Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Šok za Zalo in Gašperja

Default avatar

carlos-m

Šok je za vas...qurc če ne znate živeti brez šokov:((
Default avatar

Zakajsamoonadva

Zakaj sam onadva.
Jaz vam recem to tak gulfajo ej.
To za z in g nic hvala bogu ne spremeni. Ubistvu se bo spet par dni govoril o njima tud v tujini. Dobra reklama
Default avatar

evrovizija je šla v k

Od 5 mesta dalje so spremenjene uvrstitve. simulator točk. To pomeni, da je tudi ta uvrstitev samo neko predvidevanje. Brezveze, Evrovizija je šla čist v k.
Default avatar

Pa saj spita

Boli njiju za evrosong.
Zdaj spita saj ne moreta prit k sebi. Tooolk je bilo naporno. Pa lačna, pa zejna, pa zaspana.....
Default avatar

vinko_č

A si še nekateri niste zrajtali, da je tale Eurovizija en navaden joke? Freakvizija. Katera zmagovalka zadnjih 15 let je pa sploh postala hit?
Default avatar

onadva sta za vas profesorja

Pa saj spita je napisal/a:
Ne živita za Evrovizijo, nikoli nista. Tako Emo kot Evrovizijo sta samo izkoristila, da se predstavita potencialnim novim poslušalcem. Samo eni ne razumete te logike. A mislite, da je islandskim predstavnik kaj bolj mar za Evrosong? Jebe se jim! Za Evrosong in za Palestino! Hočejo samo izstopat. In če bodo od vseh teh milijonov gledalcev dobili 100 novih poslušalcev, če bo kdo kupil njihovo muziko online, je to že uspeh. vi ap živite za luno, tam v letu 1970,v času hladne vojne in politične preobremenjenosti z Evrovizijo in glasovanji. Zdaj so drugi časi, ljudje! Svet se drugam vrti! Če en bi bilo toliko služb na EBUju povezanih z Evrosongom, predvsem pa toliko oglaševalskega denarja,kot ga Evrosong obrne, bi to bedarijo že zdavnaj ukinili!
Default avatar

kaj mislite

Kako to, da jima niso izboljšali vrstni red za dve mesti, tako, na primer 11.mesto? Sem prepričana, da bi molčali. Godlja pa taka..Bog si vedi, kakšne kozlarije bi se še našle
pri drugih, pa nič. Zala in Gašper, ne sekirajte se za ta evropski kaos.
Default avatar

jao folk no

kaj mislite je napisal/a:

Haha, po mojem se res fulll sekirata, če sta 13.ali 15! LOL
ljudje, vi ste res neumni! Pa niso samo njim spremenili uvrstitve, od 5. mesta dol je veliko sprememb, ker so bile v Belorusiji neke nepravilnosti in so izključili žirijo in so potem dodali glasove na podlagi simulatorja. To niso dejanski glasovi, to je simulator, kako bi glasovala Belorusija,če bi glasovala, na podlagi podatkov, kako so glasovale ostale države. Kr neki, tako kot celi Evrosong! Eni pa to še kar resno jemljejo!
Default avatar

Ko padeš v njihove kremplje

onadva sta za vas profesorja je napisal/a:
Lahko bi preprosto rekli PRALNICA DENARJA. Enako, kot so razni beli obroči in ostale zadevščine, ki se odvijajo na plečih otrok etc.
Nič drugega, kot pralnice umazanega denarja. Vodijo, organizirajo in tam kažejo pa vemo, kdo se. Kot se je tu satanistka brez glasu. Saj ga še nikdar imela ni.
Default avatar

ajd no

Mogoče so popravili zadeve tako, da so stavnice zaslužile kolikor so mislile. Follow the money.
Default avatar

ah ja no

Zdaj je že vseeno.Ali sta 13.ali 15.
Bila sta 13 .in to je super! Pesem je tudi vredi!
Default avatar

dobr to

Pa saj spita je napisal/a:
Pa kakat pa lulat! Pa Zalka ne je falafla, pa je sam makarončke ( pardon špagetke), pa.... onadva tako iskrena! Ah, ja pa je šla euforija v k.. c! Dobr to!
Default avatar

rtwrz

onadva sta za vas profesorja je napisal/a:
In predstavila sta se tako uspešno, da sta se vrnila na prazno letališče. Po Evroviziji imata manj oboževalcev kot po Emi. Tudi to je svojevrsten uspeh. Ne uspe vsakemu.
Default avatar

ata plačal

A je bila tudi pri nas na glasovanju za EMO kuhinja? Glasovi po telefonu ? Kdo in na kakšen način je to preverjal? Je lahko vsakdo glasoval ( naprava) kolikokrat je hotel? Ata plačal?
Default avatar

Ko se zbudi

Po moje, ko jo je Gašper predstavil svojim prijateljem, so bili tako šokirani nad njeno prijetnostjo, da so mu rekli: Pa dej stari no, to ni res, dej pel jo nekam ... u u u ...... u Izrael ....
Default avatar

omar naber talent

rtwrz je napisal/a:
Itak, da to ne uspe vsakemu. Omar Naber je dvakrat piskal na Evroviziji, pa nikoli prišel v finale. Pa še vedno se ima za evrovizijsko zvezdo.
Daj umirite se, pa nehajte dojemat to Evrovizijo kot nekaj blazno pomembnega. To je šov, ne pa športno tekmovanje, idioti!
Default avatar

a ti pa ne ščiješ in serješ

dobr to je napisal/a:
In kaj si hotel ali hitela povedat s tem, razen to,d a si eno primitivno bitje, ki tukaj razglaša svojo antipatijo do dveh ljudi? Pa ej, tudi ti nisi meni simpatičen ali simpatična! Pritlehniki, ki anonimno zlivate gnoj po Zali in Gašperju. povejte to s svojim imenom in priimkom, če si upate.
Default avatar

rtwrz

omar naber talent je napisal/a:
Zakaj pa sodeluješ v tem temi, če te Evrovizija čisto nič ne zanima? Aja, ker te, samo si prefina, da bi priznala. In kolikor se spomnim, so Omarja na letališču pozdravili oboževalci. Kot še vsakega tekmovalca doslej. Ergo? Daj trdi še, da ne delata glasbe za oboževalce, da se boš še bolj blamirala. Da bi priznala, da sta se z obnašanjem zaklala, pa ne.
V glasbi ljudje ščijejo kri, da uspejo, ne pa vihajo nos nad vsem, kar nastopi potegnejo za sabo. Nastopajoči imajo zdaj že dele turneje razprodane v matičnih deželah. Dajejo intervjuje, nastopajo v oddajah, da kujejo železo. Pa ta dva? Počivata, da prideta k sebi, revčka?
Default avatar

rtwrz

a ti pa ne ščiješ in serješ je napisal/a:
Zakaj pa podporniki ne?

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen