Forum.Over.Net

Politični čvek

Migranti ugrabili domačina!

Default avatar

kaatastrofa

Zdaj se vec ne sme zatiskati oci pred resnico, da so meje in drzavljani zelo slabo zasciteni in varovani. Mobilizirati vse enote in odlocno obracunati z temi prevzetnezi. Bo res treba na ulice??
Default avatar

kje je mreža policija

kaatastrofa je napisal/a:
Treba bo. O tem dogodku se piše, o naslednjih se ne bo več. Kako lahko toliko migrantov pride k nam, a nimamo več ograje? Kaj bo rekla Levica? Naj gredo živet tja. Kljub ograji jo bodo v enem tednu popihali na varno!
Default avatar

Sramota

Taka država s tako varnostjo in pišmeuhovskim odnosom do svojih državljanov - davkoplačevalcev in tlačanov, gre lahko v k...c zaradi mene, ker ni vredna naziva država. Boli njih patak, kaj je moral ta ubogi tlačan preživeti, pa na stara leta si verjetno ni želel drugega, kot le malo miru v vinogradu. JOK! Še to ste mu požrli. Nikoli več se ne bo počutil varnega. Cvrite se v peklu, sadisti!
Default avatar

Jankotanko

Kriminala s strani prebeznikov je v Sloveniji veliko tudi v Ljubljani samo še o njem ne poroča da ne bi "vznemirjali" ljudi.
Default avatar

Seveda

Očitno ljudi navajajo, naj pozabijo, če se kaj slabega zgodi. Bodo v šolah naše šolarke učili, naj posilstvo zamolčijo, v primeru, da ga je zagrešil prebežnik iz Afrike?
Jankotanko je napisal/a:
Default avatar

politiki pa nič

Sramota je napisal/a:
Tudi drugi domačini tam okoli se ne počutijo več varne.
Default avatar

žal je res

Jankotanko je napisal/a:
To je tabu tema.
Default avatar

Niso varni že dolgo

žal je res je napisal/a:
Kako boš varen, ko kradejo, uničujejo zasebno lastnino in zdaj še ugrabljajo...Kdaj se bodo prebudili vodilni v naši državi? Upam, da ne bo takrat, ko bo že prepozno in bodo bile že prve žrtve, je imel srečo v nesreči ta upokojenec, dobro, da ga ni kap.