Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Kosilo

Default avatar

Šnelca_

Kaj imate, boste kuhali danes za kosilo?

Goveje zrezke v omaki(s korenčkom), kuhane beluši, mlado zelje na solato
Default avatar

jedla sva

goveja juha , zrezki iz telečjih jeter (na hitro popečeni), mlad radič s krompirjem, cikorja z ol. oljem in česnom, kruh....
Default avatar

paradajz ruls

Mi smo vceraj prisli iz Srbije z mladim krompirjem in paradajzom, takim, ki je pri nas znanstvena fantastika...
Spinacna juha
Mladi krompir
Piscancji raznjici
Paradiznik solata - zmazali celo kilo, vse ostalo je ostalo
Default avatar

metuzalemka

Žrebičkovi zrezki v omaki, kruhovi cmoki, berivka, čez pa jabolčna pita in po želji sladoled.
Default avatar

Srečko5

Dve različni pici, nič ni ostalo.
_______________________________________________
https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.
_______________________________________________
Default avatar

1raglja

Dons je blo na žlico. Piščančja obara z žličniki. Zdajle pa še ocvrte šnite.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar

hahahahahaha

Pobezljana puhoglavka je napisal/a:
Nič, ne kuham.
Verjamem, ker pri kuhi posoda ropota in bi lahko obiski ugotovili, da si doma, bolje biti lačen kot pa skuhat kavo obiskom.
Default avatar

carlos-m

"kitajca" :)) neponovljivo kosilo, nikoli se ga ne naveličaš...miljon varjaci na enega "kitajca"...ker goveja župca (k je drugače strašno cenim) in "vineršnicel" glih ne moreš kaj spreminjati...
Default avatar

gost žblj

Kralj živali in krompir iz pečice. Za večerjo ajmar solate.
Default avatar

Mivsismoroboti

Pica: testo iz pol pirine in pol polbele moke, za 6 ljudi, štirje različni okusi (morska, tunina, navadna s šunko in vegetarijanska), še za večerjo je bilo...
Default avatar

Šnelca_

Puranji paprikaš, kus kus, kuhana cvetača, solata(paprike, kumarice)
Default avatar

današnje gobje

Gobova juha iz lisičk. Naravni telečji zrezek z gobovo omako (mešane gobe), popečena lepinja, motovilec z jajcem, sladoled.

Moderatorji

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood