Politični čvek

Je človeštvo sposobno premagati prekletstvo samske matere, ki uničuje človeštvo.

Default avatar

Prekletstvo samske matere

Je človeštvo sposobno premagati prekletstvo samske mame?

Z društvi, ki spolno diskriminatorno "pomagajo" samo ženskim žrtvam nasilja zdravimo simptom. Dejstvo pa je, da je velika večina kriminalcev - 85 %, posiljevalcev - 80 %, zapornikov 85 %, samomorilcev - 63 %, piromanov 90 %, pobeglih od doma 90 % rezultat vzgoje samske mame.

To je tako, kot, če bi kugo zdravili s tem, da bi stiskali mozolje. Zakaj nihče ne poskuša pozdraviti vzroka? Ker bi potem CSD in vsa ženska društva ostali brez dela? Pa je to delo za družbo res pozitivno?

Imamo žensko svetovalnico, mirovni inštitut, sos telefon za ženske, društvo za nenasilno komunikacijo samo za ženske.

Kdaj bodo ustanovili društvo, ki bo učil matere samohranilke kako vzgajati otroke v normalne ljudi? Kdaj bomo imeli društvo, ki bo nudil psihiatrično podporo samskim mamam? Ne v smislu delovanja na okolje: uničevanja moških in družin, ampak v smislu dela na sebi: pomoči osebam s psihičnimi težavami.

Prosim za argumentirano debato. Če je vse, kar lahko doprinesete: cepec, ne razumeš, ti nimaš pojma, ******, pojdi na zdravljenje in podobne žaljivke, ki jih izrekajo ljudje, ki se ne želijo soočiti z realnostjo in problemom ampak ga želijo prenašati na druge me ne zanima.

Statistični podatki:
https://sdachurchwarwick.org/uploads/3/ ... ration.pdf
Default avatar

Zaenkrat je cilj uničevaje

Zaenkrat kaže, kot, da je cilj uničevaje otrok. Na tem se na veliko dela, CSD, sodišča, razne svetovalnice.
Default avatar

Pomoč nedolžnim otrokom

Jaz mislim, da je to velik problem, ki ni ustrezno naslovljen.

Če bi psihiatri pomagali samskim materam s težavami in jih učili pravilne vzgoje bi to naredilo veliko razliko.
Zmanjšali bi kriminaliteto, samomore z zelo majhnim vložkom. Če denarja ni, ga lahko predodelijo od Mirovnega inštituta, ki prejema več miljonov letno in Društva za nenasilno komunikacijo, ki tudi prejema miljonska sredstva obenem pa diskriminira moške. Vzamejo ga lahko tudi ženski svetovalnici in SOS telefonu za ženske in otroke, saj oba diskriminirata moške.

Vsi imajo podporo in denarna sredstva, le očetje in s tem tudi otroci ne. Otroci so naša prihodnost, smiselno bi bilo poskrbeti, da se naša prihodnost ne uničuje.
Default avatar

Samska mati je rak človeštva

Ampak pomoč otrokom je resno delo. Treba je delat sistematično, z možgani, z uporabo teorije v praksi.
Pomoč ženskam, je pa eno kofetkanje. Dobivat se in skupaj jamrat čez moške, potem si pa denar razedelit, ki so ga v večini naredili moški in it zapravljat. Saj to so sanje vsake ženske. :)
Default avatar

Na zacetku

Jaz mislim, da bi bilo v prvi vrsti treba vse, tako moske kot zenske, najprej naucit kej o partnerstvu. Tako kot je sola za starse, bi bilo cisto ok ce bi bila za bodoce starse kaksna predavanja o partnerstvu, o vplivu odnosa med starsema na otroka, o psiholoskem razvoju otroka itd. Najbolje bi bilo, ce bi bile psihoterapije kar zakonska obveza za vsakega posameznika od 15.leta dalje, da se ljudem vcepi neke vrednote in razbremeni teze psiholoskih problemov. Seveda vem da to ni izvedljivo:) zelim povedat, da bi bilo dobro najprej zmanjsati stevilo razhodov. To pa je mozno le ce se psihicno zdravje clovestva okrepi.
Sicer pa ko enkrat pride do razveze, je dobro da se cim bolj spodbuja, da oce ostane del otrokovega zivljenja. Ne samo obiskovalec 1x na teden, ampak zares del otrokovega zivljenja. Tu je pa potrebna velika moc in ljubezen do otroka ter sposobnost spostovanja bivsega partnerja, ne glede na to kaj "ti je naredil", za kar pa je spet treba imeti cisto podstresje. Tako da ja, krepitev psihicnega zdravja in negovanje vrednot.