Kako živeti z rakom?

Odgovarjajo: Kristina Modic, izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

THE THREE AMIGOS

Default avatar
The three amisgos: trije zelo pomembni znanstveniki:

1. Bruce Lipton
2. Gregg Braden
3. Dr. Joe Dispenza

Če bi se radi pozdravili, se od teh treh amigosov lahko veliko naučite. Ne samo iz tega video posnetka, ki je iz konference zavesti..temveč tudi iz tega, kar so oni odkrili. Kakšne metode lahko uporabimo, da pripravimo svoje telo, da začne delati za nas.


Prvi, Bruce Lipton ( Matrica življenja) je celični biolog in je dokazal, da rak ni dedna bolezen, da ni gena, ki bi povzročal raka, da je gen manj kot 1% odgovoren za nastanek raka, da rak nastane pod vplivom okolja. Da posvojenci zbolijo za rakom, pa ga njihovi predniki niso imeli. Da se vsaka bolezen lahko pozdravi brez zdravil...Da smo vsi programirani in, da moramo spremeniti svoje programe, ki nas ne podpirajo. Da živimo večino časa v podzavesti, ki je program, ki nas vodi....pa delamo vedno iste napake ... ker smo tako programirani...

Drugi, Gregg Braden (Božanske matrica), je raziskoval o starih narodih, kako so se zdravili, da lahko raka pozdravimo z umom.
Govori o tem, da nastanejo čustva v trebuhu, misli v glavi skupaj ustvarijo občutke v srcu. https://int.search.myway.com/search/vid ... bt&trs=wtt.
Da živimo preveč v svojih glavah in, da je treba povezati um in srce. Koherenco srca in možganov dosežemo, ko povežemo srce in možgane, ko občutimo hvaležnost, sočutje, spoštovanje...Starodavna metoda;

Tretji, dr. Joe Dispenza ( Placebo ste vi) kiropraktik in nevroznanstvenik, je delal zelo veliko raziskav o možganih. Dokazal, kako se naše telo odziva na misli, občutke...Da je večina naših misli vsak dan enakih....to je naša osebnost. Da moramo spremeniti svojo osebnost, če se hočemo pozdraviti. Postati moramo nekdo drug. Spremeniti moramo svoje navade in poslušati meditacije.

Pomembno je znanje, da si lahko pomagamo. Čim več znanja. Zaupanje vase, v svoje telo in v sposobnost telesa, da se lahko samo pozdravi. Vaše telo ima program za samozdravljenje, samo potrebne pogoje potrebuje. Te pa moramo ustvariti mi sami. Ni samo prehrana, ki je pomembna...Veliko stvari je pomembnih. Zajedalci, vnetja, zakisanost telesa... Vsaka naša negativna misel ustvari strupeno kemijo v našem telesu in obratno, pozitivna ustvari dobro kemijo... Naša misel je fizična energija... Če verjamemo, da svojemu telesu lahko pomagamo, mu verjetno lahko, če mislimo, da si sami ne moremo pomagati, si verjetno ne moremo... Placebo in nocebo sta zelo pomembna.

Video posnetkov je veliko, vsi trije znanstveniki govorijo počasi in razločno, z večkratnim poslušanjem, nam postanejo stvari bolj jasne.

Ljudje imajo svoja prepričanja o tem, kar se da in kaj ne, tudi zdravniki. Ta prepričanja so dobili od drugih ljudi... Ni nujno, da so ta prepričanja prava. Ko boste poslušali in gledali te znanstvenike, boste podvomili os svojih prepričanjih.

V Matrici življenja je nekdo rekel: "Če mislite, da je vaša bolezen ozdravljiva, je to res, če mislite, da ni, je to tudi res." " Vaše prepričanje vas lahko celo ubije."
Matrica življenja, znanstveni film:
s hrvaškim prevodom:
Sama sem jo pogledala večkrat. Sprva sem bolj malo razumela, Sčasoma pa vedno več. V knjižnici imajo tudi s slovenskimi podnapisi.

Breda

Moderatorji

Kristina Modic , izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L
Kristina Modic