Starševski čvek

Ponoči na prometni kontroli sta me posilila dva policaja, prijava vložena

Default avatar
Pismo začenjam na začetku in malo daljše, preberite do konca v vaše dobro. Se spomnite tipa iz varnostnih ved, ko je v primeru pranja denarja v bosni in doktorja davčnih utaj, nakladal , kako je tip izgubil kompas in čut za realnost, da ga bodo zaprli in tako naprej. Gospod je še vedno veliki gospod, zgodilo se mu nič ni in se mu nikoli ne bo, v lasti ima oblast, denar in vse kar poželi.Nakladač iz varnostnih ved pa še vedno obšasno naklada po tv. Zakaj in kdaj. Takrat in zato, ko gospodje na oblasti ugotovijo da kotel vre in da pomirijo ljudstvo, vržejo enga bedaka da gre mal lagat na tv. Gre za USMERJENO PROPAGANDO, ki ni nič novega in se jo poslužuje vsaka oblast oz skoraj vsak , ki ima položaj, vpliv in moč. To pa so strici z novci in oblastjo. Ljudem kruha in iger, gladiatorski način, ki se ga je posluževal že rimski senat za, kot so oni dejali, rimsko sodrgo. To je psihoterapija za širne v večini inbecilne ljudske množice, da se jim že tako debilni iq zbije še nižje. Ali, v slo so od 10 000 kriminalcev obsodili enega ali dva, bavčarja pa hildo, katerim so se namerno odrekli in jih žrtvovali,da lahko vi vičete in kričete, sodstvo pa le deluje, slovenija je pravna država. Se spomnite pogroma v ambrusu proti kriminalcem ciganom strojanom,kako je mož v modrem ponoči v razgretem ozračju udaril unga starega domačina po betici. Ko se je drugi dan prišel opravičit minister Mate. Vrtec sem mu plačeval, sedaj me pa tepe. Policeman je izvežban za to, da te udari, to ga učijo ves čas v šoli in če tega ne bi naredil bi moral jit mož v modrem najbrž drugi dan na psihoterapijo zaradi duševnih bolečin in stiske, ker ni tega dal ven. Tako kot morajo mnogi med njimi vsake tok časa mal prižgat plave lampe pa sireno. Oglejte si prvi del filma Jack Reacher s Tomom Cruisom v glavni vlogi, ostrostrelec v iraku je sestrelil 400 000 nabojev v prazno ob vaji, zadnji dan , ko bi moral domov brez zadetka v meso, se mu je strgalo in je postrelil pol iraka.
Prejšnji teden je bila vaja specialne enote policije kjer so kazali vrhunsko usposobljenost enote in kako je vaja uspela. Najbrž v nekih starih jopičih, sodeč po mnogih objavah medijev, iz kdo ve katerega protibalističnega leta in starega standarda. To kar imajo oni na sebi , imajo tudi romi v romskem zaselku , pa verjetno še velik večjo orožarno.To je bilo kmalu po tistem, ko so sposobni kriminalisti po 4 letih intenzivne preiskave le vložili obtožni predlog za umor dekleta proti psihopatu abramovu, seveda po medijskem pritisku in po tistem ko so si malo rezali rokice. O le zakaj. Treba je povrniti ugled in narod nazaj prepričati, kako vse deluje kot je treba in da ste varni v slo in da je država v vrhunski kondiciji. Kdor je malo starejši se bo spomnil zveznega izvršnega sveta in milke planinc, ki je ob 3 popoldne govorila, da ni razloga za paniko, da je bencina v jugoslaviji dovolj da je elektrike dovolj. Zvečer je v beogradu zmanjkalo elektrike do drugega dne, redukcija, čez dva dni pa smo dobili bencinske bone.da gre državi najbolj slabo veš takrat, ko se začne intenzivna propaganda, kako vse deluje.Da imamo gospodarsko rast in tako dalje. Od česa, a sploh še kdo kaj dela, 14 dni dopusta je mimo, gre za zlagano, ponarejeno rast ali pa statistično napako, da se lahko država še malo zapufa in da si elita zagotovi obstoj na oblasti še en čas in da dokončno tudi za vas na zunaj ,vse ne razpade. Država je že tako razpadla, zdr sistem ne deluje kot bi moral, vojska ocena negativno, policija v razpadanju, kdaj je država propadla se meri z možnostjo dostopa do javnih dobrin in ne od tega, da plačaš davek, ki je avtomatski računalniški in tudi ne od tega, ko ti inkasant ob cesti napiše plačilni nalog, česar seveda ne počne v času stavke za višje plače. Varnost na prvem mestu , gospod mož v modrem. Kdo neki ti bo še kaj verjel, varnosti ob ogroženosti pa tako ne zagotavljate, saj niti imate zakonske podlage, vsak naj se znajde kar sam. Sicer nas pokličite, bomo prišli ko bo vse mimo in malo popisali. Če slučajno ne nabašem na kakega pijanega kriminalista, ki bo zapustil kraj nesreče in se zaletel v kandelaber ali pa pil alko v marici medtem, ko bo marico vozila mladoletnica, ki mu ga je prej še malo povlekla. Naslov je izmišljen, gre za to, da pritegne bralce, se pa, kot napisano, navezuje na marsikaj. Zaključek, država je propadla, vi pa nazaj na svoje kavče še malo prdeti in jutri v službo za minimalca ali malo več. Še prej odprite poročila, da vam sperejo možgane, da bo za čez teden. Sama imam sicer pred možmi v modrem mir, saj sem lepa in vitka, če zagusti imam preverjeno taktiko, da malo dvignem kiklco in padejo na moj šarm, štajerci so še posebno dovzetni za to.Sicer sem tudi na visokem položaju, tako da mi dol visi za državo.
Default avatar
Do zadnjega stavka sem ti prikimavala. Na veliko. Ker okolica le vsake toliko naplavi koga, ki vidi vsaj približno takšno sliko, kot jo vidiš ti in kot jo vidim jaz. Z zadnjim stavkom pa si podrla vse, saj si se umestila na točko, ki je nižja od turškežajfnceiqpopulacije, katerim lahko vsaj na račun plehkosti in nerazgledanosti spregledam kratkovidno brezbrižnost, v kateri ne dojamejo, da je to vodena popularizacija erdoganiziranja. Ne razumem in ne dojemam pa, kam so poniknili slovenski intelektualci (pa pustimo pred in povojne čistke na stran), temveč tisti današnji izobraženci, ki bi se morali gnati za Slovenstvo, za domovino in za našo državo. Tole imamo, druge nimamo. Res lahko gremo kamorkoli po svetu, ampak domovina je doma! Samemu sebi ne ubežiš tudi na koncu sveta ne! A je to res maksimalni domet povprečno inteligentnega Slovenca, da na koncu apatično dvigne roke? Ni zadosti, da vodljivo mladino brez lastne zmožnosti širšega uvida situacije formatirajo izobraževalne inštitucije proti lastnemu narodu, narodnosti? Resnično težko sprejmem, da bi novodobni izvržek družboslovcev sploh še poistovetila z intelektualnim cvetom Slovenstva. V bistvu so odlično orodje jugointeresov po zrušitvi kratkotrajne samostojnosti, ki smo jo imeli v rokah, sedaj pa je le še črka na papirju. A res ni nikogar, ki zna dvignit rajo, vsaj tisto, ki še razmišljamo s svojo glavo in ne nasedamo vodeni propagandi? Avtorica, meni se še ne fučka. Ne za Slovenca, ne za Slovenijo, kot domovino in kot državo!!
Default avatar
Pravljica jamrajočih, Nič novega na balkanu.
_______________________________________________
https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.
_______________________________________________
Default avatar
Pa kaj to berem? A ste vsi zadeti tu gor al kaj?
Avtorica tebi pa, glede na tole pisanje, priporočam samo eno. Dober sex. Mislim da ga že dolg nisi prakticirala.
Default avatar
mateja iz maribora je napisal/a:
še sam bi težko bolje napisal pa sem genij. pametni mladi gredo ven, ker tu nimaš kaj početi, korupcija kriminal golazen na položajih, lopovi, mafijska država vse pokradeno in uničeno, seveda bolne duševno prizadete revšče kot ste v večini vi tega ne boste nikol skužili s čim pa z drekom v glavi
Default avatar
mateja iz maribora je napisal/a: