Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Takšen je dom Donalda Trumpa

Default avatar

koperčan

Ameriški predsednik s svojimi dejanji in ravnanjem svetovno javnost nemalokrat pušča ravnodušno. Na eni strani vzbuja ogorčenje, na drugi pa močno odobravanje svojih privržencev. V svojem življenju je po mnenju mnogih dosegel že ogromno, poročen je bil trikrat, v vseh zakonih pa se mu je rodilo pet otrok. Njegov najstarejši sin, Donald Trump mlajši, si je pred kratkim časom kupil luksuzno posest v New Yorku. Poglejte si, kako je domovanje osebe, katere življenje je vsem na očem, videti.

Najstarejši sin Donalda Trumpa, Donald Trump mlajši, se je rodil 31. decembra 1977 v New Yorku. V preteklosti je deloval kot znana televizijska osebnost, danes pa je uspešen poslovnež. Pred kratkim si je v New Yorku, natančneje v Bridgehamptonu kupil hišo, ki je vredna 4,4 milijona dolarjev, kar je malo manj kot 4 milijonov evrov. Vila ni novogradnja, saj je bila zgrajena leta 2008, velika pa je kar 854 kvadratnih metrov! V notranjosti se skriva 7 spalnic, 8 kopalnic in tri stranišča.

Opremljena je pretežno v beli barvi, v kombinaciji s temnimi elementi, seveda pa ne manjka niti bazen.

https://www.dominvrt.si/clanek/dom/dona ... k-sin.html