Starševski čvek

Zakaj ženske ne marajo feminiziranih tipov?

Default avatar

I saw the sign

V sosednji temi se nekdo sprašuje:

Velikokrat slišim od moških, da je ženski mesto za štedilnikom. Izogibajo se izobraženih žensk s kariero. Zaganjajo se za manj izobraženimi trgovkami, frizerkami, kuharicami na minimalcu ali celo brezposelnimi. Privlačijo jih tradicionalne, podrejene in dolgočasne ženske.
Odbijajo jih pametne, finančno neodvisne ženske, ki razmišljajo s svojo glavo.
Zakaj??Zdaj bi pa še jaz vprašal ženske, zakaj vam ne sedejo feminizirani moški, ki se ličijo, sledijo modnim smernicam, se jim ne ljubi delati, delajo selfije, hodijo skos po kavicah, skrbijo za svoj zunanji izgled, ne znajo kuhati, itd. Zakaj vas privlačijo samo tradicionalni moški, nadrejeni in zanimivi, odbijajo vas pa neumni in finančno odvisni moški, ki so neodločni?

Moj odgovor na gornje vprašanje (ki se navezuje na moške) bi bil, da noben normalen moški ne bo želel imeti še enega moškega ob sebi. Ni govora o ženski, ki izgleda kot moški, ampak o ženski, ki se obnaša kot moški. Pa nihče ne nasprotuje ženskam, da se ne bi smele obnašati kot "pametne, finančno neodvisne ženske", ampak iz čisto bioloških razlogov moških to ne privlači. Ne gre za nekaj, kar bi se mogel moški zavestno priučiti, da bo lahko ljubil take "pametne, finančno neodvisne ženske", ampak gre čisto za neke naravne občutke, ki jih kot moški pač čutiš in to je vsa znanost. Ženska torej lahko razvija sebe v "pametne, finančno neodvisne ženske", ampak jo bo to skoraj gotovo koštalo globje ljubezni in povezanosti z moškim, ker take ženske delujejo kot robot in moške preprosto ne privlačijo, pa četudi navzven delujejo "izpopolnjene in imajo račun poln denarja". Kariera, denar, status, ipd. jim je bolj važen, kot družina, mož in otroci.

Ko imaš družino, ko je samo en tak (moški), ženska pa je tradicionalno čustvena, ljubezniva, ima toplino, ipd., družina še nekako lahko funkcionira, ker se dva karakterja v svojih medsebojnih potrebah dopolnjujeta, ampak ko imaš družino, kjer sta moški in ženska oba enaka patrona -> Kariera, denar, status, je pa to smrtna obsodba za odnos. In zdaj če bi ženske rekle, zakaj pa ne sme biti ženska "Kariera, denar, status", moški pa bi bil "čustven, ljubezniv, ima toplino". Ja sej to bi šlo, ampak potem smo spet tam, ko iz čisto bioloških razlogov ženska potrebuje tistega tipičnega moškega in ne čustveno mevžo, na katero se ne more čisto nič zanesti.

Po mojem mnenju bi bil svet lepši, če bi ženske znale sprejeti vlogo ženske in jo izpiliti do svoje popolnosti (s čimer bi najbolj možno obnorele moške), ne pa da dan in noč študirajo o tem, kako biti moškemu čim bolj podobna a.k.a. "enakopravna" (in hkrati obdržat še vse pravice, ki jih ima kot ženska - kar je v bistvu že privilegiran položaj, ne pa enakopraven)
Default avatar

pojma nimaš

I saw the sign je napisal/a:

Tole, kar pišeš, še zdaleč ni feminiziran moški.
Tole, kar pišeš, niso ženske značilnosti, ampak so značilnosti afen.
Sem ženska, ne sledim modnim smernicam, ne delam selfijev, hodim v službo, ne pijem kave, ne ličim se in seveda hodim v službo.

