Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderator: Matjaž P. (jwslo)

Devica pri 17ih

Default avatar

Nikax

Ojla,mene zanima ce je kej narobe ce sm devica se pr 17ih??
Default avatar

Nix97

Zivjo, nisem ekspert al karkoli vendar bom iz zdrave pameti sklepal da ni cisto nic narobe, ce si se pred 20 letom devica. Lahko pogledas po spletu angleske forume npr. "17 years old still virgin", kjer dekleta kot ti iscejo isti odgovor.

V kolikor se odlocis izgubit svojo nedolznost pa nujno uporabita kondome. To je vse :)
Default avatar

ce si do 30 leta ni nc narobe

seksej ku bos mela enga fajn rada, pa ti 100% nebo zal d si z njim zgubila devicnost
Default avatar

Nič ni narobe

Pozdravljena

Seks je kljub vsemu pompu precenjen in nikar se ne počuti manjvredno, če si še devica, ravno tako naj se ti ne mudi samo zaradi pritiska družbe, pač zato, ker so vse prijateljice že, ali ker se moraš baje mlad izživeti do konca in še dlje.

Namesto tega raje delaj na sebi in drugih kvalitetah. Takih, ki znajo zgolj "dati noge narazen", je namreč več kot dovolj.
Default avatar

kako moski na to gledamo

zenske k so mele manj partnerjev so vecini moskim boljs usec, neglede na to al je zenska 17 al pa 30, pr vecini moskih tako je, tako da si trenutno “vec vredna” ceprou tega izraza nemaram kukr ena k bi z parimi že seksala pa tvojih letih, tist k hoce kej resnu stabo mu bo top top d si devica