uboga Ilirska Bistrica in Škofije...…. in celi tist konc.

TO JE PROBLEM CELE SLOVENIJE!!

Ker slej ko prej bodo te musliće naselili povsod. Ali jih zadrževali v 'azilnih' domovih, kjer špilajo frajerje na NAŠE stroške!! Kaj (NE) dela ta gamad v LJ??
Saj nihče ne verjame, da bo kdo delal?? Le kaj?? Mogoče se najde od 100-tih en umetnik, en kuhar in ……………… vesoljski Nasa stručko. !!!!!!
Default avatar
Ti si res neandertalec je napisal/a:
Tisto so bli faking radikalni teroristi budala no...te begunci so pa navadni begunci. Fak je narod glup no.
Default avatar
Ma ti si faking moten. Vse nas brigajo begunci, sploh pa ljudi, ki tam živijo.
Ilirska bistrica je občina delavnih ljudi, ker pa ni dobre ceste do postojne, so ti dobri ljudje ostali ujeti v svojem kraju in izolirani. Sedaj so deležni še beguncev. Ti pa faking tega ne razumeš s svojimi faking blesavimi možgani. Problem ilirske bistrice bo postal problem slovenije, saj se zaradi nevarovane meje obeta ograja na meji z italijo. In glej ga zlomka, naenkrat to ne bo več problem ilirske bistrice, temveč problem sežane. Begunci namreč hodijo, se premikajo in hočejo v italijo.
Nato bo to problem postojne in cerknice in nato ljubljane in nato vseh nas. Zato je smiselno poostriti nadzor ravno na vstopni točki v ilirski bistrici. Ker je to področje z dosti gozda in sneznisko planoto, je tezko dostopno lenim, debelim vojakom in policajem brez kondicije.
Bolje bi mejo varovali domacini sami, ki gozd poznajo. Se medvedi se bodo preselili zaradi hrupa in smeti. In veš kam? V tvojo faking ljubljano. Ker medvedi za razliko od ljudi ne rabijo faking avtoceste med ilirsko in postojno. In bodo prec v ljubljani. Migranti pa z njimi. In potem bo to faking tudi tvoj problem. Ker ti bo zginu avto izpred bajte. In v tvoji vrtni uti bo spalo 20 migrantov, iz tvojega hladilnika bo pa zmanjkalo fakig vse. Takrat si boš faking zelel preseliti v faking ilirsko bistrico, v kateri ne bo več ne faking beguncev ne faking medvedov.
Default avatar
Ilirska bistrica ima taksno geografsko lego, da bodo migranti prej kot rečeš keks pred tvojo bajto v ljubljani. Kar bi bilo za bistricane super.
Bistricani se tokrat borijo za celotno slovenijo.
Zaslužili bi si več posluha države!!!!
Zaslužili bi si ze enkrat to avtocesto do postojne, saj je to prvo mesto v njihovi bližini, vezani so na postojno, celo nekatere upravne zadeve jim želijo preseliti v postojno.
Drzava je predolgo pustila ta kraj v izolaciji. Cas je, da bistrica dobi, kar zasluzi.
Default avatar
Faking ljubljana je napisal/a:
Podpis in hvala za faking smeh.
Default avatar
Ja najbolje bi bilo postaviti ograjo kar okrog Ilirske Bistrice in Pivke, potem bi migranti in medvedi kar tam ostali. Sloveniji se tako ali tako hebe za te kraje!
Poplave, potresi, žled... Boli vas vse qurac. Kot, da si ta kraj ne zasluži mesta na zemljevidu.
Dajmo Pahor, dvigni rit in pridi varovat svoje ljudi!
Default avatar
Gospod Pahor samo ideja... A veste koliko klikov bi dobil, če bi za 1 dan in noč sprejel delo vojaka na meji v ilirski bistrici? Pa vodo jim dajte, pa recite jim, da naj smeti pobirajo. Lahko jim pa daste prospekte o Postojnski jami. Izletek jim bo dobro del kaj.
Default avatar
Ta človek je neki zajebant. Ne bom verjel, da obstaja debil, ki piše na tak način v realnosti.
Default avatar
Medvedje se ne bodo nikamor selili. Zakaj bi se, če jim po gozdovih nastavljajo vrečke s hrano.
Default avatar
prokrastinator je napisal/a:
...je povedal nekdo, ki res, ampak RES nima blage veze kaj se okoli njega dogaja.
Default avatar
Lena rit je napisal/a:
Pa ja, kar čez vsako selo bomo zdaj vlekli avtoceste, ste vi normalni? In kdo se bo zajebaval z vašimi civilnimi inciativami, ki bodo palamudile o najboljši kmetijski zemlji, okoljevarstveniki z redkimi žuželkami in lokalnimi lobiji, ki bodo mešetarili in dražili zemljišča?'
Default avatar
Desanka my love je napisal/a:
Pojdi tja, pa si poglej razmere in ceste. Živi tam, pa potem pametuj.