Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Bela Nutella

Default avatar

Nosorog_

Kje jo dobit, kdo ve? Bral sem da je samo v Italiji na voljo. Jo kdo lahko zrihta?
Default avatar

Zdrava kmečka pamet

Bela Nutella ne obstaja. Izdeluje pa Ferrero tudi namaz Nutkao, ki naj bi bil bolj zdrav kot Nutella in ki se ga dobi tudi v beli barvi.
Default avatar

Nosorog_

Obstaja, kar poguglaj. In kje se da dobit slednjega?
Default avatar

Ojoojjoj

Zdrava kmečka pamet je napisal/a:
Ti pa si tup.. Pa zakaj širiš laži? Če ne veš bodi tiho!
Default avatar

Dobisss

Na coolhause.si.
Default avatar

Zdrava kmečka pamet

Nosorog_ je napisal/a:
Google najde nekaj primerkov, kjer si kdo želi ali predstavlja, kakšna bi bila bela Nutella. Na slikah je namaz, ki je viden skozi stekleno embalažo, sicer prebarvan iz rjave v belo barvo, a so namazu na rezini kruha pozabili spremeniti barvo in je še vedno rjav. Če imaš kakšen resen link z belo nutello, ga prilepi, jaz ga ne najdem in je tudi v živo nisem še videla, čeprav pogosto kaj kupujem v Italiji. Niti na spletni strani ferrera, kjer so predstavljeni izdelki Nutella, je ni v beli različici. Ko bom naslednjič v Italiji, pogledam, kje prodajajo Nutkao (ali belo Nutello, če res obstaja) in sporočim. Pa še testiram ga, če je dober, če ga najdem, seveda.
Default avatar

Zdrava kmečka pamet

Ojoojjoj je napisal/a:
Tvoj post je pa res koristen. Hvala, ker si se oglasil/-a/-o.
Default avatar

Zdrava kmečka pamet

Dobisss je napisal/a:
Jaz vidim samo belo (plastično) embalažo, Nutella je pa rjava. Se pa zdaj že zares sprašujem, če sem tup..., kot pravi nekdo.
Default avatar

Hamham

Nutella lite in nutella dark ne obstajata. Slike,ki se širijo po spletu so iz nekega ameriškega foruma. Pač neka fora brez veze.
Imaš pa druge namaze,ki so v beli barvi.
Nutkao pa mislim,da ni od ferrera,ker ga proizvaja podjetje nutkao s.r.l. Je pa dober namaz v beli barvi in baje bolj zdrav ;-)