Med.Over.Net

Izgorelost

Odgovarjajo: mag. Uroš Drčić, transakcijski analitik - psihoterapevt

Burn out sindrom, izgorelost zaradi dela, adrenalni zlom, anksioznost in depresija v povezavi z izgorelostjo in zdravljenje izgorelosti. Kakšni so znaki, kako ukrepati v različnih stopnjah izčrpanosti in o posledicah izgorelosti. Kdo ima predispozicije za izgorelost in o preventivi?

mag. Uroš Drčić , transakcijski analitik - psihoterapevt

Uroš Drčić

Je transakcijski analitik - psihoterapevt in direktor zavoda Revita, center za svetovanje in izgorelost, kjer vodi prakso individualne, partnerske in skupinske psihoterapije ter psihosocialnega svetovanja. Skozi leta psihosocialnega dela je tudi na podlagi lastne izkušnje izgorelosti dal poseben poudarek pomoči osebam s težavami s prekomernim izčrpavanjem. Vodi tudi svetovalno skupino prav za osebe s takimi težavami. Znanja in veščine s področja psihoterapije je pridobil v okviru študija na Univerzi Sigmunda Freuda ter specialističnega študija psihoterapije transakcijske analize na Psihopolis inštitutu pod mentorstvom priznanega psihoterapevta Zorana Milivojevića, TSTA. Je član Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA). Poleg privatne prakse je Uroš v preteklosti več let delal kot psihoterapevt v programu za psihosocialno rehabilitacijo zasvojenih s prepovedanimi drogami Društva Projekt Človek.

pomoč in sodelovanje pri izvedbi ankete - Vprašalnik o izvorni družini in samopodobi

Default avatar

karmen12

Pozdravljeni,

sem Karmen Pevc, doktorandka Fakultete za teologijo, smer Zakonska in družinska terapija, in pripravljam doktorsko nalogo z naslovom Povezanost med brezposelnostjo mladih odraslih, samopodobo in odnosi v izvorni družini. Namen raziskave je ugotoviti, kako je funkcionalnosti zvorne družine povezana s posameznikovo samopodobo in stanjem brezposelnosti.

Spodaj vam pošiljam povezavo do anketnega vprašalnika in vas prosim za sodelovanje. Za sodelovanje predvsem potrebujem in tako naprošam MLADE ODRASLE (moški spol) - BREZPOSELNE IN ZAPOSLENE/SAMOZAPOSLENE V STAROSTI OD 20 do 32 let. Če v to skupino ne “pašete" in morda koga le poznate, ki bi bil primeren kandidat/ka, bom vesela, da pošljete v izpolnitev čim večjemu krogu ljudi.

Anketa je anonimna - za izpolnjevanje pa boste potrebovali približno 10 minut časa. Zbrani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in analizirani na splošno (in nikakor na ravni odgovorov posameznika). Uporabljeni bodo izključno za pripravo doktorske naloge.

https://www.1ka.si/a/115620

Za vaše sodelovanje se vam prijazno zahvaljujem.
Karmen Pevc

Moderatorji

mag. Uroš Drčić , transakcijski analitik - psihoterapevt
Uroš Drčić