Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Zakaj se življenje za 40 let stare babe šele začenja?

Default avatar
Življenje se za 40 in več let stare babe šele začenja, ker so ugotovile, da jih še pes ne povoha več.
In potem v samoti lahko pišejo članke, kot tale spodaj:

https://style.over.net/ste-zenska-stara ... 0E3I5xRGy8

Ste ženska, stara 40 in več? Spoznajte, zakaj se življenje za vas šele začenja!
29. avgust, 2017 Fit, Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Zanimivosti
Kaj žensko po 40. letu zares definira?


Ženske po 40. letu … kdo so? So to med mladimi moškimi tako popularne ‘milfice’, o katerih sanjarijo zjutraj oziroma zvečer? So to samouresničene ženske, planet zase ali kaj tretjega? So še vedno ranljive, naivne in polne zaupanja, kot pri 13-ih letih? Da, nekatere smo tudi take. A tega se ne sramujemo, svojo empatijo in ranljivost ponosno nosimo vsem na očeh, pa čeprav zaradi preveč odprtega srca včasih trpimo.


Toda, kaj žensko po 40. letu zares definira? To so naslednje lastnosti: dovolj so videle, da vedo, kaj in kako. Mogoče nimajo IQ 156, so pa od hudiča modre in zrele in bodo videle skozi vas kot skozi prozorno steklo. Tudi v moško psiho in njegove besede, še bolj pa dejanja. Veliko so videle… da, zapirale so oči, mižale na eno oko in celo na obe očesi. Pozabile so nezrelo romanco, kakršna pritiče 15-letnicam, brezglavo navdušenje 25-letnic in ponarejeno resnobo tridesetletnic, ki mislijo, da so prijele ‘boga za jajca’ in da vladajo svetu…Napaka! Svetu v resnici vladamo ženske po 40. letu! Ne samo, da si nas želijo, v spolnem smislu, vsi moški od 18. do 98. leta, ampak smo potem, ko nas je življenje zrušilo in spravilo na kolena, tudi s pomočjo kakšnega brezveznega maminega sinčka, potem, ko smo mižale, odpuščale, se borile, trpele… ponovno odprle oči in zagledale naslednje: nov svet, nove možnosti, novo sebe!

To ne pomeni, da smo neumne, ali da smo pozabile na grde, boleče lekcije. Pomeni pa, da imamo izostren pogled, nadvse občutljiv sluh (zaradi katerega slišimo ‘preko’ namaziljenih in sladkobnih besedičenj ter praznih obljub), pa kljub ranam na srcu nadvse nežne roke, ki želijo delati samo dobro vsem okoli sebe! Me, ženske, po 40. letu, vemo, kaj je za nas same najboljše!Smo neverjetno lepe. Ker nismo samo na vrhuncu svojega življenja, ampak tudi skrbimo zase – psihofizično, na vseh ravneh, skratka, tudi za svoje telo, za vsakodnevno izobraževanje in predvsem gojimo dobre odnose z vsemi okoli sebe. Če nas nekdo prizadane, pogledamo in predvsem odidemo v drugo smer, a dvignjene glave, kajti nihče več nas ne bo imel za norca! Znamo se veseliti prav vsakega dne posebej. Znamo uživati v svojih dosežkih in dobre, lepe stvari ter srečo privoščimo vsem drugim. Vemo, da življenje ni frdamana tekma. Dovolj je vsega za vse.

Fučka se nam za fraze in lepe besede… Ne ponižujemo se več z ugajanjem moškim in ne igramo več njihovih zasebnih brezplačnih prostitutk v zameno za malo nežnosti… Ker predvsem in zlasti ljubimo sebe in smo se dale na prvo mesto! Najprej želimo ugajati sebi, šele potem vsem drugim. Vemo, da je življenje prekleto več kot fejkanje na družbenih omrežjih… pa kljub temu znamo enako spretno kot 25-letnice uporabljati vsa tehnična čudesa sodobnosti. Še boljše. Ker pri tem uporabimo pamet in vemo, kaj objavljamo ter zakaj.Sposobne smo živeti s svojim lastnim ritmom, občudujemo naravo in lepoto življenja ter slednjega globoko spoštujemo. Tako kot spoštujemo svoje številne dosežke. Tudi karierno je večina 40+ letnic na vrhuncu in s svojo ženstveno močjo vladajo tudi moškemu svetu.

Da imamo 40 in več let, ne pomeni, da smo matronaste – šele sedaj se znamo zares okusno, elegantno ter seksi obleči! Da, čista resnica je, vsi cedijo sline za nami. To vemo, čutimo poglede, a ne flirtamo tako prozorno kot neizkušene dvajsetletnice. Vihravost nezrelosti je za nami. Gledamo mirno gladino morja, potem, ko smo previharile vse viharje na vseh sedmih oceanih…Ne dokazujemo se drugim, ker smo se dokazale same sebi. Nehale smo šteti kalorije in se obremenjevati z neumnostmi ter muhami zdaj te zdaj one panoge, kajti spoznale smo, da je ključ in skrivnost dobrega življenja v tem, da smo zadovoljne same s seboj. Spoznale smo, da resnična lepota vedno prihaja od znotraj.
Default avatar
Meni tako stare (še) niso zanimive!


