Forum.Over.Net

Politični čvek

Nisem še slišal, da bi premier katerekoli države bil tako hlapčevski in izgubljen

Default avatar

Za hlapce vzgojeni

Marjan Šarec je bil v torek še neodločen: "Bodo drugi povedali, kaj se bo zgodilo." Na vprašanje, kaj on misli, pa samo: "Nimam kaj misliti, videl bom, kaj se bo zgodilo, in se potem seveda temu primerno odzval."

Ni čudno, da smo najmanj vplivna država v EU in ljudje volite take pajace, ki niso sposobni niti za županovanje v Kamniku, na evropskem parketu pa se sploh ne znajo obnašat? Saj res, samo da Janša ne bi slučajno prišel na oblast, se vam morajo res vsi smejat pri koritu, ovčke opranoglave.
Default avatar

Tara_S

No no, od vseh dosedanjih premirjev je Šarec dejansko najmanj hlapčevski. Dečkotu gre, morda proti pričakovanjem, izvršilna politika zelo dobro od rok.
Default avatar

Tara_S

Tara_S je napisal/a:
premierjev
Default avatar

Samo za ovčke

Tara_S je napisal/a:
Očitno ovčke še zmeraj mislite tako, ja oprana glava je problem. A je naredil kakšno reformo? Sedaj vlada že eno leto in bi lahko bil viden kakšen rezultat. Seje so rekordno kratke, vsi tožijo, da se ne da nič zmenit...Če bi želel dobro Sloveniji, bi šel v koalicijo z SDS, tako pa je samo prisklednikom razdelil kos pogače. Ni spet tako slab človek, ampak popolnoma neusposobljen za vodenje države in njeno predstavitev na evropskem nivoju.
Default avatar

Tara_S

Samo za ovčke je napisal/a:
Sds? Ne, hvala. So protislovenski element.
Default avatar

Samo za ovčke

Tara_S je napisal/a:
Katera stranka za ovčke ni protislovenski element? Razen če je tu govora o multikulti, ker se vsi jugovići bojite Janše 🤔 Potem je res protislovenski element, ker se ne podpira kvazi "Slovencev"
Default avatar

ovčka ovčica

Zdi se, da je tukaj hlapec in ovčka samo avtor posta.
Po potrebi pride skozi MON tudi domov :)
Default avatar

Tara_S

Samo za ovčke je napisal/a:
Jap, zastraševalna politika ni dobra pot.
Default avatar

Tara_S

Tara_S je napisal/a:
Dopolnjujem. Zastraševalna in razdiralna politika ni dobra pot.
Default avatar

Jajca v hladilniku

Šarec zelo dobro ve kako zadeve laufajo. Tako kot se mafija odloči tako bo. Bolje Šarec kot twiterski Jajec.
Default avatar

conchita

Jajec na oblasti?
Ne, hvala in še enkrat, ne, hvala.
Default avatar

Mačka na drevesu

Jajca v hladilniku je napisal/a:

Točno tako. Veliko Jajce ne bo nikoli več vladalo. Lahko 100 x zmaga na volitvah, ampak ni sposoben sestaviti koalicije, ker razen fanatičnih pobožnjakov, hlapcev kapitala, nihče noče z njim v koalicijo. Jajce je namreč preveč strupeno in zastruplja vse okrog sebe.
Default avatar

Jajca v hladilniku

Toksični Jajec je bil vedno hlapcevski do Merklove in ostale proameriske, prozahodne politike...
Default avatar

nimamo sreče

Ja škoda in žalost, da nimamo v SLO niti enega primernega človeka za vodenje države. Pa tudi ministri so kekci, da boh pomagaj.
Default avatar

UPC5

Serpentinšek je igralec, ki igra predsednika vlade, odloča kvečjemu o tem, katero kravato bo nosil. Ta faliranec na triletni mizarski šoli ni sposoben vodit otroškega vrtca. Nastavila ga je mafija, njegovo 'delo' je to, da pred kamerami prepričuje slaboumne tipa Tara S in Replika. Ko ne bo več prepričljiv, ga bodo odvrgli in našli drugega pajaca.

Gonjo proti Janši se gredo, ker se bojijo, da jih bo nagnal od korita in jim pobral partijske privilegije, 'tekovine revolucije', ki jih uživajo od leta '45 naprej. Gre za eksistenčni strah rdečih parazitov, ko se ogrozijo njihovi privilegiji se začnejo dret kot zmešani. Debilni folk pa temu naseda vedno znova.
Default avatar

Na belih krilih

UPC5 je napisal/a:

Odpelji si svojega Jajcarja domov. Tvoj idol je bil najslabši premier vseh časov! No, mogoče mu Pahor lahko parira v svoji nesposobnosti... Ampak JJ je sprl narod, seje samo mržnjo in sovraštvo, širi paniko, zaničuje drugače misleče, ljudi je zmerjal z rdečimi zombiji... in kaj se je zgodilo potem?
Ljudje so šli na ceste in moral je oditi. Njega lahko prenašajo in občudujejo samo desničarski opranoglavci tvoje sorte. Kdor ima vsaj pol možganov, JJ-ja enostavno ne more voliti.
Default avatar

Partija

UPC5 je napisal/a:
Le komu bo Janša pobral partijske knjižice? Sam je bil največji komunist, skupaj s svojimi somišljeniki kot npr. Gorenak, ki je bil tudi policijski komandir - torej alfa in omega represivnega komunističnega režima. Nekoč zagrizeni partijci, danes pa obsedeni s komunisti in levičarji, ki jih vidijo na vsakem koraku. In taki bodo pridigali o komunistih ...

Celo NSi, ko je ta razmišljala o koaliciji s Šarcem (kar bi bilo mimogrede super za Slovenijo), so obsodili levičarstva in izdajalstva. Teme s katerimi se SDS vsakodnevno ukvarja že zadnjih nekaj let so: migranti, levičarji, LGBT, Tito in Kardelj. To je bubana stranka v glavo.
Default avatar

točno tako je

Tara_S je napisal/a:
Daleč najmaj hlapčevski je. Tudi meni se zdi presenetljivo dober. Vsekakor boljši od prejšnjih.
Default avatar

Lulzim

Kaj so se SDS aparatčiki nakotili na MON-u? na drugih portalih so jih siti in nihče več kaj dosti ne trza na njihove nebuloze in čaščenje trupla JJ..
Default avatar

BOJEVNIK

Če je bilo kdo kadarkoli hlapčevski je to pokvarjena Janševa sekta in tako je še danes!
Do popolnosti so pokradli državo in državljane in vse podarili Vatikanu in tajkunom. Kdo jim je to dovolil? Seveda se to ni zgodilo brez koristi za sekto!
Šarcu pa vsaka čast! Je edini, ki je povedal pokvarjenim EPP sektašem kar jim gre in se ne priklonil njihovi majhnosti in diktaturi in ni odšel v Bruselj, kjer so ga hoteli diktatorji, kot je Tajani in podobni zmleti v prah. Šarec je za razliko od SDS ovc imel hrbtenico in jim je povedal kar jim gre!
Imamo enkratno priložnost, da uredimo pošteno in sodobno državo! Le te pokvarjene sektaše je potrebno postaviti tja, kamor sodijo! Bravo ŠAREC!