Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Placebo ste vi

Default avatar

Joe Dispensa

Je kdo prebral knjigo Placebo ste vi. Mnenja, izkušnje?
Default avatar

npr

Nisem še uspela, je pa na readlisti. Tudi mene zanimajo mnenja, preden se le lotim.
Default avatar

Xrobe

Prebral sem dve tretjini knjige, ostanek me še čaka za branje. Placebo kot tabletka, zna delati čudeže pri nekaterih ljudeh, ne pa pri vseh. Da pa placebo lahko res deluje, mora biti pacient trdno prepričan, da ta tabletka res zdravi določeno bolezen. V knjigi avtor opisuje tudi psihološko delovanje placeba, kjer se namesto tablete uporablja moč lastne psihe za zdravljenje s pomočjo meditacije, molitve in podobno. Knjiga je definitivno izredno zanimiva za ljudi, ki jih zanimajo psihološke tehnike zdravljenja. Napisana je pa na preprost način tako da je razumljiva vsakemu.
Default avatar

Xrobe

Knjiga "Placebo ste vi", ki je prevedena v slovenščino stane 27,90e. Tematika, ki jo avtor Dr. Joe Dispenza obdeluje v tej knjigi je izredno zanimiva tudi z vidika osveščanja posameznika, kakšne neverjetne sposobnosti samozdravljenja se skrivajo v vsakem človeku.

Tukaj sem pa našel neko zanimivo temo od neke naše dragocene forumašice in pripenjam link: viewtopic.php?t=11081541
Default avatar

Jaz ga obožujem

Jaz točno te knjige nisem prebrala, sem pa druge od tega avtorja. Recimo Breaking a habit of being yourself. Govori o reprogramiranju našega uma. Kaj so naše navade, zakaj se jih je tako težko odvaditi. Zakaj se ne premaknemo iz mrtve točke in zakaj imamo takšno življenje kot ga imamo. Njegove trditve imajo znanstveno podlago. Knjiga uči, da imamo to moč, da se pozdravimo in spremenimo življenje.
Poslušam na youtubu njegove posnetke. Dobesedno ti odpre obzorje. Če si kdo hoče spremeniti življenje na bolje, naj mu sledi.