Starševski čvek

Je Rusija se edina normalna konzervativna drzava?

Default avatar

T9000

Zadnjic je bila oddaja na rtv o Rusiji in pravoslavni cerkvi. Zgleda da je Rusija se edina normalna, konzervativna drzava z normalnimi vrednotami. Cerkev, tradicionalna druzina, nobenega izrojenega levicarstva, gejevstva, marksizma ipd..
Ta levaska Slovenija bi se lahko zgledovala po njih.
Default avatar

pedjoza

kaj ni Rusija že po defaultu levičarska, saj je pravoslavna? Vsaj tako so me janševiki učili, da če si pravoslavec si avtomatično levičar.
Default avatar

Alotta Fagina

Srednji vek je že mimo tako, da cerkev lahko pri nas samo sanja...naša oblast ne potrebuje cerkve zraven. Za Jajota to ne velja...on je po vzoru Putina začel enako strategijo, s pomočjo cerkve bi vladal...postal je "veren", sedi v prvi vrsti...pač preračunljivo kot se lahko od njega pričakuje, ve kam je treba it po ovce. Ampak je to še vedno premalo za njegove ideje...
Default avatar

krelinka

ehhhh... na TV že zgleda normalna, sam ti iz prve roke povem, da na splošno življenjske razmere tam niso ravno najboljše...
Default avatar

Barabass

Če si želiš v tradicionalno-družinsko-versko družbo, lahko skočiš samo čez mejo na Hrvaško, ni treba v daljno Rusijo. Pri sosedih bo počasi prepovedano vse: od splava in gejev pa celo do ločitve. Ženska zunaj kuhinje itak nima kaj iskat (povzeto po svetem pismu). V Sloveniji pa je sredni vek, kot je že nekdo napisal, srečno za nami!