Politični čvek

Migranti ugrabili domačina!

Default avatar
Zdaj se vec ne sme zatiskati oci pred resnico, da so meje in drzavljani zelo slabo zasciteni in varovani. Mobilizirati vse enote in odlocno obracunati z temi prevzetnezi. Bo res treba na ulice??
Default avatar
kaatastrofa je napisal/a:
Treba bo. O tem dogodku se piše, o naslednjih se ne bo več. Kako lahko toliko migrantov pride k nam, a nimamo več ograje? Kaj bo rekla Levica? Naj gredo živet tja. Kljub ograji jo bodo v enem tednu popihali na varno!
Default avatar
Taka država s tako varnostjo in pišmeuhovskim odnosom do svojih državljanov - davkoplačevalcev in tlačanov, gre lahko v k...c zaradi mene, ker ni vredna naziva država. Boli njih patak, kaj je moral ta ubogi tlačan preživeti, pa na stara leta si verjetno ni želel drugega, kot le malo miru v vinogradu. JOK! Še to ste mu požrli. Nikoli več se ne bo počutil varnega. Cvrite se v peklu, sadisti!
Default avatar
Kriminala s strani prebeznikov je v Sloveniji veliko tudi v Ljubljani samo še o njem ne poroča da ne bi "vznemirjali" ljudi.
Default avatar
Očitno ljudi navajajo, naj pozabijo, če se kaj slabega zgodi. Bodo v šolah naše šolarke učili, naj posilstvo zamolčijo, v primeru, da ga je zagrešil prebežnik iz Afrike?
Jankotanko je napisal/a:
Default avatar
Sramota je napisal/a:
Tudi drugi domačini tam okoli se ne počutijo več varne.
Default avatar
Jankotanko je napisal/a:
To je tabu tema.
Default avatar
žal je res je napisal/a:
Kako boš varen, ko kradejo, uničujejo zasebno lastnino in zdaj še ugrabljajo...Kdaj se bodo prebudili vodilni v naši državi? Upam, da ne bo takrat, ko bo že prepozno in bodo bile že prve žrtve, je imel srečo v nesreči ta upokojenec, dobro, da ga ni kap.