Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

spletna trgovina BESTSECRET

Default avatar
Povabilo sem že dobila, zdaj pa me zanima, kaj je fora tega. Je to sploh legit? Je že kdo naročal in kakšna roba je prišla domov. Hvala in pozdrav
Default avatar
Fora tega je, da ti zbudijo občutek ekskluzivnosti, čeprav kupuješ navaden šrot za evro ali dva z Aliexpressa.
In očitno znajo nafukat folk in zaslužit. Pa kje sploh najdete take variante?
Default avatar
Kupujem že nekaj časa. Noben šrot ni to z aliexpresa pač pa outlet. Dobiš nižjo kvaliteto ali vrhunsko. Odvisno kaj naročaš.
Default avatar
Na Trustpilotu so samo mnenja "vzhodnoevropskih" uporabnikov, veliko slovenskih. Čeprav je trgovina menda nemška in da imajo nizke cene zato, ker negujejo odnose s proizvajalci in bla bla bla.
Bi rekla, da gre kar lepo za ponaredke, tako kot je tega polno na Ebayu. Pa če gledaš ocene tistih prodajalcev, tudi ni skoraj nič spornega (ker jih lahko pobrišejo, če si preveč kritičen?????, torej moraš napisati po ovinkih.)
Default avatar
Mi lahko prosim prilepiš povabilo?
Default avatar
ojla

tudi jaz bi želela prejeti vabilo za to spletno trgovino, ker od poznanih ni še nihče član.

Lepo prosim, hvalaa
Default avatar
Tukaj je vabilo:
https://invite.bestsecret.com/VGP-6LM-E ... gistration

Cela družina in kar nekaj prijateljev naročamo preko Best Secret-a že več kot eno leto, v fizične trgovine v Sloveniji sploh več ne hodimo. Cene so odlične, kvaliteta prav tako... se je sicer 2x, 3x zgodilo, da je prišla drugačna stvar kot na sliki (beri: identična majica z dolgimi rokavi, čeprav je bila na sliki s kratkimi), ampak je njihov “costumer service” res super in vedno sem dobila vrnjen denar (v obliki dobropisa), izdelek pa sem smela vseeno obdržati.
Pri prvih 3 naročilih sicer plačaš poštnino, nato je poštnina brezplačna (v kolikor je tvoja “kvota vračil” manjša od 10%.

Sem dobila že Guessove majice za 7€, Tommy Hilfiger hlače za 10€, Versace torbico za 45€, Pepe jeans majice za 5€, Calvin Klein moško torbico za 9€ itd. Je pa treba spremljati, saj količinsko posameznih kosov ni veliko.
Default avatar
Zdravo!

Ravno pred kratkim sem naročala iz te spletne strani in morem reči, da sem ful zadovoljna! Naročilo je bilo pri meni doma v roku treh delovnih dni, definitivno pa so stvari originalne saj je majica popolnoma ista, kot kupljena v Emporiumu (gre se za znamke Diesel in CK), le da je cena občutno manjša.

Če bi slučajno kdo potreboval kodo za vpis jo prilagam spodaj;

https://invite.bestsecret.com/VK4-PJ3-T ... gistration
Default avatar
Lahko s čim podkrepiš ali govoriš na pamet?
Default avatar
Hey, naročam že kar nekaj časa. Vse super, je pa res odvisno kdaj kupuješ, malo dvignejo cene pa jih spet spustijo.

Kvaliteta je enaka kot pri nas. Hilfiger, Ck, Guess so originali. Smo zelo zadovoljni.

Če katera še rabi vabilo :

https://invite.bestsecret.com/VT8-D5Y-D ... gistration


Lp
Default avatar
Lejla12 je napisal/a:
Poceni kitajska fake roba. Jaz ne bi.
Default avatar
Sama sem pri Versace denarnici (29,99 EUR) s pomočjo številke na etiketi na original Versace strani preverila avtentičnost le-te. Pa tudi na večini Guessovih majicah je bila na etiketi QR koda, ki te pelje naravnost na njihovo uradno stran. Tako da jaz lahko potrdim, da gre za originale! Je pa res, da to v večini niso najnovejše kolekcije, pač pa morda izpred 1,2,3eh let, kar mene osebno ne moti.

Ta teden je moj fant kupil Hugo Boss uro. Cena je bila 59,99 EUR, na eni izmed slovenskih spletnih strani bila cena za identičen model 213,99 EUR. Sama pa sem ravno danes naročila Dior sončna očala za 79,99 EUR !!! kar je noro! Cena pri nas v Sloveniji v optiki je 310,00 EUR za identičen model. Komaj čakam, da pridejo! Sem pa na oboje koristila še 20% popust (imam zlati VIP status), tako da je fanta ura stala 47,99 EUR, mene pa sončna očala 63,99 EUR.

Jaz sem res zelo vesela, da sem odkrila to spletno trgovino, v Sloveniji pa ne kupujem več ničesar, saj nas (vas) imajo očitno za norce, vse se preplača, kvaliteta pa 2x slabša kot v Nemčiji, Avstriji...
Default avatar
BestSecret je napisal/a:
Dvomim, da Slovenci to kupujemo v trgovinah pri nas ... Tisti, ki si kupuje takšne izdelke, pa je že malo bolj razgledan in gre na splet ...
Default avatar
Ne govorim le za te znamke - tudi recimo športna oblačila Nike, Adidas, Puma, pa tudi znamke kot so Benneton, Esprit, Only, Comma itd. se na Best Secret dobijo dosti ceneje, kot pa da greš v fizične trgovine pri nas.
Se še spomnim, da sem mami lani pozimi kupila kavbojke od Vero Mode za 5,90 EUR (pa ne pretiravam!), pa mi je kakšne 3 tedne za tem poslala sliko istih iz Sportine v Celju, kjer so bile 49,90 EUR. Pa jih najraje nosi! :)
Default avatar
chinaTime je napisal/a:
Lej, če nekomu rata sfejkat toliko kolekcij, toliko oblačil, toliko obuval in ob tem dobivat še dobre ocene za izdelke in trgovino, mi je iskreno vseeno, tudi če je fejk. :) Pa itak ni. Fejk trgovine so vidne na kilometre daleč in ob prvi prijavi zaradi kršitve trademark zakonov bi šla vsa "kitajska roba" papa. Saj nismo na Kitajskem, kjer bi lahko vsakdo prodajal vse. Pojdi se na Alirexpress učit, kako izgleda prodaja sfejkane robe.
Default avatar
Ko zapravijo cel kup za neke brezvezarije in mislijo, da so prihranili, ker je drugje dražje....

Oh, tepčki vodljivi.
Default avatar
ribnmj6 je napisal/a:
Hm, prvič slišim, da so obleke brezvezarija. Načeloma ne hodimo okoli nagi.
Default avatar
BestSecret je napisal/a:

Nekateri ste očitno "srečkoti".
Jaz si samo ne znam predstavljati, da kupim hlače in jih pred tem ne probam. Ali pa jopico. Ali pa čevlje. Ali pa očala.
Default avatar
fošrwe je napisal/a:
Nikar tako pavšalno. Govorim o značkicah z znamkami, ki imajo dober marketing.
Default avatar
ribnmj6 je napisal/a:
Ja in? Če je nekdo mahnjen nanje - in do tega ima vso pravico - dejansko precej prihrani.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek