Med.Over.Net

Hujšanje

Odgovarjajo: Sebastijan Nemanič, fitnes trener FZS • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Dobra motivacija za gibanje: aplikacija števca korakov, ki plača za število prehojenih korakov

Default avatar

Hoja123455

Pred kratkim sem izvedela za aplikacijo Sweatcoin, ki je bila lep čas namenjena le za upornike iPhona, zdaj pa je ze nekaj casa na voljo tudi na sistemu Android.

Aplikacija deluje kot običajni števec korakov, le da se korake lahko pretvori v točke, ki se jih nato zamenja za različne predmete (ponudba se redno spreminja), nakazilo na PayPal račun, različne naročnine in podobno. Sčasoma naj bi se odprla tudi možnost nakazila na Trr.

Skratka, meni je zadeva pomagala, da sem naredila se kakšen dodaten krog ali pa sla na sprehod, tudi ko se mi ni ljudi. Ne stane me nič, v bistvu s tem se zaslužim. In ze tako ali tako ima gibanje na prostem velik pomen v mojem življenju.

Če se torej kdo ze tako ali tako veliko giblje ali pa bi v katerih dneh rad našel še kakšno dodatno motivacijo, bo morda to se ena fajn spodbuda. Konec koncev je to dober trik, da storimo najboljse zase :)

Če se želi kdo prijaviti preko mojega linka (po zelji se lahkotudi spremlja korake drug drugega in ustvari mini motivacijsko tekmovanje), je tukaj link: sweatco.in/hi/urska420202

Pa lep dan vsem

Moderatorji

Sebastijan Nemanič , fitnes trener FZS
sebastijan - osebni trener
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic