Politični čvek

Migranti v Beli krajni ugrabili 79 letnika

Default avatar
Skupina štirih prebežnikov naj bi na območju Bele krajine ugrabila 79-letnega domačina, medtem ko je ta delal v vinogradu. Možakarja naj bi zvezali z vrvjo, stlačili v prtljažnik avtomobila ter ga z avtomobilom odpeljali v smeri proti Italiji. Več podrobnosti dogodka pa je razkrila hči ugrabljenega Belokranjca.

https://www.zurnal24.si/slovenija/crna- ... ega-327710
Default avatar
Dovolj je bilo.

Vlada je očitno popolnoma nesposobna zaščititi prebivalce Slovenije.

Gospe in gospodje, skoraj 1 leto ste že na oblasti, razpada nam zdravstvo, v Slovenijo se valijo trume nelegalnih migrantov, ki uničujejo premoženje državljanov, jim grozijo (azilni dom) po novem pa jih očitno že ugrabljajo.

Vlada naj takoj odstopi in se umakne tistim, ki znajo in zmorejo!
Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč.
Palme, banane in kokos - otok cvetoč.
Default avatar
Gnoji brezjajčni. Naj se spravijo na koga svoje velikosti.
Default avatar
Saj meje sploh ne varujejo. Zdaj jih ujamejo šele v Ljubljani. Danes so ujeli samo v LJ 8 Maročanov seveda vsi zaprosili za azil.
Default avatar
Ne vem, kaj pričakujete?

Naša Policija in vojska je nezmožna varovati meje, kaj šele ščititi ljudi, ki so oddaljeni le nekaj km od meje. Če ujamejo 20 migrantov, je jasno, da jih je vsaj 3x toliko šlo mimo njih. Logično.
Ne krivim policajev... niso čarovniki. Jih je premalo.

Ravno zaradi tega so Avstrijci in Italijani segli po dodatnih ukrepih pri zapiranju mej. Saj niso neumni, oni pač delajo v okviru svojih zmožnosti (ki so veliko večje, kot naše, kjer je stanje v vojski in Policiji na katastrofalno).
Default avatar
Med prazniki so se z ilegalnimi prebežniki iz Pakistana ukvarjali tudi novogoriški policisti in kriminalisti. Policisti so pred več kot tednom dni na počivališču Šempas ustavili kombi ljubljanske registracije, ki ga je vozil 35-letni voznik, v tovornem delu vozila pa je bilo 29 prebežnikov. Med postopkom so policistom zbežali v gozd, 15 so jih prijeli.

Tam se je gnetlo 29 ilegalnih prebežnikov. Prometniki so po odkritju na počivališče poklicali okrepitve, prihiteli so kriminalisti in več policijskih patrulj iz drugih enot. “Vidno oslabljenim osebam so na kraju nudili pomoč tudi uslužbenci tamkajšnjega bencinskega servisa,” je pojasnil tiskovni predstavnik novogoriške policijske uprave Dean Božnik, oskrbeli so jih predvsem z vodo.

Policisti so med postopkom ugotovili, da tujci nimajo dokumentov, na podlagi katerih bi lahko ugotovili njihovo identiteto. Vsi naj bi bili iz Pakistana. Med postopkom so prebežniki, kot kaže, prišli k močem, saj so policistom zbežali v bližnji gozd, tekli naj bi proti naselju Šempas. Policisti so petnajsterico uspeli ustaviti, 14 tujcev pa je izginilo in kasneje nadaljevalo pot proti Italiji.

Tiste, ki jim ni uspelo zbežati, so odpeljali na postajo za izravnalne ukrepe. Ker so vsi zaprosili za mednarodno zaščito, so jih po končanem postopku odpeljali v azilni dom v Ljubljano.

https://www.primorske.si/kronika/v-komb ... revazal-ka
Default avatar
Pa kaj, če so ugrabili enega pripadnika agresivne bele rase, ki je kriva za inkvizicijo in vojne po svetu? Oni so samo reševali svoja uboga življenja.
Default avatar
Jezna na CSD in Slovenčke je napisal/a:
Morali bi ugrabiti tvojega fotra, dokler je še v jajcih nosil defektno seme, iz katerega si nastalo to.
Default avatar
Jezna na CSD in Slovenčke je napisal/a:
Kaj pa sploh delaš tu med pripadniki agresivne bele rase? Spelji se nastavljat tvojim ubogim revežem, ki znajo tako miroljubno kamenjat, pobijat, pohabljat otroke, natepavat koze, polivat s kislino, razstreljevat, se plodit s sorodniki. Tako boš vsaj prišla na svoj račun, saj se te tukaj očitno nihče ne usmili.
Default avatar
Jezna na CSD in Slovenčke je napisal/a:
Bolje bi bilo, da bi ugrabili tak smrdljiv izprdek, kot si ti, vsaj ne bi bilo nobene škode, pa še ti bi se odlično počutila med sebi enakimi.
Default avatar
Pikulet je napisal/a:

Oh, seveda, jajčasta glava naj prevzame oblast, potem bo čisto drugače!
Default avatar
20 000 ruskih vojakov najeti in postaviti na južno meo,bodo mnogo cenejši,pa ne vi meni o okupaciji sovjetov,v kolpo naseliti krokodile in piranhe,vodo ogrevati s toplo,produkt hlajenja nuklearke.,pa pujse......
Default avatar
Ah to so bili ziher janševci, kateri so hoteli zaostritev protimigrantske debate pred EU volitvami, sigurno jim je Janša plačal

Šalo na stran, zadeva je resna, kriv je pa Cmerar ker ni dovolil namestirve enot Frontexa na mejo, Avstrijci so nam ponujali svoje enote pa jih nismo hoteli, oziroma jih niso hoteli, sedaj ko je sranje člane smc na mejno črto sterat pa naj jih oni odganjajo z metlami če je treba.
Default avatar
ne pravim prvič je napisal/a:
Zakaj ruse te bo treba plačati, Fronteks se je ponujal zastonj !
Default avatar
Policistiv se ni smelo zaposlovati, potem so nareili nek hiter tečaj za varuhe meje kamor so se morali vpisati brezposelni da niso izgubili nadomestila in ti ljudje ne znajo tega kar se nauči policist med šolanjem in nočejo nositi glave na prodaj če ni res nujno potrebno.
Default avatar
Pred dnevi so napadli varnostnike v azilnem domu, posredovala policija, zadevo so hoteli pritajiti, včeraj ugrabitev, že čez nekaj dni morda pride na vvrsto prvi pokol, še dobro da se bo najbrž zgodil v mestu, morda prav v ljubljani , ker edino to bo ljudi streznilo !
Default avatar
morilci je napisal/a:
Ne pumpaj! Verjamem, da bi ti bil kakšen tak pokol všeč, ampak takšna pumpanja niso primerna.
Default avatar
Načrtovali so tudi napad na Dom upokojencev, da bi pridobili še več naših starčkov.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Glede na to, da prihajajo čedalje bolj nasilni, ki so brez denarja kot so ga imeli njihovi predhodniki in nimajo kaj izgubiti, je tak scenarij čedalje bolj verjeten. Je samo še vprašanje časa.

Me zanima kaj bi rekla na to, da ti vlomijo v hišo/vikend vse pojejo in popijejo (kar niti ni problem) in poleg tega še vse razbijejo?
Default avatar
dejansko stanje je napisal/a:
Še enkrat, ne pumpaj! Mater vam provokatorji. Res boste sranje skuhali. Saj vem, da vam to paše iz političnih razlogov.... Ampaj ostalim vam pa še tega dodatnega vašega provokatorskega sranja ni treba prenašati.