Starševski čvek

Nama

Default avatar
Greš po stotih letih, za ene 65 € nabaviš. Greš v štacuno, nabaviš. Če imaš prebavne, greš še na njihov sekret. Pred zem klepetaš s pol mlajšol dečvo. Ko hočeš iz Name ven, imaš pa varnostni pregled in sem prej fu*nla vsa njihova kupljena jajca v kanto. Varnostnik na vsaj 10 vprašanj, kaj sem narobe naredila, ni znal odgovoriti. Stresla sem mu vse iz torbice. A ima sploh to pravico? A se slečem naslednjič do nazga al kaj?
Default avatar
Nama je napisal/a:
In pol si se zbudila
Default avatar
V glavi je napisal/a:
Ja, da evra ne pustim več tam. Hujš obravnavana kot kriminalc. A na deset vprašanj, kaj sem narobe nardila, vse tiho. Marš ..
Default avatar
Nama je napisal/a:
Na katerem oddelku si drgač?
Default avatar
V glavi je napisal/a:
Na takem, kjer nepravilnosti ni bilo, v Nami pa nič ne ukradeš in si v varnostnem pregledu. Kdo bo zdej povedal, kaj je prav. Še špancirat ne boš moral več, ker budale razumejo budalsko. In kje je podlaga in če jo niso imeli? Teror. Nama, nevee again, no ja, združli so se s Šparom. Fo.
Default avatar
Ljubljanska nama? Wc-je majo predpotopne, zgleda da jih že od 80ih prejsnjega stoletja niso obnovili.
Kupim sem pa tja kaksno oblačilce, za normalen denar, večina ponudbe je tako ali tako za globje žepe ...
Default avatar
Tista šefica oddelka k potrjuje ktere obleke bojo prodajali pojma nima o modi. Tok grdih modelov in barv težko najdeš na enem kupu. Ni gnarja da me tm vidjo.
Default avatar
Nama je napisal/a:
Ja španciranje in ogledovanje eno uro, potem pa še izlet na WC izgleda sumljivo. Ampak nekateri tega ne razumejo.
Default avatar
A spet ta gonja proti varnostnikom, ki si drznejo opravljati površinske preglede?

No, pa si poglejmo še enkrat 45. člen ZZasV-1

(1) Pri opravljanju nalog zasebnega varovanja sme varnostnik, če so ogroženi življenje, osebna varnost, premoženje, če je kršen red ali javni red na varovanem območju, uporabiti naslednje ukrepe:
1. opozorilo;
2. ustna odredba;
3. ugotavljanje istovetnosti;
4. površinski pregled;
5. preprečitev vstopa oziroma izstopa z varovanega območja;
6. zadržanje osebe;
7. uporaba fizične sile;
8. uporaba sredstev za vklepanje in vezanje.
(2) Uporaba ukrepov od 4. do 8. točke prejšnjega odstavka zoper uradne osebe zavodov za prestajanje kazni zapora, policije, obrambnih sil ter drugih uradnih oseb državnih organov in lokalnih skupnosti, ko na varovanem območju opravljajo svoje uradne naloge, ni dovoljena.
(3) Varnostnik lahko uporabi tudi druge ukrepe, če tako določa zakon, ki ureja posamezno področje (varovanje letališč, igralnic, jedrskih objektov).
(4) Varnostnik lahko uporablja sisteme tehničnega varovanja v skladu s tem zakonom in področno zakonodajo, ki ureja sisteme tehničnega varovanja.
(5) Oseba se je dolžna ravnati v skladu z ukrepi varnostnika.
(6) Oseba ne sme s silo ali grožnjo, da bo neposredno uporabila silo, ovirati ali preprečiti izvedbo ukrepa varnostniku.

