Starševski čvek

Migrant napadel taksista, policija uporabila strelno orožje

Default avatar
Kaj nam je tega treba. Rezultat vsega tega bo samo to, da se bodo ljudje na črno oboroževali in bo še več sranja. A je kdo kdaj pomislil, zakaj je v Ameriki toliko orožja? Malo razmislite. To je naša prihodnost.
Default avatar
In nikar ne sanjajte, da se bo ta gamad prilagodila. kaj učila, delala!!! Ko jih bo dovolj na kupu, bodo udarili po nas!!!
Se tega zavedaš Šarec? Cerar? Korl?? Prezident zabavljaški Pahor? Znaš še kaj razen polagat vence? (seveda vse na NAŠ račun!)

Kaj boste takrat naredili? Mlade, naše uspešne mladeniče poslali v boj?? Kje boste vi? Tri klaftre pod zemljo v CD? Starci, kdo pa ste vi??
Default avatar
Ja, tile imajo iste gene kot naši ciigani. Toliko so se sposobni prilagoditi kot naši ciigani. Je treba razumeti, kdaj do tega pride. Če so v večini in skupini. Ampak jih je preveč, da ne bi bilo tako. Sploh po četrteh v EU, kjer so že močnejši od avtohtonega prebivalstva in cele četrti sploh ne govorijo več nemško v nemčiji. Toliko jih je, da se morajo že nemci njim v teh delih prilagajati,npr. ženske nosijoruto, ko gredo iz hiše, tudi če niso muslimanke.

To, to pa je konec naše civilizacije in kulture.

Samo levaki so umsko defektni, ki jih muslimani izdatno financirajo.
Default avatar
jUTRI GRE iVAN šAREC MARJAN sERPENTINŠEK na mejo prepričevat ljudi, da migrantov ni. potem pa bo njegov notra nji minister spet pvoedal eno in isto Slvoenija je varna.,
Default avatar
samo gospod Janez Janša nas lahko obvaruje
Default avatar
Slovenski domoljub je napisal/a:
PrrrrrrrrrRRR prrrrrrr prr
Default avatar
A lahko kdo od vas vpraša Šarca, Korlna, Cerarja in vodstvo MNZ -
- kje pa je tista točka, da bodo zavarovali južno mejo?

In zakaj se vsak nezakonit prestop meje ne obravnava po naših veljavnih Zakonih?
Saj je vsem jasno, da tu ni 'azila'.

Upam, da se vodstvo zaveda, da nas imajo sosedje (Madžari itak nimajo težav, Italijani in Avstrijci pun kuu...c! In ne lagat, da obvladujemo južno mejo!!!

Lahko bi na južno poslali legijo, policiste ali vojsko iz severnih držav...… in kdo je pri nas rekel NE, ker obvladamo??


Sreča za Evropo je madžarski predsednik in IT Salvini. Naši pa en sluz!

Naj se vsem vam, ki ste volili Šarca - posuši roka!!!
Default avatar
Zdajle je bili na rtv slo "Za tančico mošej" danske tv. GROZLJIVO, kaj nam prinaša tale odprtost do islama.
Default avatar
Pa še to: če želimo mir in svobodo za naša dekleta v prihodnosti, bi morali narediti kot Japonci = prepovedati islam. Ni večje grozote od šeriatskega prava:(
Default avatar
LINK ne dela.

Spet trolanje svećkarjev?
Default avatar
Link DELA.
Default avatar
Kaj ste si pa mislili, kaj bo? Saj se nič ne dela na varnosti naše države. Vojska dobi v miru komaj zadostno oceno.

Birokrate in državne funkcionarje se drago plačuje, vojska pa diha na škrge. Tudi s policijo ni kaj dosti boljše.

Saj smo imeli več kot dovolj časa, da se organiziramo, da vzpostavimo neko blokado na meji in vpokličemo vse razpoložljive sile za varovanje meje. Ves čas apatično spremljamo dogajanje.

Preden se bomo okoli obrnili, bodo nam migranti že skakali po avtomobilih, vdirali v domove, skušali posiljevati ženske in vzpostaviti njihov red in pravila. In Slovenija bo padla. To si zapomnite.

Slovenija bo postala migrantski žep, za kar se lahko zahvalimo naši politiki. Tudi desni, ne le levi, ko se v slovenskem parlamentu predstavljajo za domoljube, v evropskem parlamentu pa glasujejo za migracije. Vsi so isti in odgovorni za to, kar se bo zgodilo.

Dovolj časa je bilo. Madžarska se je zaščitila, Avstrija in Italija tudi. Hrvaška bo vse migrante spuščala naprej v Slovenijo "v imenu dobrososedskih odnosov" in zadeva bo taka, da bomo na koncu Slovenci morali bežati iz lastne domovine.
Saj si ne mislite, da bomo lahko z Afričani, Afganistanci, Sirijci, Iračani živeli v sožitju in miru? To je drug svet, kjer veljajo povsem druga pravila. Našim se oni zagotovo ne bodo prilagajali. Še marsikateri iz bivše juge se pri nas ni ravno asimiliral, a od teh z islamom opranimi možgani pa pričakujete asimilacijo?

Očitno bo Slovenija prva evropska država, ki bo postala uradno islamska, kot si želi ISIS.
Default avatar
drkamo na ivana je napisal/a:

Ti "svečkarji" so v EU parlamentu za migracije in tako tudi glasujejo.
Default avatar
[quote="Migrant naj bo" post_id=12999886 time=1562530016]
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik ... rozje.html

Začeli so se napadi migrantov, danes taksist, jutri vi oziroma vaši bližnji....Kdaj nam bo dovolj?
[/quote]
Nisem ne za desne ne za leve, ampak to presega že vse meje, država ne skrbi niti več za varnost državljanov, kar je že več kot očitno. Politiki in vodstvo Policije bodo
pa še naprej zatrjevali, da je Slovenija varna država. Prej bo Italija in Avstrija postavila ograjo na slovensko mejo, preden se bodo naši zbudili in povečali število policistov in vojakov na Hrvaški meji, ki je luknjasta, kot švicarski sir. Pa tudi zakon za ilegalce bi morali spremeniti, ne da vsakega sprejmejo, ki izusti čarobno besedo azil. Ilegalen vstop v državo je hudo kaznivo dejanje, samo v Sloveniji žal ne.
Default avatar
Našo neenotnost bodo izkoristili je napisal/a:

Nimaš kaj bežat iz Slovenije. Za vse vas dezerterje velja enako kot za te migrante - zdravi odrasli moški naj se borijo za svojo državo! Ne pa takoj rep med noge in v tujino begunca špilat.
Default avatar
Meni je že nekaj let slabo, ko vidim dogajanje. Pa kaj jim ni jasno??!! Saj se že vidijo hude hude posledice tega, da je že toliko migrantov v EU. Kdaj jih bodo začeli ustavljati? Ne razumem, ne naše vlade, ne tujih, ali so vsi podkupljeni ali kaj? Za lastno državo, za našo varnost, jim dol visi!!! Mi životarimo, njim pa vse tlačimo v rit. Dalajlama je povedal točno to, kar si sama mislim...Evropa mora ostati Evropejska!! Kot da živim v hudi nočni mori..me je strah, kaj šele bo.
Default avatar
Oborožite se. 5 let ste imeli časa, izgovora ni.
Default avatar
mojačivava2 je napisal/a:
To je tipičen primer Cesarjevih novih oblačil. Evropski politiki niso neumni, dobro se zavedajo, kaj se dogaja, da tako množično doseljevanje ekonomsko in socialno na dolgi rok ni vzdržno, vendar nihče ne upa biti prvi, ki bo resnico povedal na glas. Ker se vsi bojijo, da jih bodo drugi izločili. Tipični čredni nagon. V čredi preživijo, izven nje so obsojeni na smrt. In tako en drugega trepljajo, si zagotavljajo, kako je vse v redu, se moralno podpirajo, a hkrati čakajo na neobremenjenega otroka, ki bo brez zadržkov izgovoril potrebne besede. In upajo, da bo odrešitev prišla prej kot bridki konec. To se jasno kaže na zgodovini ukrepov zadnjih nekaj let.
Default avatar
mojačivava2 je napisal/a:
Ni Orbana ni Salinija..sami pezdetkarji pri nas. Moskih ni. Moski bi zavaroval svojo domovino in prebivalce kot keks. Z vojsko,policijo..malo bi jih napotil vse vzdolz meje, da ojacajo..od brezdelja se jim delajo trebuscki :).