Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ljubezen je v zraku, ko nate skoči 100 kilska deklica

Default avatar

ext

Free Wirry
Default avatar

ogromna

Ta ima cca 150 kg sigurno
Default avatar

Alotta Fagina

ogromna je napisal/a:
Najmanj.
Default avatar

Klinči

A je tako kot Šerbi?
Default avatar

FUJ

FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ!!!!!!

KAko lahko to sploh objavljajo? A ni nobenih standardov? Človeški drek! Izloček! FUJ!!!
Default avatar

FUJ

Ma daj nehaj, Šerbi je imela stil!

Klinči je napisal/a:
Default avatar

Obup

Očitno je ni nič sram in bi naredila vse, da dobi enega dedca. Ni važno kakšnega.
Default avatar

FUJ

Lahko bi to energijo in obup vložila v telovadbo in "manj žri", pa styling (frizura).
Obup je napisal/a:
Default avatar

Obup

FUJ je napisal/a:
Vsak normalen bi naredil vse da shujša. Ta pa ne pozna sramote in pred celo Slovenijo kaže svojo velikansko rit. Da te kap.
Default avatar

ehh

Vsi vi, ki tako prostaško in primitivno komentirate, zakaj mislite, da ste boljši od nje?
Nisem debela, da ne bo pomote ampak vseeno vem, da še zdaleč ni vse v vitki liniji. Tale suha z očali je najboljši primer, da imam prav.
Default avatar

Tara_S

Sem gledala včeraj to oddajo.

Ema je točno ta prava za Milana. Ampak Milan bi imel uno ta drugo, ker je suhica (meni sicer Irena deluje strašansko zlovoljno). Komaj čakam, da izvem, kako se bo ta trojček zaključil. ;-D
Default avatar

Lepa koža

Ne gledam te oddaje.
Pravzaprav sploh TV-ja ne prižgem niti enkrat tedensko.

Sem si pa to fotografijo tukaj povečala - a nima ta obilna gospa ful lepe kože? Za tako zelo debelo in ne več rosno mlado ima zanemarljivo celulita.
Ali se mi samo zdi?

Kdo bo s kom ali ne bo, pa mi je vseeno. Samo, da so se fajn imeli. Upam.
Default avatar

Ema je lepa

Sem tudi sama opazila njeno prekrasno kozo, zelo negovana gospa je to. Sama sem veliko mlajsa od nje, nimam odvecnih kg, imam kozo v poraznem stanju, gospa je neprimerljivo lepsa od mene. Moj poklon.
Default avatar

razni šovi

Te štiri, ki so (bile) pri Milanu, so bile že v raznih drugih šovih. Najpogosteje Ema in Darinka, pa tudi ona škrbasta. Bljak od bab.
Default avatar

Vbhn

Mene je fasciniralo pri Milanovih zenskah to, kako sta se dve zenske prostovoljno odpovedali tekmovanju, ko jima je postalo ocitno, da Milana ne zanimata in da ze ima favoritko.

Veckrat so padle izjave "Ti bi mogel nas osvajat, ne mi tebe" ali pa "Povej mi kaj lepega, povej mi kako sem lepa"..... Skozi vse te izjave se je dalo razbrati, da ce ženska ne dobi to kar pricakuje, obupa kot najvecji luzer in iz uzaljenosti zapusti show. Pod castjo ji je, da bi se mogla za spremembo ona kaj potruditi za moskega.

Edino Ema je bila tista, ki je navkljub ocitnosti tega, kaj se je Milan odlocil, se vedno vztrajna in se trudi in za to ji lahko zaploskamo, ker one dve gospe jima je bilo prevec pod castjo, da bi probale same kaj naredit.

Sta odsli pod pretvezo, da Milan ni njun tip moskega, ceprav vsi vemo, da je bil pravi razlog samo ta, da se nista mogle sprijazniti s tem, da bi se mogle one trudit za njega in onidve za njega.

Obe sta odsli nazaj v samsko zivljenje, cakat na moskega, ki se bo pripravljen metat po trepalnicha za njiju ker sta tako posebni od vecine zensk.