Starševski čvek

Ali ženske sploh potrebujemo moške?

Default avatar
O Cosmotu si velika večina moških ne misli kaj dobrega...

Ker Cosmo pogosto ženskam »veleva« in zapoveduje, kaj je treba narediti v neki situaciji: seksaj tako in tako, vleči ga tako in tako, on pa naj te liže tako in tako. In PRAVICO imaš do vsaj petih orgazmov. Naj se on potrudi, pa če zmore, ali ne...
Pravila, pravila, pravila.... Zapovedi, zapovedi, zapovedi. Ter pranje glav.

Me je pa presenetil antifeministični članek in to od Slovenke, saj nekateri dobro vemo, da so Slovenke v veliki meri in če dalje bolj antimoško nastrojene, da agenda dela svoje, da nekdo, pa ne slučajno, nenehno in že vsaj desetletje zabija klin med oba spola.

Preberite tale, sicer redek glas razuma med mnogimi feminističnimi napadi na moške in prepričevanjem žensk, da se brez moških da in to z lahkoto in brez problema.

Osebno sem kar presenečen. So pri Cosmotu zamenjali glavno urednico?
Default avatar
ženske moški je napisal/a:
A tebi so pa spol zamenjali kar med pisanjem? Pa pravijo da medicina ne dela čudežev...
Default avatar
Ja, to velja za povprečne ženske.

Meni gredo moški pa tako na kurrrac, da jih videti ne morem. Znorela bom.

Problem je v tem, da so samo še gorile od moških na vsakem koraku. O moških ni več ne ne duha ne sluha. Če pa ni gorila je pa jebbena copata, k se drži maminega krila.

Jebeššš too vse.
Default avatar
ženske moški je napisal/a:
Prvič, feminizem ne pravi, da naj ženske živijo brez moških.
Drugič, ne napada moških, razen tistih, ki živijo z glavo v 17. stoletju
Tretjič, ljudje smo narejeni tako, da večinoma potrebujemo druge LJUDI. Smo družabna bitja in nas druženje z LJUDMI izpolnjuje in je fajn. Moškemu je v družbi drugega moškega (ne seksualni) bolje kot samemu, ženski je v družbi še ene ženske tudi bolje, kot sami. In potem se stopnjuje z dodajanjem drugega spola, pa z dodajanjem PRIMERNEGA drugega spola, pa z dodajanjem PARTNERJA, kar je najvišja stopnja.
Osladni članek, v katerem pa oh in sploh ne moreš živeti brez oh in sploh ljubezni, je pa bv.
Default avatar
ext je napisal/a:
V tej temi očitno kar dvakrat..
Default avatar
kdo pa to teorijo bere, dons je tako, da noben nobenega ne potrebuje, razen invalidev, ki so pa res potebni pomoči zdravega človeka zaradi nezmožnosti gibanja Kakšna umetnost je moškemu kuhat in v pralni stroj vržt perilo...,posušit to in pol še speglat..., isto ženski žarnco zamenjat. Se spomnim ene tam v 90 tih letih, ko sem jo pripeljal domov, seveda z namenom, da se kresneva, pa ona ni bila za to, men se ni dalo več ubadat z njo, itak je bila dost mlajša, pa mi je presedlo to njeno vroče hladno obnašanje..., pa pokažem perilo in rečm, dej saj perilo pol speglej, to so itak bile samo športne majice, nobenih gat in je samo zavila nezainteresirna z očmi, pa sm začel sam peglat... in reče, a tud peglaš, jst odgovrim, itak, če tebe nism mogel speglat si bom pa te majce speglal, ko sem končal sem jo odpeljal na avtobusno postajo in odpeglal, saj sem že razmišljal kaj si bom za kosilo naredil, tako je to.....
Default avatar
10% vsebine v Cosmo je za ženske, ostalo je pa reklama in vsebina za prtegnjenjo, blesavo pizdovje, ki jim komajda delujejo zdrave možganske celice.
Default avatar
Pa ja jih potrebujemo. Lahk odločamo, lahk smo fajne, lahk pa zoprne. So obdobja hehe
Default avatar
Pred leti sem govorila z enim fantom, ki mi je povedal, kako je pri rosnih 17ih služil denar s pisanjem člankov za Cosmo, ker mu je pač pisarija in nakladanje zelo ležalo. Je prav rekel, kako je kakšno stvar napihnil, si izmislil, samo, da se je bralo.
Toliko o takšnih in podobnih revijah ali člankih. Jih že dolgo več niti pogledam ne, sploh pa po tem, kar sem izvedela od tega fanta.
Default avatar
Popay je napisal/a:
:-))))))
Pa se je le našla ena, ki ni padla na tvoj šarm. ;-)
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Pa dej viharni odjebi že enkrat , bevskaš skoz okoli mojih gležnjev ko garjav cucek, spizdi v svojo luknjo pa nehej vame skakat kot ena poblaznela podgana, če vidiš, da te ne jebem pet posto dej že enkrat človeku mir pa pejt se ment s pijančki svoje sorte, če te bojo prenašal.
Marš golazen zblojena zgin mi spod nog, pa to ni res kok si prfuknjen.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Pa sej ona je že med vožnjo govorila ampak, ne bom ti dala, jst pa ja ja, sej je u redu sploh pomislil nism na to, se bova že zmenla, pa itak nism imel pametnejšga dela, ona me je poklicala, da bi dopoldan preživela v Ljubljani. Še na tortico se mi zdi, da sem jo odpeljal, zdej se ne spomnim čist dobro, pol pa samo..., vozi miško..
Default avatar
ženske moški je napisal/a:
Slovenke, kako da ne, kaj bi ve brez nas moških? Kdo bi kuhal, pomival, čistil po stanovanju, otroke razvažal v šolo? Pametne Slovenke so poročene. ;)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
ženske moški je napisal/a:
Prvič: kdo je Cosmo?
Drugič: babe, nehajte s svojim divjanjem....brez moških bi me precej tenko piskale. Lahko se duvate zdaj, ko so na voljo, predstvljajte si, da ostanemo brez te prijetne, tople, zabavne energije (in še česa drugega) - ? Pobijemo se v enem tednu!!!
Default avatar
Popay je napisal/a:
:))))))))))))))
Joj Popay :)))))))))))
Default avatar
Popay je napisal/a:
Hmmmmmmmm.... Glede na to, da si precej direkten in verjetno tudi nezakompliciran tip, te prigode najbrž še do danes nisi razvozljal. Jah..glej.... ženske smo ženske zato, ker smo ženske. ;-)
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Ma sem čist u depresijo padel zarad tega in se pobiral od šoka še ene dve ure, dokler si nism zrezek spekel na pladnju in slastno pojedel kosilo.

@Čokoladka, tako je bilo to v 90 tih letih prejšnega stoletja, uhhh, kje je že to...
Default avatar
Chocolattt je napisal/a:
ne poznaš Cosmota ?!

250px-Cosmo_Kramer.jpg
(12.56 KiB)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar
Kaj kje kdaj zakaj?

Aja popay.... dejte gmah babe blesave dons se rece likanje! In to je obvezno delo vsakega klenega slovenca potem k si juzno skuha.

Bentibogababjga kdor ne lika zofe ni slovenc!

Daj mir replik ne sprejemam!
Default avatar
Če nebi bilo moških, bi še zdaj bili v kameni dobi.