Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ali vas moti tetovirano strežno osebje

Default avatar

pametnIQ

Najbolj me motijo tetovirani natakarji, zlasti po rokah. Ali pa po rokah tetovirane prodajalke v supermarketih. OK, ima eno malo tetovažo, samo nekatere imajo že totalno črne roke. Meni je to za bruhat. Sploh na Hrvaškem je tega res polno. In ti isti ljudje zdej prihajajo v strežbo v Slovenijo. Bruh.
Default avatar

Bae

Ko dobiš naročilo, se obvezno pokrižaj. Po tiho še lahko zmoliš za njeno/njegovo dušo.
Default avatar

se strinjam popolnoma

pametnIQ je napisal/a:
Popolnoma se strinjam s tabo. V gostinstvu bi morali tetovaže prepovedati.
Default avatar

Gunnar

če so lepe in zanimive tetovaže me ne moti, če so neki felerji ali generične tetovaže mi je pa prej smešno kot da bi me motilo...
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar

pametnIQ

Gunnar je napisal/a:
Mene moti vse. OK, če je en lep srček na nadlahti, ampak zdej imajo vsi čisto črne podlahti. Do dlani. Pa to ni normalno. Tem ljudem bi morali glavo pregledat, preden jih zaposlijo.
Default avatar

kjjjggfg

Meni so tetovaže všeč. Delam s strankami in vidim veliko različnih, sploh poleti, ko so bolj razgaljeni. Dva dni nazaj sem imela enega tipa, okol 3o... uf, poštepan čist, komaj sem se zadržala, da ga nisem vprašala kaj pomenijo. Mešanec med lumber jackom in Samojcem.Škoda ,da nisem mlajša
Default avatar

pametnIQ

kjjjggfg je napisal/a:
Res škoda. Tetoviraj se še ti, pa mu boš mogoče potem všeč, čeprav nisi najmlajša. Kaj pa konkretno delaš, a si frizerka ali maserka?
Default avatar

Anuška77

Ne sodi človeka po zunanjosti 🤗
Default avatar

Niti ne

Čudno pogledam, ampak me ne moti. Tetovaže me samo spomnijo na to, da so to še vedno ljudje, ki imajo tudi svoje privatno življenje, ne pa neki sužnji.
Default avatar

pametIQ

Anuška77 je napisal/a:
Ne sodim človeka po zunanjosti. Tetovaža ni zunanjost. Tetovaža je nekaj, kar si človek nariše na kožo kot 5 let star otrok riše po steni. Koža je zelo lep del človeškega telesa in ne razumem, zakaj ga nekateri namerno uničujejo. To je ene vrste sado-mazo. Da se človk namerno poškoduje.
Default avatar

uporabniško ime123

Če so prijazni in strokovni, že ne.
Default avatar

pametnIQ

uporabniško ime123 je napisal/a:
O kakšni strokovnosti govorimo pri blagajničarki v supermarketu. Z umazanimi rokami prijema moje žemljice in salamo. Bruh. Kako vem, da nima hepatitis od tetoviranja.
Default avatar

Ne sploh ne

Ne motijo me, ce so prijazni in kulturni. Zakaj soditi ljudi po zunanjem videzu. A mislis, da nobel obleka neredi prijaznega in dobrega človeka? Najhujsi so taki. Sploh pa fine dame, navzven nacickane, podplati pa crni s staro kožo. Fuj. Bog vedi kakšna je sele pod gatami.
Default avatar

Ne Razumem

V čem je smisel tetovaže?
A kdo ve?
Default avatar

Politika

Ne, ampak še ne videno
Default avatar

opsen 1500

pametnIQ je napisal/a:
Ali pa angino!?
Default avatar

Mene motijo

Tisti ljudje ki imajo rinke v nosu, srebrne-črne prstane na vseh prstih, težke uhane, ki jim ušesa dol vlečejo, debele ljudi, ki sopihajo in švicajo zraven mene, tečne podivjane otroke in pse, ki srkajo juho, govorijo z odprtimi usti, prdijo in rigajo, drobtijo za mizo, se glasno useknejo, se jim zaradi debelosti nadlaht trese in imajo podbradek, ki imajo brke, nimaju urejenih obrvi in kocin v nosu, imajo grde nožne prste, so kosmati po hrbtu, nimajo riti in jošk, imajo narastek in sive lase, imajo scufane nohte in kožo okoli, trdo kožo na podplatih in tečejo maratone.
Default avatar

Moničan

Ne Razumem je napisal/a:
smisel je preseravanje

nekoč so tatuji imeli smisel varovanja pred zlom in pripadnosti določenemu plemenu
to kar se grejo zdaj pa je preseravanje ali pa da postanejo še grši kot so
Default avatar

tudi meni ogabno

Tudi meni je ogabno. Moda nekdanjih marginalcev in kriminalnega podzemlja ni nekaj, kar bi odobravala. Tudi danes so tetovaže bolj popularne pri ljudeh nižjih slojev, pri čemer ni mišljeno le v finančnem smislu. Sploh pa usmiljenja vredno izgledajo potetovirane stare babe. Z leti, ko se bodo še bolj razvesile, se bodo njihovi delfinčki deformirali v kite in bo še bolj bizarno.
Če gre za eno kavo, kosilo na brzino, me potetovirana kelnarica ne moti. Če pa grem na večerjo v boljši lokal in to dobro plačam, pa želim, da me postreže temu primerno osebje.