In mi je zanimivo, da ti poznaš take afne? Glede na napisano, ti take afne celo sedejo.
Jaz jih ne maram niti za kolegice. Tako, da takih ni v moji družbi.
Default avatar

excell

Življenje je čisto preprosto. Koliko oz. če te ljudje marajo je odvisno od stvari, ki jim (lahko) nudiš. Torej če si stabilen, realen, znaš poskrbeti zase in si pripravljen nuditi pomoč drugemu, nisi agresiven ali napadalen, znaš povedati bistvo, si razgledan, znaš svatovati itd. boš prej kot slej imel ob sebi ljudi ki te bojo marali. Pa naj bodo to kolegi ali pa nekdo, ki bo lahko enkrat tvoj partner.
Default avatar

zaradi hormonov

ker ženske rabijo partnerja z več moških hormonov, ženske ne rabijo ženske poleg sebe

I saw the sign je napisal/a:
Default avatar

viharni jezdec

Kako zakaj? Zato ker so do konca prfliknjene ob polni riti, istočasno ko kričijo, kako so žrtve, hrepenijo po gajžli čez rit. Ne moreš to današnje polnorito babovje resno jemat, kot osebe sposobne razmišljanja.😅
Default avatar

Lady Bla Bla

excell je napisal/a:
Če te marajo samo zato, ker imajo od tebe takšne in drugačne koristi, je tvoja razlaga povsem zgrešena.
Mislim, da od ljudi, ki so realni, znajo poskrbeti zase težko pričakuješ samarjanstvo in cankarjanstvo. Kajti ti ljudje cenijo sebe in druge, a priveskov in prisklednikov, ki se na njih bi želeli obešati ob sebi ne gledajo. In znajo dati, če ocenijo, da biseri niso za svinjo! ;)
Default avatar

tabularasa

Najbolj od vseh ne maram traponov, ki jim nese samo do posploševanja.
Default avatar

wild goose

Po mojem mnenju bi bil MON lepši, če ne bi bilo vsak dan treba brat čustvenih izlivov nedojebanih ženskomrzcev, ki ne razumejo, da živimo v 21. stoletju in ne v 14., ženske pa sovražijo zato, ker so sedaj neodvisne in vsaj po zakonu tudi enakopravne in jih ne morejo več z ekonomsko ali kar grobo fizično prisilo pripravit do tega, da bi jim dale.
Default avatar

viharni jezdec

wild goose je napisal/a:
Kja ima pa 21. stoletje veze, razen tega, da ne gre za napredek, ampak močno nazadovanje in nesrečnost, ter norost babovja ob polni riti? Ali kaj si hotelo povedat, da bolj kot ste nesrečne, zmešane in nesposobne, bolj ste napredne?
Default avatar

wild goose

Quod erat demonstrandum.

p.s. Se nič ne čudim tvoji bivši, da te je dala na čevelj. Pa pamžu tudi ne, da te noče niti videt.
Default avatar

erhgkjhkh

Če sem glupa blontna radodajka ki omedlevam od sreče ob gospodinjenju in komaj čakam, da pride dec domov, da mu prinesem copate, pivo in kosilo pred tv ter mu še tv prižgem in zatežim otrokom, da mu naj dajo za božjo voljo mir, ker je oči utrujen od čiči drkajpc službe
a potem še lahko zaslužim več od moža ali ne?
Default avatar

Feminizem je grozota

Feminizirani tipi so tak podn, kot maskulinizirane babe.
Default avatar

Replika

I saw the sign je napisal/a:
LOL
sem že nekaj časa nazaj videla to temo in sem si mislila: "o lej, za spremembo pišemo o moških".
Potem pa danes preberem in , surprise, surprise, že spet samo še ena tema več o tem, kakšne so ženske 😂😂😂😂
To je tako kot une pasice "naučila sem se angleščine v eni uri, ker sem naredila TO" 😂😂😂
Default avatar

Prozorna moška fantazma

I saw the sign je napisal/a:
Joj, kako ne morete skriti svojih seksualnih fantazem!
Ti bi rad uredil svet tako, da bi bile ženske spet prave ženske, ženstvene, globoko čuteče, materinske, družinske, gospodinjske ... ki rabijo moškega. Pravega moškega. TEBE!
A vidiš, kako krasno narediš ovinek, da bi ženski inštaliral SVOJO željo, in sicer željo, da bi ženske avtomatično (biološko) padale tebi pred noge! A ne, kako krasen svet bi to bil, če ti ne bi bilo treba storiti drugega, kot biti moški, ženske bi pa po biološkem defaultu padale tebi pred noge. Ja, ja, o tem fantazirajo "pravi" moški. Da bi ženske kar avtomatično padale na moške. Da bi te samo videle in bi ti že ležale pred nogami. Večna moška fantazija!
Kdor pridiga o "pravih" ženskah in moških, vedite, da želi le pripraviti teren za svojega tiča! (In jajcevode.)