Vse jasno?
Default avatar
Pow je napisal/a:
Pa res sem ogrožala, ker sem imela prebavne motnje, pol pa ko pravite, da se ne znate pogovarjat, sem pa še debato vžgala. Pa dobr, da bi vsaj kej ukradla, nisem, ampak na 10 vprašanj, kaj sem narobe storila, nisem dobila odgovora. Vprašanja pa, če imam kakšna težila 🤗🤣😂😂😂😂, me je skoraj kap. Nikoli več v Nami niti zastonj, kaj šele kej denarja pustiti.
Od kar se je vmešal Špar, smo ljudje po novem sumljivo kriminalci, ki jim kaj denarja pustijo. 😂
Tako ponižal me še ni nihče. In tesno sem ruknla vse pri vas kupljeno potem v smeti. Da mi ne more oseba odgovoriti desetič, zakaj gre, niste vredni nič. Marš. Moje dostojanstvo nihče ne bo žalil.
Default avatar
Ja lej je napisal/a:
Sej zato bom raje preko spleta, doma greš Srat lahko, pol pa še naročiš, plačaš. Never ever again v Nami Špar. In Špar tudi ne. Pa zdej si mislim, da bi vsaj kej ukradla, da me taka travma ne bo spremljala še što let. Jao 🤣 Ni smešno. Ampak ne se čuditi, če strank sploh ne boste več imeli.
Po novem si ogledati nič ne smeš. Smeš se pa skeširati. Kretenj. Never ever again Nama.
Default avatar
Ohjej je napisal/a:
Sej lahko pa čistilke zamenjajo, pa sranje sploh ne bi. V prenesenem.Mogoče se situacija obrne, pa jih bom na sekret poslala v dobri veri. Ponižanje raste klase. O, tega pa n8ste plačala, ok fajn, da vse račune vsaj v žep potisnjen, če že ne ukradenega plačanega 🤣😂😅😅😅.
Never ever, pa če regate Chanel.
Default avatar
Bravo, to si jim jih napela!

Tisti varnostnik in vodstvo Name danes sigurno ne bo zatisnilo očesa!
Anonimno pljuvanje na forumu in v smeti odvržene robe za 65€, hoho, pa ti si carica!
Default avatar
Nama je napisal/a:
Zanimivo, mene varnostniki v Nami niso še nikoli nadlegovali, tudi če sem šla na wc.

Ti si očitno nek trol ali pa kradljivka (kar glede na tvoje celodnevno visenje na forumu pač ne verjamem), torej očitno streljaš slepe naboje proti sovražnikom, katere si siomislilo ti samo, ali pa pač nabijaš po naročilu drugih....,
v bistvu me razlogi, zaradi katerih smetiš po forumu, niti ne zanimajo ;-)
Default avatar
Nama je napisal/a:
Ja res kakšne travme. Pojdi po odvetnika pa toži za posttravmatski stres sindrom.
Default avatar
Pow je napisal/a:
Kaj je z vami narobe in kaj vam ni jasno? Kjeeee je ona kaj kršila in kje je ogrožala življenje in osebno varnost???? Poleg kraje so to pogoji za varnostnikov pregled. Sami ste tako napisali.


Če pa so se Sparom združeni,tam pa itak vlada hitlerjanski režim s strani madrejenih do prodajalk,kaj šele strank? Potem pa ni čudno,kaj se zdaj gre v Nami obicen varnostnik.
Default avatar
Nehajte lagati je napisal/a:
Ce se avtorica v zivo obnasa tako kot tu, me ne cudi, da je bila varnostniku sumljiva. Mimogrede, on sme cisto nakljucno izbrati kandidate za pregled, vcasih to zahteva tudi narocnik. Varnostnik deluje preventivno in kdor ima cisto vest, ne dela drame iz tega.
Default avatar
Nama je napisal/a:
Kaj???
Sicer nisem še nikoli imela prebavnih motenj ravno ob obisku Name, nasprotno: v Nami imam vedno 'idealno uporabniško izkušnjo'.
No, v bistvu, nisem še nikoli imela prebavnih motenj, v nobeni trgovini, zato si težko predstavljam tole sceno :-)
Default avatar
Kje v nami pa sploh je sekret? Prvič slisim
Default avatar
Sta celo dva, eden v mislim, da v drugem nadstropju? In je res predpotopen, trgovino obnavljajo, WC ostaja enak že desetletja.

Drugi je pa v petem nadstropju, pri Mačji kavarni. Ta je v boljšem stanju.

Mislim pa, da se Nama ni združila s Sparom, samo delikateso mu je dala v najem. Tako kot Coincasi nadstropje z dodatki za dom.