Kot v naslovu. Kontracepcijskih tabletk ne jemljem. Zelo rada bi jo prestavila ali pa vsaj skrajšala. Hvala vsem za odgovore.
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Lea123
Lollala
morje je mrzlo
ne vem če bo šlo
To je treba začet jemat 3 dni pred predvideno menstruacijo.Lollala je napisal/a: ↑Pojdi hitro po Primolut tabletke in zacni takoj jemat.
ravno z morja
Tako je, pri 6 stopinjah zunaj, dežju in ledeno mrzli vodi tudi pomislila ne bo na kopalke. Topla trenerka in flis - za to je pa, kot praviš - itak vseeno, če ima menzes ali ne.morje je mrzlo je napisal/a: ↑če greš na Hrvaško, je morje premrzlo za kopanje in je čisto vseeno, če imaš menstruacijo. Pa tudi sicer obstajajo tamponi.
monchika
Isto sem hotela napisati :) Me pa zanima, kako lahko točno ve, da bo jutri menstrucija, če ne jemlje tabletk? Lahko je kakšen dan zamika.morje je mrzlo je napisal/a: ↑če greš na Hrvaško, je morje premrzlo za kopanje in je čisto vseeno, če imaš menstruacijo. Pa tudi sicer obstajajo tamponi.
Lea123
morje je mrzlo
Lea123
več mesecev planiranja
če si planirala več mesecev, potem si tudi vedela, da jutri dobiš menstruacijo in zakaj nisi uredila primoluta že prej?Lea123 je napisal/a: ↑Na morje grem v tople kraje, to sem planirala že več mesecev in me je to še kako neprijetno presenetilo.
ne razumem
Jah lej, pol bi si lahko planirala tudi menzes. Oz si pravi čas zrihtala Primolut nor.Lea123 je napisal/a: ↑Na morje grem v tople kraje, to sem planirala že več mesecev in me je to še kako neprijetno presenetilo.
Molimo za uboge na duhu MONa TM
LuNaNa
Fuj ta babja ogaba ogabna
ext
Pa ti je nisi.... pa jaz je nisem....Fuj ta babja ogaba ogabna je napisal/a: ↑A bi prosim nehali odpirat te nagravžne teme o teh vaših babjin svinjarijah, pacarijah, gravžu in ogabi?????!!
monchika
Kak se je nekdo razpištolu ;) A za noge narazen dat je pa ženska dobra? O tem se pa rado govori?Fuj ta babja ogaba ogabna je napisal/a: ↑A bi prosim nehali odpirat te nagravžne teme o teh vaših babjin svinjarijah, pacarijah, gravžu in ogabi?????!!
My moon
Seveda lahko še kaj narediš. Naredi še terapijo z grenko soljo, oljčnim oljem in agrumi... ne bo ti žal!Lea123 je napisal/a: ↑Kot v naslovu. Kontracepcijskih tabletk ne jemljem. Zelo rada bi jo prestavila ali pa vsaj skrajšala. Hvala vsem za odgovore.