Forum.Over.Net

Starševski čvek

On starejši od mene 24 let

Default avatar

cbnm

Že nekaj časa sem v zvezi s starejšim moškim, on ima 53 let, jaz 29 let. Zgleda super, je ločen, finančno odlično preskrbljen, vozi me na kosila, na jahto.Meni to veliko pomeni. Vem, boste rekli, da sem barbika in pleh pička... Nisem blond, nisem barbika, imam svojo službo, imam pa rada moške, ki imajo denar. Že od nekdaj . Nočem vrstnika, s katerim bova varčevala za garsonjero in se zakreditirala. Pri vsej sreči imam samo en pomislek, kako bo čez 20 let (ob predpostavki da ostaneva skupaj).Ko bo on star 73 let, jaz pa 49 let. Kaj bi mi svetovali?
Default avatar

sam povem

Da boš takrat podedovala kar nekaj premoženja.
Default avatar

klčć

Poznam eno tako, zelo podobna zgodba. Med njima je 25 let razlike.On ima denar, tudi je visok, dobro je zgledal. Ampak najbolj hecno je, da on sedaj zgleda boljše kot ona, kot da bi vso energijo njej posesal. Ona je kot starka, govori kot penzič, pa ima 50 let, koža ji je vsa posušena, pa govori skoz o tem, da je že stara, pa govori o penziji, a ima še 12 let do pokoja. Prav hecno.Mislim, da taka razlika ne gre, ko bo on star 80 let, računaj na nego, ti boš takrat 55 let stara, še v službo boš 10 let hodila, ko bo on že ornk starec. Sama imam 9 let starejšega, kar mi je max razlika. Ni imel denarja, v bistvu sva bila ista, oba s slabimi avti, na začetku v službi, plače bolj klavrne. Ampak skupaj sva veliko ustvarila, zgradila hišo, kupila stanovanje na morju.
Default avatar

Srečko5

Iskreno, če ga resnično ljubiš in on tebe, sem morata to odkrito pogovoriti. Tako, kot ti pišeš, pa ne. Žal, na dolgi rok denar ni vse. To moraš pri sebi razčistiti. Te razumem, samo moraš ti tudi sebe zelo dobro in iskreno razumeti. Hočeš ljubezen ali denar?
_______________________________________________
https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.
_______________________________________________
Default avatar

pa že

sam povem je napisal/a:
Saj ne taji, da ji je to edino pomembno.
Oba vesta, zakaj sta skupaj.
Default avatar

tečna tašča

Je pri tebi prisotna ljubezen?, materialna ljubezen, če je drugo, potem prodajaš svoje telo, temu se pa reče .... odvisno kaj želiš slišati. Kako na dolgi rok, če bosta ostala skupaj, potem v redu, včasih se zgodi, da moški spozna svojo resnico in naveličanost partnerke, za tisto kar on pričakuje, potem se pa začne.
Default avatar

Stanko75

cbnm je napisal/a:
Od bo 73, ti pa bogata vdova, takrat si boš lahko našla 30 letnika, ki bo razmišljal enako kot ti sedaj :)))))
Default avatar

Poglej

Ista bos kot Melanija Trump in Donald Trump
Default avatar

Lucifer Mali

Stanko75 je napisal/a:
Če nimaš želje po družini in otrocih uživaj v tem, kar ti največ pomeni. Nisem ravno prepričan, da si želi 53 letnik otroka, verjetno pa jih tudi že ima iz prvega zakona
Default avatar

dobro premisli

pa ima res dovolj denarja? moraš računat, da bo čez 10 let v penziji, bo takrat še ful denarja?
Želiš imeti otroke? On ima najbrž že odrasle.
če se bo dovolj hitro stegnil, si zmagala.
Če pa misli vegetirat od 80 do 100 potem si pa naj.....
Default avatar

Sveta trojica

cbnm je napisal/a:
Stara, še deset let potrpi v luksuzu, potem si pa sama svoja.
Default avatar

jetra

moj je 18 let starejši, takole je. Ko sem ga spoznala, pri 49, jaz 31,je tudi izgledal odlično, še 10 let je izgledal odlično, zdaj pa gre rapidno dol. Jaz še vsa mladostna , on pač tak kot je. Zdelan, sicer niti ne toliko siv, plešast nič..pa vseeno, je razlika, do nekej 60 se držijo, potem pa se leta le poznajo. Tudi seks ja, prej bi večkrat na dan, zdaj je parkrat na mesec dovolj..
Je denar ja, tudi on je premožen, pa kaj vem, če ne bi imela z njim 2 otroka, bi šla, zagotovo.
Default avatar

nek traje dok traje

te veze ne trajajo. uživaj, dok traja. pet let vama še dam, pol pa si najdi novega 50 letnika.
Default avatar

mččmb

Bivša sodelavka ima starejšega, tudi 20+ je razlike med njima. Kako sta v resnici, vesta samo onadva, ona je iskala bogatuna in ker med vrstniki takega ni našla, se je obesila na stare atije, bogate, z jahtami. Danes je on 75 -76 let, ona 52 let, kako to lavfa, ne vem.Nisva v tako dobrih odnosih, da bi jo vprašala in da bi dobila iskren odgovor. Me je pa presenetilo, kako ona izgleda. Imam jo na FB in vsakič ko objavi sliko, sem kar presenečena, izgleda zelo staro, tudi nič urejena ni, kljub vsem denarju je ona kot ena revca, zanikrna frizura, cunje da bog pomagi, njen pa se še kar drži. Tako kot je ena zgoraj napisala, kot da bi ji vso energijo izpil, ker on v bistvu boljš zgleda. Jo pa on vozi okoli, potujeta, pa jahta 20m, pa čistilke, pa vrtnar.To vem, ker na FB zelo rada slika, kako ji čistijo hišo in urejajo vrt.
Default avatar

Replika

Vse lepo in prav, ampak zakaj si pa ne bi najdla mladega in bogatega?
Default avatar

Najstnik19

cbnm je napisal/a:
Nisi pleh pi.čka haha, thx za smeh :) zarad seksa ga ocitno nisi vzela, zarad izgleda tud ne, pa se sama reces, da mas rada dnar 😂 Kr skupi ostanta, bolsga si itak ne zasluzis (:
Default avatar

Zartrose

cbnm je napisal/a:
Ljubiš njegov denar, ne njega.
Pri 49 ga boš hotela zamenjat za vrstnika polnega denarja, pa ti ne bo uspelo, ker si bo tak poiskal tako kot si ti sedaj pri 29...
Default avatar

višji kriteriji

Replika je napisal/a:
tisti so dost redkejši in imajo višje kriterije, tako da zanje ne pride v upoštev

saj pa vidiš, s kom se družijo mladi in bogati. misice in manekenke.
če se hoče obična punca bogato ožent, mora po starejših pogledat.
Default avatar

znajdi se

jetra je napisal/a:
naj se ukvarja z otroci, ti pa si najdi mlajšega ljubimca. ne se mu pustit, da te potegne navzdol in naredi za zamorjeno negovalko.
Če si prej hotela biti dama, potem bodi tudi sedaj.
Default avatar

sioloa

mččmb je napisal/a:
ja, ženske se zraven starca postarajo, on pa zraven mlajše pomladi, to je sigurno res. Eden drugemu data energijo, mlada njemu mlado, on njej staro, pa se nekako poglihata.