Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.
Kdaj ga jeste? Za zajtrk ali kot prigrizek? Je dobro? Jaz sem ga enkrat poskusila kot otrok, pa se spomnim, da mi ni bilo všeč. Lepi se za zobe.
Na kaj ga namažite? Kar na običajni kruh ali na kaj drugega? Ga jeste še v kombinaciji s kakšno drugo hrano? Sladko? Slano?
Zanima me, ker razmišljam, da bi mu dala še eno možnost, najbrž se mi je okus od otroških let že spremenil...
Nora sem na arašidovo maslo, ampak stoprocentno in gladko (kupim v Mullerju ali DM).
Delam tudi kroglice iz njega, recepte imaš na netu.
Zanimivo, tudi meni je bil zanič, ko sem ga poskusila kot otrok, zdaj se moram pa prav nazaj držat. Ampak pazi, v trgovinah imaš večinoma večje lončke in tam je dodan sladkor ... tak meni ni všeč. V Leclercu imajo sicer večje kozarce in pride cenejši (prav tako brez dodanega sladkorja), ampak tudi ni tako dober kot ta iz Mullerja, DM.
Peanut butter je super. Namažem ga na kruh in seveda preko njega dam še med, lahko tudi marmelado ali pa kakšno čokoladno - lešnikovo kremo. Poljubno po želji. Pa še skodelico kakava si pripravim, ali pa čaj in to je to.
Mažem si na kruh, zraven kakšnih sladkarij mi tudi paše, npr. sladoleda, tudi k ovsenim kosmičem, h kakšni omaki dodam (s piščancem paše). Meni je super.
Včasih si tudi nardim svojega, lepo zmiksam arašide in malo vode, tisto pa pride čisto drugače kot kupljeno - bolj sladkasto in belo-bež, ne pa oranžno. Oba sta mi všeč, kupljeni in domači
O ja arašidov maslo obožujem. Najraje ga dodam k ovsenimi kosmičem ali k kakšnemu sadju (jabolka, banana,...) Zelo mi pa tudi paše na riževih vafljih (vem da niso zdravi). Kupujem 100% ali ga doma zmiksamo sama.
Kdaj ga jeste? Za zajtrk ali kot prigrizek? Je dobro? Jaz sem ga enkrat poskusila kot otrok, pa se spomnim, da mi ni bilo všeč. Lepi se za zobe.
Na kaj ga namažite? Kar na običajni kruh ali na kaj drugega? Ga jeste še v kombinaciji s kakšno drugo hrano? Sladko? Slano?
Zanima me, ker razmišljam, da bi mu dala še eno možnost, najbrž se mi je okus od otroških let že spremenil...
O ja arašidov maslo obožujem. Najraje ga dodam k ovsenimi kosmičem ali k kakšnemu sadju (jabolka, banana,...) Zelo mi pa tudi paše na riževih vafljih (vem da niso zdravi). Kupujem 100% ali ga doma zmiksamo sama.
O ja arašidov maslo obožujem. Najraje ga dodam k ovsenimi kosmičem ali k kakšnemu sadju (jabolka, banana,...) Zelo mi pa tudi paše na riževih vafljih (vem da niso zdravi). Kupujem 100% ali ga doma zmiksamo sama.