Vesel oče, vesel "frišnega" mesa
Default avatar
Stare babe je napisal/a:
Praviš da jih še pes ne povoha, a ti špijuniraš za takimi članki, da jih potem lahko limaš sem?
Matr eni mate res motnje. Pa ne da so vam jih zadale ravno 40letnice :)))))
Default avatar
Eh, ne berem takih tračev. Sem začela pa sem videla, da je spet neko nakladanje.

Recimo moja kolegica tudi piše take traparije. Ima tri otroke, živi v hiši staršev. Torej ona in njene mož plus trije otroci živijo pri njenih starših.
Ona pa štepa članke v stilu tega v tej temi. Njen najboljši članek je bil udrihanje po 35+ starih moških, ki so samski in živijo pri starših. (Ona pa s tremi otroci in možem pri starših :)).
Default avatar
Stare babe je napisal/a:
"starih bab" po 40. ne zanimaš ne ti, ne to, kaj si ti o njihovih idejah misliš.
Default avatar
eh ne berem je napisal/a:
Kaj te moti? Če ima moža, 3 otroke, kmalu bodo tastari še guznili in bo imela še bajto, ji res ne bo nič manjkalo.

Res bodo samski dedci v mama hotelu bajto tudi imeli, ko stari gredo rakom žvižgat, ampak jim bo manjkalo pa vse drugo.
Default avatar
Meni tako stare (še) niso zanimive!


Vesel oče, vesel "frišnega" mesa
Default avatar
Boga reva, ki pri teh letih še vedno potrjuje tako idiotsko samopotrjevanje.
Default avatar
Vesel oče je napisal/a:
Vesel oče je napisal/a:
Malo si že senilen, stari, da 2x pišeš isto. Tebi se očitno življenje ni začelo po 40., ampak se ti na novo začne vsakih 5 minut, ker toliko ti spomin traja.
Default avatar
kaj te moti je napisal/a:
Mene nič ne moti.
Se mi pa zdi, da ima ona težava, ker se zgraža kako grozni so samski moški 35+, ker še kar živijo pri starših.
Ona pa ne samo, da ona tam živi, navlekla je še 4 druge osebe v dom svojih staršev.
In ravno ona potem pisari članke o groznih samskih moških, ki še kar živijo doma. V njenem primeru 5 komadov zajeda njene starše. V primeru samskega moškega pa samo en.
Default avatar
Vse, kar jim ostane je, da si kupijo trendovske natikače in berejo romane, v katerih vsi norijo za 40 let starimi babami in jamrajo, da ni več pravih moških. Hahahaha.
Živela samoprevara.
Default avatar
eh ne berem je napisal/a:
Ti zaupam eno skrivnost. Večina starih hoče vnuke in noče živet samih, da jim ni dolgcajt in se kvečjemu strinjajo z njo. Partnerstvo in reprodukcija pač je nek dosežek (ajde, ni vse), če članke piše, pa ima tudi službo. Tako da ji res kaj dost ne manjka.
Default avatar
kaj te moti je napisal/a:
Še vedno ti ne potegne, a ne da? Bolj počasna razlaga zate, ker bolj počasi razumeš. Še enkrat:

Ta ženska se zgraža nad samskimi moškimi češ, da živijo pod mamino streho in da zajedajo mamo oz. starše. Do sem ti je verjetno še jasno?
Hkrati pa je ona tudi istih let in še vedno živi pri starših. Torej ni nič drugačna kot ti moški po katerih ona pljuva. Do sem že razumeš?
Še huje, k staršem je privlekla še enega dedca. Ta dedec je potem še hujši kot moški po katerih ona pljuva, ker tisti živijo pri mami, ta se je pa naslonil na tujo mamo.
Da je mera polna, ima pa še tri otroke.
Tako, da starši res nimajo miru pred njo ni njenimi.
Ampak ona piše pač take članke.
Mogoče je tudi tale članek, ki se ga omenja v tej temi, ona napisala.
Default avatar
Ker se sprijaznijo, da idealen moški ne obstaja.
Default avatar
Meni je pri 50+ prav lepo.
Otroci so šli na svoje, z mojim najdražjim sva svobodna in srečna kot še nikoli.
V kratkem praznujeva 30 let skupnega življenja, ki je čudovito.

Res sem vesela in ne počutim se stara baba, ker sem večno mlada:)
Prav nič mi me manjka.
Default avatar
babe so brez zob je napisal/a:
"srečno poročene", ki so se ločili po 35. letih zakona (po tvoje, skupnega življenja). Dedovju takrat rit znori in iščejo mlajše. Tvoj čas prihaja in odhaja.
Default avatar
Živim polno življenje, sem še vedno aktivna. Veliko prepotujem, veliko vidim, nič mi ne manjka.
Skratka sem zadovoljna in zadovoljena. 😄
Default avatar
POZNAM je napisal/a:
Tudi jaz poznam take in tudi take nevoščljivke kot so ti poznam:)))
Default avatar
Ker ne morejo vec zanosit (po naravni poti) in se zato lahko f..... brez zascite.
Default avatar
ampak kresnejo se pa 40 + fenomenalno☺
jim ni več nerodno samim pred sabo dobesedno se "go.nit" ☺

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen