Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

To je lepo od Harryja

Default avatar
povedal. Saj sam zgleda kot dirty bastard. Pegast, rdečelas, bljak!


Mali bo imel tudi ameriško državljanstvo in bo lahko emigriral, ko bodo Britanijo spet napadli....
Default avatar
Vsi sorodniki enakovredni? Ko berem kraljevski zapis ne najdem njenega očeta. Toliko o enakovrednosti;)

BTW: Heri z izbranko krši veliko kraljevskega protokola, razumem, da se časi spreminjajo, da ni med prvimi za prestol itd...a krši pravila. In če napišeta en tak stavek, v katerega vključita večino bljižnega sorodstva (ne vse), še ne pomeni, da se mu zdaj zaradi te geste pa ploska;)

PS: a zdaj bo moderno javno obveščati koga vse si obvestil?
Default avatar
In kaj imate vi od tega, da spremljate par folka, ki ne dela v življenju nič koristnega za vas razen preseravanja pred kamerami...pa dobro, a ste malo bebavi?
Default avatar
DXB je napisal/a:
Moj dnar je na tem, da ga boš prej ti.
Default avatar
MsOlivija je napisal/a:
Da ni omenil njenega očeta, mu pa res ni za zameriti.
Default avatar
moj dnar je je napisal/a:
Jaz se nobeni zenski ne bi pustil manipulirati tako kot Harry. Se malo pa si bo na glavo nataknu picko in sel na protest feministk, ker mu bo tako narocila zena.

Pa poglej ta gnoj od forumske moderacije. Brise moj komentar tvojega pa me. Pac levakarska feminazi gnojnica. Zato skoda vsake obzirnosti, ko imam folk opravka z vami.

By the way, to, da bo Harry verjetno tako koncal in zakaj, je Rollo Tomassi ze izdatno utemeljiv. Ni zraslo na mojem zeljniku. Ampak feminizirani pickezi in corumske butare raje orgazmorate na kraljevske pravljice, lol.
Default avatar
za to ima razlog je napisal/a:
Hm... ker njegov oče je pa perla? Se spomniš varanja njegove mame....? Če g. Čarls dela to na kraljevski način, ni zato nič boljši:)

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen